- 18 Ekim 2018
- 234
- 291
- 30
Hayır gerek yok. Verebilirsin de zararı olmaz ama gerek yok :)Kızlar gece uyumadan önce 90 cc mama vericem su vermeme gerek olur mu?
Tam olarak kaç aylık denizDeniz 8 kilo. Hiç 120 cc den fazla vermedim. Bence gayet iyi içiyorlar. 6 aylık bebek için bile ortalama 180 cc ve 4-5 saatte 1 öneriliyor. Sizinkiler daha da sık içiyordur.
5 gün sonra 6 aylık olacak.Tam olarak kaç aylık deniz
salatalik bagirsaklari calistirir canim ,azaltirsan belki defnede gunde 1 defa yaparYapmaması daha kötü diye avutuyorum kendimibenim bağırsaklarda çok duygusal üzüntü stres direk oraya vuruyor. Salatalık çok tüketiyorum. Denizde ben kabız olunca oda olurdu. Bağırsak hareketlerimiz aynı olurdu. Öykü için farketmiyor her şekilde yapıyor Halbuki kız benim kan grubum oğlan babasının.
NEye üzüldün bu kadar ve .. şehir dışındayım demiştin nereye gittiniz kiBir ay önce sütüm üzüntüden kesildi. Ertesi gün yine gelmeye başladı ama eskisi gibi olmadı. Yine uğraşıyorum peşini bırakmadım.
Senin kızda da oğlundaki durum var herhalde, oğlunun doktoruna mı ulaşsan? Kıza da aynı damlayı kullansan düzelir belki.
Bence gelişimi iyi diye umursamıyorlar.
Ailevi meseleler. Evet şuan annemdeyim :)NEye üzüldün bu kadar ve .. şehir dışındayım demiştin nereye gittiniz ki
4 ayı bitiren bebeklere su öneriyoruz demişti doktorum . Anne sütü alıyorsa gerek yokKızlar gece uyumadan önce 90 cc mama vericem su vermeme gerek olur mu?
Oyle bir suphen varsa test yapsana 6 gun diyosun varsa cikar2.5 ayına kadar bende mama verdim sonra doktor değştirdim doktor mamayı bırak dedi. Oğlumun kilo alımı iyiydi ama alışkanlıktan sağıma devam ettim. Sonra kalça gelişim geriliği ile uğraştık . O geçti gbi Şükür’. Ardından böbreklerde kristal var denildi sonra bi kere düşürdüm . Hep in hengame ile geçti heeep. Şimdi tam oyuncaklara ilgili kendi kedine oyalanacağı zaman egzama çıktı . Kaşınmakta aktivite yapamıyoruZ. Çok üzülüyorm eline birşey alsa hemen atıyor kaşınma için. Neyse özetle ... asıl benim tam 6 gün gecikmem varoğlum dahaaa çok küçük Allah’ım ya . Daha değil iki yıl sonra istemiştim . Umarım sadece gecikmedir yoksa gidip 2021 annelerine katılmaya başlayacağım
İlk zamanlar düzensizlikler olabilir. Ben hala adet olmadım. Zeyf doğru diyor test yap da merakta kalma bari2.5 ayına kadar bende mama verdim sonra doktor değştirdim doktor mamayı bırak dedi. Oğlumun kilo alımı iyiydi ama alışkanlıktan sağıma devam ettim. Sonra kalça gelişim geriliği ile uğraştık . O geçti gbi Şükür’. Ardından böbreklerde kristal var denildi sonra bi kere düşürdüm . Hep in hengame ile geçti heeep. Şimdi tam oyuncaklara ilgili kendi kedine oyalanacağı zaman egzama çıktı . Kaşınmakta aktivite yapamıyoruZ. Çok üzülüyorm eline birşey alsa hemen atıyor kaşınma için. Neyse özetle ... asıl benim tam 6 gün gecikmem varoğlum dahaaa çok küçük Allah’ım ya . Daha değil iki yıl sonra istemiştim . Umarım sadece gecikmedir yoksa gidip 2021 annelerine katılmaya başlayacağım
1 temmuzda yapılcak aşılar bizim asm öyle çağırdı canım 2. Ay aşılarında ateş fln olmamıştı sadece biraz huzursuzluk oldu inşallah bunda da ateş olmaz. Bizim bebiş biraz tombiş ya 10 kilo olmuş geçen hafta doktor kontrolümüz vardı boyu da 69 cm.Senin bebiş le benimki aynı dogumlular 4. Ay aşılarını yaptırdınmı sorun yaşadınmı kaç kilo oldu seninki diyet konusunda bu kilolar canımı çok sıkıyor dogru diyorsun düşününce kızım daha önemli şimdilik askıda.
Korkunun ecele faydası yok canımKorkuyorum test yapmaya .. inşallah düzensizliktendir amin
Suphen varsa yap belki gebelik var ? Ona gore hareket edersinKorkuyorum test yapmaya .. inşallah düzensizliktendir amin
Ay maşallah kızım sekiz kilo benimde pazartesi aşıları var düzeni bozulacak diye çok korkuyorum 2. Ayda ateşlendi1 temmuzda yapılcak aşılar bizim asm öyle çağırdı canım 2. Ay aşılarında ateş fln olmamıştı sadece biraz huzursuzluk oldu inşallah bunda da ateş olmaz. Bizim bebiş biraz tombiş ya 10 kilo olmuş geçen hafta doktor kontrolümüz vardı boyu da 69 cm.
Valla benimde 15 kilo fazlam var hiç bir pantolonum olmuyorama diyet yapıp sütümü riske atmak istemiyorum belki azaltmaz ama biraz daha sabredebiliriz bence
Oyy size de maşallah sizinkide tombiş yaniAy maşallah kızım sekiz kilo benimde pazartesi aşıları var düzeni bozulacak diye çok korkuyorum 2. Ayda ateşlendi
Aa çok geçmiş olsun canım inşallah çok iyi geçer ameliyatKizlar dedem 1 haftadir sirt agrisi cekiyodu annemle 1 haftadir hastane hastane geziyolar en sonunda nedeni bulunmus bugun gittikleri 3. Hastanede aort damari yirtilmis ve kalbine pihti atmis acil ameliyata aliniyo suan dua ederseniz cok sevinirim moralim bozuldu annem sabahtan beri hastanede biz kaan alple teyzemdeyiz