2020 Şubat Anneleri

salatalik bagirsaklari calistirir canim ,azaltirsan belki defnede gunde 1 defa yapar

NEye üzüldün bu kadar ve .. şehir dışındayım demiştin nereye gittiniz ki

2.5 ayına kadar bende mama verdim sonra doktor değştirdim doktor mamayı bırak dedi. Oğlumun kilo alımı iyiydi ama alışkanlıktan sağıma devam ettim. Sonra kalça gelişim geriliği ile uğraştık . O geçti gbi Şükür’. Ardından böbreklerde kristal var denildi sonra bi kere düşürdüm . Hep in hengame ile geçti heeep. Şimdi tam oyuncaklara ilgili kendi kedine oyalanacağı zaman egzama çıktı . Kaşınmakta aktivite yapamıyoruZ. Çok üzülüyorm eline birşey alsa hemen atıyor kaşınma için. Neyse özetle ... asıl benim tam 6 gün gecikmem var oğlum dahaaa çok küçük Allah’ım ya . Daha değil iki yıl sonra istemiştim . Umarım sadece gecikmedir yoksa gidip 2021 annelerine katılmaya başlayacağım

Oyle bir suphen varsa test yapsana 6 gun diyosun varsa cikar

İlk zamanlar düzensizlikler olabilir. Ben hala adet olmadım. Zeyf doğru diyor test yap da merakta kalma bari

1 temmuzda yapılcak aşılar bizim asm öyle çağırdı canım 2. Ay aşılarında ateş fln olmamıştı sadece biraz huzursuzluk oldu inşallah bunda da ateş olmaz. Bizim bebiş biraz tombiş ya 10 kilo olmuş geçen hafta doktor kontrolümüz vardı boyu da 69 cm.
Valla benimde 15 kilo fazlam var hiç bir pantolonum olmuyor ama diyet yapıp sütümü riske atmak istemiyorum belki azaltmaz ama biraz daha sabredebiliriz bence

Ay maşallah kızım sekiz kilo benimde pazartesi aşıları var düzeni bozulacak diye çok korkuyorum 2. Ayda ateşlendi

Kizlar dedem 1 haftadir sirt agrisi cekiyodu annemle 1 haftadir hastane hastane geziyolar en sonunda nedeni bulunmus bugun gittikleri 3. Hastanede aort damari yirtilmis ve kalbine pihti atmis acil ameliyata aliniyo suan dua ederseniz cok sevinirim moralim bozuldu annem sabahtan beri hastanede biz kaan alple teyzemdeyiz

Ay maşallah kızım sekiz kilo benimde pazartesi aşıları var düzeni bozulacak diye çok korkuyorum 2. Ayda ateşlendi
Oyy size de maşallah sizinkide tombiş yani
2. Ayda 3 aşı vardı ya 4. Ay 2 tane inşallah bu sefer ateş yapmaz ya iyi düşün iyi olsun canım

Aa çok geçmiş olsun canım inşallah çok iyi geçer ameliyat

Kızlar daha önce konuşulmuştur belki ama bişey soracağım size
Mama sandalyesi olarak hangi marka kullanıyorsunuz?
Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Normal mi almalıyım sallananlardan mı ?
İlk çocuk olunca insan çok kararsız bilgisiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…