Çok teşekkür ederim Selozy tamam öyle yapayımSeninki biraz yüksekmiş sanırım ama en iyisi beşiğin içinde boş yatakta yatması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim Selozy tamam öyle yapayımSeninki biraz yüksekmiş sanırım ama en iyisi beşiğin içinde boş yatakta yatması
Ben bir kaç şey alacağım şimdilik mama sandalyesi kap kaçak birde kolay temizlenir önlük ama daha oturmuyor destekli otururkende kafası hep aşağıya bakıyor boynunu sürekli dik zor tutuyor şimdilik yarı yatar pozisyonda yediriyorumKızlar ek gıda süreci içşn alışverişte neler alınmalı? Şunu kesin al, şunu alma hiç bir işe yaramıyor dedikleriniz var mı?
Mamayı çok seviyor aslında ama sütümü tam bilmiyorum bazen çok geliyor bazen az mamayı da ayarlayamıyorum herhalde ondan bana az gibi geliyorMamayı sevmiyo olabilir mi ? Ben bebelac gold kullanıyodum kabızlığına gazına çok iyi geldi inkar hayatta edemem ama 1 haftadır sma ya geçtim severek içiyo onu gözlemledim inşallah geçersiniz zor ya 60 cc içtiğini biliyorum ne şebekliklerle şarkılarla
Tesekkur ederim, sana da gecmis olsun.Zeyf geçmiş olsun . Sen böyle deyince korktum . Benimde bir kaç gündür kaburga bitiminden başlayan bir ağrım var nefes alırken batıyor . Oğlumu kucağıma bile alamıyorm çocukla hastaneye çıkılacak gbi değil virüs çok fazla afyonda . Ablamı aradım iki gün o baktı Fırat Aliye . Bugüngitti. Napcam bilemiyorum ağrı çekip oturuyorum evde.
Canım ben medical parkta arda bey var ona gidiyorum ve çok memnunum araştır istersen biBende izmire geldiğim için kendi doktorumuza msj attım. Burda herkes Bi kan damlası olayına girince noluyoz oldum. Acaba geçmi kalıyorum diye. Doktoru ben kan damlasına ölçümkerine geçen aya göre aldığı kiloya göre başlatıyorum dedi. Burda Bi çocuk doktoruna gidicem artık. İzmirde memnun kaldığınız çocuk doktoru tavsiyelerinizden alırım Bi dal
Bizimki de ne zamandır dönmeye çabalıyordu bugün tam anlamıyla çözdü dönme işini dönüyor ama kolunu altından alamıyor ve dediğin gibi burun üstü direk kapanıyor. Gece de eğer dönerse bana da uykusuz geceler görünüyo gibi. Annem yastık koy yanlarına dedi ama bakalım deneyip göreceğiz artıkKizlar bana bir akil verin
Kaan Alp her gece uyurken yuz ustu donuyo ve aglayarak uyaniyo o sekilde durmayi sevmedigi halde benimde surekli duzeltmeme ragmen yine de dönuyo ve uykusu defalarca bolunuyo hal boyle olunca bende doner burnu kapanir korkusuyla uyuyamiyorum donmesin diye 2 yanina kucuk yastik koyuyorum bu sefer donemeyincede sinirleniyo agliyo ya ben bu cocugu nasil geceleri zapdedicem hic bir fikrim yok
Bizimki kolunu kurtariyo ama gece uykusu agir oluyo cevirmiyo kafasini cogu zaman burnunun uzerine yatiyo haliyle yanimdan ayiramiyorum ve bende uykusuz kaliyorum korkudan.Bizimki de ne zamandır dönmeye çabalıyordu bugün tam anlamıyla çözdü dönme işini dönüyor ama kolunu altından alamıyor ve dediğin gibi burun üstü direk kapanıyor. Gece de eğer dönerse bana da uykusuz geceler görünüyo gibi. Annem yastık koy yanlarına dedi ama bakalım deneyip göreceğiz artık
Allah şifa versin inşallahAnneme geldim annem köye gidiyo anneannem rahatsızlanmış kap kapakçığının %80 çalışıyomuş %20 çalışmıyomuş yarın anju ile bakılıp gerekirse bypass yapabiliriz demiş doktor yanına gidicek bizde gidicektik ama duruma göre hastane işlerimiz bitsin öyle gelin dedi annem arya küçük ne olur ne olmaz kaldık kız kardeşim ve babam var, anne annemde yıllar önce anju yapılmıştı ama kalp ilacını hiç kullanmamış belkide o tetikledi bunları,
babam 2 kez kalp krizi geçirmek üzereydi kalp ilacını flan hep kullanır ve kontrolerine sık sık giderdi ona rağmen geçen sene hamileyken gögüsü sıkışmış anjuya almışlar hemen hatta oda köydeydi benden saklamışlardı zor bu kalp
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versinAnneme geldim annem köye gidiyo anneannem rahatsızlanmış kap kapakçığının %80 çalışıyomuş %20 çalışmıyomuş yarın anju ile bakılıp gerekirse bypass yapabiliriz demiş doktor yanına gidicek bizde gidicektik ama duruma göre hastane işlerimiz bitsin öyle gelin dedi annem arya küçük ne olur ne olmaz kaldık kız kardeşim ve babam var, anne annemde yıllar önce anju yapılmıştı ama kalp ilacını hiç kullanmamış belkide o tetikledi bunları,
babam 2 kez kalp krizi geçirmek üzereydi kalp ilacını flan hep kullanır ve kontrolerine sık sık giderdi ona rağmen geçen sene hamileyken gögüsü sıkışmış anjuya almışlar hemen hatta oda köydeydi benden saklamışlardı zor bu kalp
Aynı miktarda süt içmeye devam edecek o konuda şüphe etme, bi kaç kaşık yiyecek o yüzden tadım diyoruz. Deniz dün tadımdan sonra 150cc sütü götürdü :)Kizlar biz bugun dolu dolu 5 iz. Tadimlara baslamak icin 6. Ayin dolmasini bekleyeniniz olacak mi ?
Doktorumuza ulasamiyorum asm deki ebeyi arasam bana kesin 6. Ayi bekle diyecek biliyorum ama yavrum bizi oyle bir takip ediyo ki yemek yerken bir sey icerken ona verilmeyincede sinirlenip agliyo kiyamiyorum ne yapacagim bilmiyorum sutum varken emsin 1 ay daha diyorum ama bir yandan da bende biran once tadimlara baslamak istiyorum
Devletin karşıladığı aşı listesinde olmadığı için sorumluluk almak istemiyorlar.Yarin rota nin 2. Dozunu yaptiracagim bugun ebe kaan alp in gelisimini isteyecek benden asiyla birlikle asm de yarin olcer soyleriz diye konustuk annemle saglik ocagina konusmaya gitti ordaki hemsire ben kendi hastalarima bile ozel asi yapmiyorum ne tepki verecek bilmiyoruz kaldi ki barsak dugumlenmesi yapiyo o asi demis annemde bagli bulundugu dr la konusmus dr kagida yapilmasi icin not dusmus yarin hem kontrole gidecegiz hemde asiyi yapacaklar.
6. Ay asisinida yaparim demis.
Sen hala uyandırıyor muydun kii? :)Bu gün kontrole gittik kilosu önde dedi gece beslemeyi bıraktırdı o uyanmadan artık süt sagıp vermeyecem sagıp saklayabilirsin dedi her şey iyi şükürler olsun uzun zamandır doktora gitmiyordum içim rahatladı
Menwnjiti yaptırıcak mısın Zeyf? Bizim de yarın kontrolümüz aşıyı alır gelirsiniz demişti doktor ama ben hala çok kararsızım. Bi çok arkadaşım bexseroyu yaptırmamış. Kimi hala test aşamasında diyo. Çok kararsızım. selozy sen yaptırdın mı acaba?Yarin rota nin 2. Dozunu yaptiracagim bugun ebe kaan alp in gelisimini isteyecek benden asiyla birlikle asm de yarin olcer soyleriz diye konustuk annemle saglik ocagina konusmaya gitti ordaki hemsire ben kendi hastalarima bile ozel asi yapmiyorum ne tepki verecek bilmiyoruz kaldi ki barsak dugumlenmesi yapiyo o asi demis annemde bagli bulundugu dr la konusmus dr kagida yapilmasi icin not dusmus yarin hem kontrole gidecegiz hemde asiyi yapacaklar.
6. Ay asisinida yaparim demis.