2020 Şubat Anneleri

Piştikten sonra az bi suyu kalıyo zaten onunla birlikte eziyorum öyle devam ederim o zaman, evet çok azdı yaşamak için içiyodu resmen ama şükür alıştı zamanla arttı 150 deyiz şuan belki o bile azdır neler yapıyodum içirmek içinn o yüzden kilosu azdı zaten
Kaç kez 150 veriyorsun ben 150 ye geçemedim 120 de verince kusuyor çok :KK43:

Bizimki yüzüstü çok durmayı sevmiyor ağlıyor :KK43: sadece sağa sola dönüyor yüzüstü kendi dönmüyor bazen yüzüstü dururken sırt üstü düşüyor 🤣
Birde sol elini sağ eline göre daha az kullanıyor
oturma çalışmaları yapıyoruz 🙏

Bizimki yüzüstü çok durmayı sevmiyor ağlıyor :KK43: sadece sağa sola dönüyor yüzüstü kendi dönmüyor bazen yüzüstü dururken sırt üstü düşüyor 🤣
Birde sol elini sağ eline göre daha az kullanıyor
oturma çalışmaları yapıyoruz 🙏
Evet o durum bizde de var Kaan Alpte sag elini daha aktif kullaniyo sola gore

Humana still tee içen varmı kızlar yeni aldımda pişman oldum rezene hakkında şöyle bir yazı buldum buarada rezene tohumu devamlı içerdim bıraktım
IMG_20200626_234659.jpg

Rezenenin aslında emzirirken içilmemesi gerektiğini ben de duydum ama bunca zaman zararı değil faydası gözlemlenmiş. İtibar etmedim. Sonuçta aşırı tüketmiyoruz.

Deniz 8 kilo. Hiç 120 cc den fazla vermedim. Bence gayet iyi içiyorlar. 6 aylık bebek için bile ortalama 180 cc ve 4-5 saatte 1 öneriliyor. Sizinkiler daha da sık içiyordur.

Maşallah 🧿 bende 150 ye geçemedim bir türlü bu aralaar başlıcam 120 az çünkü benimde sütüm az bakalım denicem
Mamayı sevmiyo olabilir mi ? Ben bebelac gold kullanıyodum kabızlığına gazına çok iyi geldi inkar hayatta edemem ama 1 haftadır sma ya geçtim severek içiyo onu gözlemledim inşallah geçersiniz zor ya 60 cc içtiğini biliyorum ne şebekliklerle şarkılarla

Ben de rezene içiyorum günde iki kupa bebeğin bagirsaklarinida iyi geliyor kaka yapmasını kolaylaştırıyor zararlimiy mis sutumu de arttırıyor humana still tea de içiyorum

Bende rezenenin zararlı oldugunu youtube de gizem erbirer videolarında gördüm dogum süt kilo verme bir çok şey anlatıyor hatta aralıklı oruçla 17 kilo vermiş kısa sürede 3 aylık bebegi varken ve sütüne etki etmemiş bu oruç dindeki degil hiç yediginden kısmıyorsun 16 saat tamamen aç kalıyorsun uyku içinde olcak akşam 9 dan sabah 1 e kadar sadece sıvı bol su oruç tutuyorsun 1 den akşam 9 a kadar istedigini yiyorsun bilimsel açıklaması da vücut önce glikozu yakarmış gün içinde ufak ufak yedigimiz de glikoz olarak yakılırmış yag yakımına ancak açlıkta geçermiş bu oruç tamamen yag yakmaya yönelikmiş bir hafta denesemmi diyorum bakalım

Bizimkinin kakası yetti canıma. Şikayet etmek istemiyorum ama emince direk bir gürültü hemen almazsam taşıyor. Yapmadığı zaman daha az. Doktora söylüyorum umursamıyor. Çocuğa birşey mi dokunuyor diye düşünmeden edemiyorum. 6aylık olacak hala bağırsakları alışamadı mı süte. Arada kusması da oluyor . Anlamadım ben bu işten birşey 🤷‍♀️

X