- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prospektüste öyle bişey yazmıyor. Biz bir ayı geçti kullanıyoruz. Dolapta duruyor zaten. Eczacına sorabilirsin.Sidefer i aldım 15 günde bi yenileyin diye bir yorum okudum doğru mudur öyleyse yandık
Benim bebegimde aynen öyle. Eli ayagi cok terliyor ve ayaklari hep soguk terliyorKızlar bebekletinizin elleri terliyormu hep ıslak ayaklarıda öyle çorap bile ıslanıyor ama soguk
Yaaa benimde öyle acaba tiroid lerine mi baktırsam diye düşündüm ama sizlerdede varsa demekki normalBenim bebegimde aynen öyle. Eli ayagi cok terliyor ve ayaklari hep soguk terliyor
Kaç kez 150 veriyorsun ben 150 ye geçemedim 120 de verince kusuyor çokPiştikten sonra az bi suyu kalıyo zaten onunla birlikte eziyorum öyle devam ederim o zaman, evet çok azdı yaşamak için içiyodu resmen ama şükür alıştı zamanla arttı 150 deyiz şuan belki o bile azdır neler yapıyodum içirmek içinn o yüzden kilosu azdı zaten
Evet o durum bizde de var Kaan Alpte sag elini daha aktif kullaniyo sola goreBizimki yüzüstü çok durmayı sevmiyor ağlıyor sadece sağa sola dönüyor yüzüstü kendi dönmüyor bazen yüzüstü dururken sırt üstü düşüyor
Birde sol elini sağ eline göre daha az kullanıyor
oturma çalışmaları yapıyoruz
Ben surekli iciyorumHumana still tee içen varmı kızlar yeni aldımda pişman oldum rezene hakkında şöyle bir yazı buldum buarada rezene tohumu devamlı içerdim bıraktım Eki Görüntüle 2654952
3 saatte bir bazen 120 de içtiği oluyo ama gün gün değişiyoKaç kez 150 veriyorsun ben 150 ye geçemedim 120 de verince kusuyor çok
Maşallah bende 150 ye geçemedim bir türlü bu aralaar başlıcam 120 az çünkü benimde sütüm az bakalım denicem3 saatte bir bazen 120 de içtiği oluyo ama gün gün değişiyo
Bende içiyorum çok faydasını gördümHumana still tee içen varmı kızlar yeni aldımda pişman oldum rezene hakkında şöyle bir yazı buldum buarada rezene tohumu devamlı içerdim bıraktım Eki Görüntüle 2654952
Mamayı sevmiyo olabilir mi ? Ben bebelac gold kullanıyodum kabızlığına gazına çok iyi geldi inkar hayatta edemem ama 1 haftadır sma ya geçtim severek içiyo onu gözlemledim inşallah geçersiniz zor ya 60 cc içtiğini biliyorum ne şebekliklerle şarkılarlaMaşallah bende 150 ye geçemedim bir türlü bu aralaar başlıcam 120 az çünkü benimde sütüm az bakalım denicem
Hadi gözün Aydın. İnş zamanla oda artar. Emzirmek büyük kolaylıkKızlar kızım emmeye başladı şimdi de sütüm azaldı artsın diye sağıyorum bir türlü kurtulamadım