- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
çok teşekkür ederim, darısı başınızaCanımmm benimmm kıyamam gelmiş geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için❤ Darısı başımıza inşallah❤
kesinlikle büyük travma zeyfcim. anlatamazsın onlar ne biliyosa doğrudur benim kv de cahil bi kadın da değil ama, o da “bebekken ne gerek var benim oğlum 7 yaşında oldu da ne oldu” demişti. oğluna düğün yapmış bi de onlar eskide kaldı anne, düğün bilmem ne hiç hoşlanmam zaten demiştim. gerçi zaten karışmaz da fikrini söylemişti öyle.Kiyamam yaa akillari erince daha kotu ve zor oluyo hicbir sey anlamadan yapilmasi daha iyi kv de hala cok kucuk biraz daha bekleyin modunda anlatamiyosun insanlara kucukken daha kolay ve iyilesme sureci daha hizli oluyo onlar alismis 6 7 yaslarinda sunnet ettirmeye hala oyle bekliyolar ne buyuk bir travma
bence bizimkiler için bile bi travma olabilir el kol tutularak yapılınca. yenidoğan sünneti olsa o zaman ayrı da şimdi algıları daha açık bebişlerimizin. o yüzden hafif sedasyon altında olması iyi oldu. darısı başınıza canım