2020 Şubat Anneleri

bide krem rengi benimkiler dusun 😄
hali yikamacilar koltukta yikiyomus ,yeni ogrendim. arada bir yikatmakta lazim
Benimkiler açık kahve tay tüyü dedikleri kumaştan ıslak mendil bile çıkarıyor yada lekeler kamufle oluyor bilmiyorum artık. Günlük oturduğumuz köşeyi krem almışız nasıl bir cesaretse şimdi kız kardeşime verdik o odayı. Biz salondayız. Eşya alırken çok ileri görüşlü olmak lazım. Biz bayanlar çabuk sıkılıp bir kulp buluyoruz 🤣 evet yıkıyorlar bende ilerde düşünüyorum çocuklar iyice kirletsinler de 😜

selozy selozy evdeki kediniz ve bebeginizle neler yapiyorsunuz ? Ayni odada tutuyo musunuz ? Kedinin kisilerle iliskisi nasil, bebise tepkisi ne oldu ?
İki taneler. Biri çok saldırgan ve Denizi kıskanıyor. 2 aylıkken üzerine atladı. Hamileyken de fikrimi söylemiştim,kızım kendini savunabilene kadar başbaşa bırakmayı düşünmüyorum.

İki taneler. Biri çok saldırgan ve Denizi kıskanıyor. 2 aylıkken üzerine atladı. Hamileyken de fikrimi söylemiştim,kızım kendini savunabilene kadar başbaşa bırakmayı düşünmüyorum.
Kedi bi odada mi kaliyo peki 🙄 bir de kediler kimindi senin mi esinin mi ya da evlendikten sonra mi aldiniz ?
Bizimkisini esim aldi bugun kv den. Hala cok korkuyo kaandan o hareket edince siniyo bi koseye zaten normaldede cok insanci sosyal bi kedi degildi benden baskasina gitmezdi alissin ona istiyorum ama uzun sure alacak sanirim bir de ilk baslarda kolik aglamalarini duydugu icin hayvan ondanda korktu yuksek sesi sevmiyo cunku sadece kaan uyurken gelip ayaklarini koklayip geri gidiyo sonra

Cocuk resmen devrimmis onu anladim :confused:
Her konuda hayatin degisiyo, her seyi ona uydurmaya calisiyosun:rolleyes:
Evde 2 kisilik ozgur hayatimizi ozledim ama oglumun varligina da sukurler olsun minik dombili oglusum benim :KK200:
Yaaa duygularıma tercüman🥰 oğluşumun varlığına bin şükür ama gerçekten De anne Olmadan önce ne kadar rahat ve özgürmüşüz bunu anladım🙈 her iki dönemin de ayrı güzellikleri var😇
bide krem rengi benimkiler dusun 😄
hali yikamacilar koltukta yikiyomus ,yeni ogrendim. arada bir yikatmakta lazim
İstanbul’da mı yaşıyorsun bilmiyorum ama Emka clean diye koltuk yıkama firması var, ben onlara yıkatmıştım baya leke falan da çıkarıyorlar, memnun kalmıştım aklınızda bulunsun 😉

Kedi bi odada mi kaliyo peki 🙄 bir de kediler kimindi senin mi esinin mi ya da evlendikten sonra mi aldiniz ?
Bizimkisini esim aldi bugun kv den. Hala cok korkuyo kaandan o hareket edince siniyo bi koseye zaten normaldede cok insanci sosyal bi kedi degildi benden baskasina gitmezdi alissin ona istiyorum ama uzun sure alacak sanirim bir de ilk baslarda kolik aglamalarini duydugu icin hayvan ondanda korktu yuksek sesi sevmiyo cunku sadece kaan uyurken gelip ayaklarini koklayip geri gidiyo sonra
Maalesef,Deniz odaya kapanmak zorunda kalıyor. Kediyi sınırlamak mümkün değil.
Kediler eşimin,yakında taşınıcam kediler eşimin annesiyle kalacak.
Genelde kediler bebek ve çocuklardan korkarlar çünki gürültülü ve hareketli varlıklar :)
Emekleyip kediyi kovalamaya ve mıncıklamaya başlayınca daha çok korkacak

Maalesef,Deniz odaya kapanmak zorunda kalıyor. Kediyi sınırlamak mümkün değil.
Kediler eşimin,yakında taşınıcam kediler eşimin annesiyle kalacak.
Genelde kediler bebek ve çocuklardan korkarlar çünki gürültülü ve hareketli varlıklar :)
Emekleyip kediyi kovalamaya ve mıncıklamaya başlayınca daha çok korkacak
Bi dunya kedili bebekli videolar var yaa arkadas gibi oynuyolar cok ozeniyorum onlara 🤣 kaan kircilin oynayan kuyrugunu gorunce cok mutlu oldu bu sabah pur dikkat izlieyip guluyo 😀😀

Cocuk resmen devrimmis onu anladim :confused:
Her konuda hayatin degisiyo, her seyi ona uydurmaya calisiyosun:rolleyes:
Evde 2 kisilik ozgur hayatimizi ozledim ama oglumun varligina da sukurler olsun minik dombili oglusum benim :KK200:
Al benden de o kadar. Arada çoşuyorum ben çalışacağım diyorum. Sürekli söylenen çekilmez bir kadın oluyorum eşim susuyor daha çok gıcık oluyorum. Çocuklarımı bende seviyorum ama resmen eve tıkıldım. İşim gereği çok insan görürdüm ve araba ile Ankara’yı turlardık. Her sabah saçlarımı yapıp makyajımı yapardım. Evde dura dura konuşmayı unuttum iki lafı bir araya getiremiyorum 🤣🤣🤣 Burda pencereden kuşlara arabalara bakıyorum konu komşu kimmiş kim kiminle evli ezberledim artık🤣

Yaaa duygularıma tercüman🥰 oğluşumun varlığına bin şükür ama gerçekten De anne Olmadan önce ne kadar rahat ve özgürmüşüz bunu anladım🙈 her iki dönemin de ayrı güzellikleri var😇

İstanbul’da mı yaşıyorsun bilmiyorum ama Emka clean diye koltuk yıkama firması var, ben onlara yıkatmıştım baya leke falan da çıkarıyorlar, memnun kalmıştım aklınızda bulunsun 😉
evet istanbuldayim canim kadikoy tarafinda,cok tesekkurederim aklimds bulunsun🥰

Bi dunya kedili bebekli videolar var yaa arkadas gibi oynuyolar cok ozeniyorum onlara 🤣 kaan kircilin oynayan kuyrugunu gorunce cok mutlu oldu bu sabah pur dikkat izlieyip guluyo 😀😀
Kediniz uysalmış belki ilerde olabilir.
Bzim eve ne zaman çocuk gelse kediler kaçacak delik arıyor. Hiç internet videolarındaki gibi değil.
Hayatlar,hayaller :KK70:

Oğlum üç aylık rota aşısını yaptırmak istiyorum fakat doktorum tavsiye etmiyorum diye reçete etmedi bi aşı da önermedi. 3 aylık için iki doz olan kullanılıyormuş sanırım . Yaptıran arkadaşlar hangi aşıyı alıp nasıl kullandınız paylaşırsanız sevinirim

Oğlum üç aylık rota aşısını yaptırmak istiyorum fakat doktorum tavsiye etmiyorum diye reçete etmedi bi aşı da önermedi. 3 aylık için iki doz olan kullanılıyormuş sanırım . Yaptıran arkadaşlar hangi aşıyı alıp nasıl kullandınız paylaşırsanız sevinirim
Bunu da ilk kez duyduk.
Hayret gerçekten. İsteğe bağlı evet ama yaptırma reçete etmem diyen doktoru ilk kez duydum.
Rotarix aldık.

Bunu da ilk kez duyduk.
Hayret gerçekten. İsteğe bağlı evet ama yaptırma reçete etmem diyen doktoru ilk kez duydum.
Rotarix aldık.
Konusu acilmisken sorayim bu 2. Dozunu yaptirirkende ayni asiyi alacagiz degil mi 1 ve 2 doz arasinda farklilik yoktur

Bunu da ilk kez duyduk.
Rotarix aldık.
Bende tam 2.ayı doldurduğu gün rotariks vururdum. İkinci dozu en geç kaç ay sonra vurdurabiliriz. Menengigokla birlikte vurdurcam. Diğer 4.ay karma aşıları ile arasında bir ay olsun dedi doktorumuz. 5.ayda rotariksin ikinci dozunu vurdursam geç olur mu ki

😭😭😭 yarın doğum iznim bitiyorrr kızlarrr şimdilik devlet memuru olduğum için idari izinli olucam ama o da nereye kadar sürecek😭😭 izin rapor bi şekilde ekime kadar idare edip ondan sonra başlamayı düşünüyorum bakalım hiç bırakasım da yok ama😫😫

Bende tam 2.ayı doldurduğu gün rotariks vururdum. İkinci dozu en geç kaç ay sonra vurdurabiliriz. Menengigokla birlikte vurdurcam. Diğer 4.ay karma aşıları ile arasında bir ay olsun dedi doktorumuz. 5.ayda rotariksin ikinci dozunu vurdursam geç olur mu ki
Niye öyle dedi ki doktorunuz bana asm den 4. Ay aşılarıla beraber yaparız dediler doktorumuzda bişey demedi haziran başında doktor köntrolüne gidicez o zaman sorayım bende

Kizlar bu dis mi ?

Eklentiler

• P_20200521_145329.jpg
    P_20200521_145329.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 66
Menenjit aşıları için doktorunuz ne söyledi. Kaç tane yaptıracaksınız.

Kızlar sizin sıpalar dönüyor mu? Biz 4 aylık olduk hala dönmüyor sadece poposunu kaldırıp kendini aşağı aşağı itiyo

X