- 8 Mayıs 2018
- 372
- 490
- 37
Mamayı neyle veriyorsun bilmiyorum ama eds meme reddinin önüne geçebilir, bizimki biberon almıyo göğüsten eds ile beslediğim içinMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ☺
En son süt arttırmak için yemediğim şey kalmamıştı olmuyo artmıyo kabullendim artık ve kızımın gazını çıkarmak için kucağıma aldığımda boynumda aranması beni çok üzdü doymuyo demekki gece evet doluyo sabaha ama gün içinde çok zor doluyo ve öyle yapınca içim acıdı ve mamaya başladık, günde 1 2 bazen 3 kez veriyorum gündüz huysuzluğu gitti gerçekten demekki doymuyomuş geç farketmiş olmam dahada üzdü de vs mamaya başlamış olduk bazen meme reddi yapıyo buda ayrı bi durum gece uyku sersemi alıyo ama gündüz zorluyo biraz,
Benim bi sorum var doğduğundan beri burnu tıkanıyo hıçır hıçır doktor çok normal demişti bende açıyodum rahatlasın diye son günlerde daha farklı otribebenin aspiratörü ve suyunu kullanıyorum bi kaç gündür açılmıyo fayda etmiyo buda onu çok rahatsız ediyo eli hep burnunda doktora götürsem mi ciğerlerine iner falan diye korkuyorum, öksürük vs yok şuanlık çok şükür ama bilemedim napsam yanlış mı açıyorum bide enjektörle fizyolojik su sıkıyomuşsun sanırım bunu kullannan varmı çekmeden oluyomuş
Petek sulukları yeterli gelmiyor ben bir de üstüne kaseyle su koydum burun tıkanmaları sona erdi