2020 Şubat Anneleri

Ahh yapmıyor :KK43: uyardığımızda yapıyor 3 4 günde 1. Nasıl olcaz bilmiyorum umarım düzelir
3 4 gunse iyi bizim 8 gun yapamadigimiz oldu bir ara 6 7 gune falan yapiyodu dr 5 gunu gecirmeyin dedi gliserinli fitil verdi yarisini kullan 5 gunu gecerse dedi 1 kere kullandim cok sukur ondan sonra duzene girdi fitille bir baglantisi var mi ama bilmiyorum simdi gun asiri yapiyo en gec 3. Gunde yapiyo

Bugün 4.ay aşılarını olduk. Kilosu boyu ve baş çevresi evde ölçtüğüm gibi. Korona günlerinde bu işi de çözdük :KK70:
6.aya kadar muayene olmasına gerek yok. O zamana kadar normalleşiriz diye umuyorum.
5.ayda evde rotavirüsn ikinci dozunu vericem.
Umarım tüm bebeklerimiz aşılarını ağrısız,ateşsiz atlatırlar.
Hadi gözün aydın canım inşallah 6. Aya kadar gitmenizi gerektircrl bişey olmaz🙏🙏

3 4 gunse iyi bizim 8 gun yapamadigimiz oldu bir ara 6 7 gune falan yapiyodu dr 5 gunu gecirmeyin dedi gliserinli fitil verdi yarisini kullan 5 gunu gecerse dedi 1 kere kullandim cok sukur ondan sonra duzene girdi fitille bir baglantisi var mi ama bilmiyorum simdi gun asiri yapiyo en gec 3. Gunde yapiyo
Bizimde 12 gün falan yapmadığıı olmuştu öyle götürdük doktora lavman ile yaptı o zaman. Bir dahada 4 günü geçmesin dedi bağırsaklar için daha kötü dedi düzelmedi bizimki daha :KK43:

Bugün 4.ay aşılarını olduk. Kilosu boyu ve baş çevresi evde ölçtüğüm gibi. Korona günlerinde bu işi de çözdük :KK70:
6.aya kadar muayene olmasına gerek yok. O zamana kadar normalleşiriz diye umuyorum.
Geçmiş olsun darısı başımıza 🙏 pazartesi olacağız hemşiremiz uygunsa. 2tane mi oldu bu ayda.

Aşının etkisi oldu mu geçmiş olsun

Kızlar öğretmen olanlarınıza bişey sorabilirmiyim. 25 de iznim bitiyor. Ancak devlet süt izni olan anneleri izinli sayıyor izinlerini devam ettiriyomuş galiba. Bu konuda bilgisi olan varmı. Boşu boşuna rapor almayım
Rapor neden alıyorsunuz ki. Benim de 12sinde bitiyor iznim dilekçe verip başlatacam. Telafi eğitimi verirlerse haziranda o zaman rapor hakkımı kullanırım dedim
Benim 13 Nisan’da bitmişti uzaktan eğitim olduğu için göreve başladım, okulunuz yoğun bir uzaktan eğitim programı istemiyorsa çok zor olmuyor. Bir de öğretmen arkadaşlar şöyle bir yazı atmışlar ama resmiyetteki durum nedir bilemiyorum. Tahminen böyle olur diye düşünüyorum.

Eklentiler

• C3AEF932-66F8-4FBB-A495-9A3E2132C739.png
    C3AEF932-66F8-4FBB-A495-9A3E2132C739.png
    544 KB · Görüntüleme: 23
  • A4B9FA03-5E23-43EC-AB3C-33FEDB572B09.png
    A4B9FA03-5E23-43EC-AB3C-33FEDB572B09.png
    597,7 KB · Görüntüleme: 28
Benim 13 Nisan’da bitmişti uzaktan eğitim olduğu için göreve başladım, okulunuz yoğun bir uzaktan eğitim programı istemiyorsa çok zor olmuyor. Bir de öğretmen arkadaşlar şöyle bir yazı atmışlar ama resmiyetteki durum nedir bilemiyorum. Tahminen böyle olur diye düşünüyorum.
Bizim okulda gönüllülük esas denildi ki ek ders alanlar bile yapmıyormus eğer bana laf ederlerse kusura bakmasınlar terslerim. Bebek. Olmasa en başta yapanlar arasında ben olurdum gerçi 1. Dönem tüm konularımi bitirdim 2. Dönem yokum diye. Daha ne yapayım 😁 inşallah sıkıntı çıkmaz

Bizimde 12 gün falan yapmadığıı olmuştu öyle götürdük doktora lavman ile yaptı o zaman. Bir dahada 4 günü geçmesin dedi bağırsaklar için daha kötü dedi düzelmedi bizimki daha :KK43:
Rezene çayı için ben rezene ya da süt artırıcı çay ictigimde kakasını yapıyor siz de deneyin sutunuzden bebeğe geçer. Yazık 12 gün de çokmuş yavrum kıyamam

Kızlar inanılmaz moralim bozuk
Lütfen destek olun güzel şeyler söyleyin bana
Birkaç gün önce kızımın bacak boğumlarında eşitsizlik gördüm
İnterntte kalça çıkıklığı olabileceği yazıyor
1. Ayımızda ultrason yaptırdık bir sıkıntı yoktu şuan 3 aylık
Fotoğraflara bakıp duruyorum bir bacağında var diğerinde yok
Eşime söyledim kızıyor bana neden söylemedin bana diye
Bende yeni farkettim diyorum inanmıyor
Sabah doktora götüreceğiz
BÖyle bişey duyan başına gelen var mı? Lütfen yardımcı olun uyku girmiyor gözüme 😢

BÖyle bişey duyan başına gelen var mı? Lütfen yardımcı olun uyku girmiyor gözüme 😢
KAlça usg 2. Ayda çektirmediniz mi ? Benim oğlum 2.5 aylık bizde kalça gelişim geriliği tanısı konuldu aslında ben yazmıştım bu konu ile ilgili görmediniz sanırım . Bende çok sıkıntıdayım . Öğrendiğimden beri hiç mutlu olamıyorum

instagramda nermin candemir isimli bayanında eski paylaşımlarından birinde boğum eşitsizliği yazıyordu ama bi sorun çıkmamış

Ultrason çekilmiş sorun olduğunu sanmıyorum.
Biz de 1.ay çektirdik.

Bizde 45. Gün çektirmek istedik doktorum 2 aydan önce net birşey söylemek doğru olmaz 2. Ay anlaşılır o zaman çekelm demişti . Sizin doktorlarınız neden 1. Ayı kabul etti acaba

Bizde 45. Gün çektirmek istedik doktorum 2 aydan önce net birşey söylemek doğru olmaz 2. Ay anlaşılır o zaman çekelm demişti . Sizin doktorlarınız neden 1. Ayı kabul etti acaba
Hastanemiz rutin olarak 1.ay bakıyor.
Belli olmaz diye bir şey duymadım.

X