2020 Şubat Anneleri

3 ünü aynı anda istiyor olamaz amaaa😂😂😂😂 insan kıyamıyor da yaa yatağında korkuyo gibi geliyor alıyorum bende🙈 niye 3 hafta sonra peki
Aynı anda istiyor valla🙈 gerçekten çok küçük nasıl yatağına koyacağız diye düşünüo insan arada ama zaten güven duygusunu zedelemeden yapmaya çalışçaz bakalım. Yatağında daha mutlu olacak belki, belli mi olur😇 3 hafta sonra hafiften başlayacam eğitime çünkğ 4 aya girecek o yüzden öyle dedim. 4 aydan önce pek önermiyorlar eğitimi😉

Rota asisini yaptiran kizlar bunlarin milimleri varmis siz kac ml olanini yaptiniz ?

Maşallah. Biz 39+2 de 4 kilo dogduk. Bayağı önden gidiyoruz ya şimdiden çok ağır 70 günlük 6300. Kollarimiz kopuyor
Maşallah 🧿 bizimki 2390 doğdu. Sağlıklı olsunlarda🥰 ama doğru belim kopuyo benimde 😂

Bir haftadır burdan bir arkadaşın tavsiyesi ile spor yapıyorum. İnstagramda Verda kutsal diye bir bayanı önermişti. İsmini hatırlayamadım teşekkür ediyorum kendisine. baya işe yarıyor yaptırdıkları. Her yerim ağrıyor 🤣 şimdiden sıkılaşmaya başladım. Tabi çocuklar sabote etmeye çalışıyor özellikle Deniz 😩

Öğretmen olup izni biten anneler neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz
Öğretmenleri bilmiyorum ama ben ücretsiz izne ayrıldım gıcık müdür buraya gelmeniz gerekiyor şeklinde bir sürü bahane sununca. Hiç çekemem dedim. Bugün maaşı da iade ettim. 2yıl kuzularla beraberim 🥰 işe dönünce herşeyi unutmuş olacağım çünkü işe gitmeyeli 5yıla yakın olacak 🤣

Ben oglumda kullandim cok cis cikartiyordu prima ve birakdim gercekden bikmisdim her gun yatak ust bas degistrmekten slepy kullanmamdm ama prima malesef kotu
Bende ilk prima pure aldım baktık çiş taşıyo bide biraz pahalı🙈 sleepy aldık prima hergün kaçırıyosa sleepy 3 günde bir taşırıyo bezini de en fazla 3 saat tutuyorum yani öyle saatlerce değil artık dedim biz bağlayamıyoruz herhalde bide kilot bezi denicem oda kaçırırsa bizim bebiş çok çiş yapıyı demektir😂😂
Aynı anda istiyor valla🙈 gerçekten çok küçük nasıl yatağına koyacağız diye düşünüo insan arada ama zaten güven duygusunu zedelemeden yapmaya çalışçaz bakalım. Yatağında daha mutlu olacak belki, belli mi olur😇 3 hafta sonra hafiften başlayacam eğitime çünkğ 4 aya girecek o yüzden öyle dedim. 4 aydan önce pek önermiyorlar eğitimi😉
Hmm anladım canım başla tabi bizim 1.5 ayı var daha 4 e bende üşenmezsem başlarım o zaman 😂
Öğretmen değilim devlet memuruyum ama şu anda kısmi çalışma ve idari izinler var sanıyorum öğretmenler içinde geçerlidir emzirenler idari izinli memurlar nette genelgeleri var bi bak ordan istersen.

Maşallah. Biz 39+2 de 4 kilo dogduk. Bayağı önden gidiyoruz ya şimdiden çok ağır 70 günlük 6300. Kollarimiz kopuyor
Önden gitmesi de sıkıntı gerçekten bizim ailecek bilekler sakatlandı çocuğu taşırken zaten 10 dakkikadan fazla taşıyamıyoruz Allahtan annem babam da geliyor 5 er dakkada onlar taşıyor yarım saat idare ediyoruz bi şekilde😂😂
Virüs nedeniyle kalça filmi çekilmeyi erteledik. 2 bucuk aylik olduk. Sizler ne yaptınız?şart mı bu kalça röntgeni ? Hastaneye getirsenbir türlü getir mesem bir türlü
Canım biz gittik özel hastaneye 2 hafta önce boş sayılırdı hastane 1 saat içinde herşeyi halledip çıktık. Kalça ultrasonu Allah korusun kalça çıkığı varsa erken teşhis edip önlem almak için gerekli.

Benim 13 nisanda bitti iznim. Müdürüm başlayıp başlamayacağımj sordu ben de okullar uzaktan eğitimde olduğu için başladım. Çocuklara etkinlik yolluyorum sadece, okul bizden canlı yayın vb bişey istemedi. Haziranda okullar kısmeb açılacak sanırım. İlkokul açılacak gibi görünmüyor. Eğer o şekilde olursa rapora da gerek kalmayacak gibi. Hayırlsııyla şu virüsten kurtulalım de gerisi mühim değil 😉

Bir haftadır burdan bir arkadaşın tavsiyesi ile spor yapıyorum. İnstagramda Verda kutsal diye bir bayanı önermişti. İsmini hatırlayamadım teşekkür ediyorum kendisine. baya işe yarıyor yaptırdıkları. Her yerim ağrıyor 🤣 şimdiden sıkılaşmaya başladım. Tabi çocuklar sabote etmeye çalışıyor özellikle Deniz 😩
Ben önermiştim rica ederim☺ İşe yaramasına çok sevindim 💜Emziriyor musun bilmiyorum ama verda hanımda söylemişti emzirirken çok ağır hareketler yapmayınlaktik asit bebeğe geçebilir diye sen böyle bi etki gördün mü?

Ben önermiştim rica ederim☺ İşe yaramasına çok sevindim 💜Emziriyor musun bilmiyorum ama verda hanımda söylemişti emzirirken çok ağır hareketler yapmayınlaktik asit bebeğe geçebilir diye sen böyle bi etki gördün mü?
Çok ağır yapmıyorum istesem de fazla yapamıyorum yarım saati geçiremiyorum oğlum yapmayım diye elinden geleni yapıyor. Ama çok yormadan müthiş çalıştırıyor 🥰 meme reddi gibi bir durum yaşamadım. Aslında yazı bekleyecektim spor için ama kilo verememek bana iyi gelmedi. Kıyafetler olmuyor hamile pantolonumu giyiyorum halen 🤣

X