2020 Şubat Anneleri

Saglikli olsun kilosu o kadar dusuk degil. Ben 6 aylikken 6 kiloymusum 2850 dogmusum cok sukur hic bir saglik sorunum yok zayif olmak daha guzel bence
Haklısın orası öyle ama bu doktorlar. Persentil değerine göre düşük hemen mama başlatmayacağım bir ay sonra bakıcam dedi. (Dün gittik yeni bi doktora) ama doktor şu an 5800-5900 olmamaızı istiyor 1 ay sonra biz max 6 kg oluruz anlamadım bu işi

Zeyf biz sizinle aynı gün doğumluyduk değil mi?60 cm 5100 gram(bizimde kilomuz az)
Kötü değil kilosu sadece ortalamanın altında ondan demiştir çünkü alt sınır 4100 erkeklerde bence beslenmesine biraz ağırlık ver yeterli dert edinecek kadar değil

28 ocak doğumluyuz erkeğiz doktorumuz 5800-5900 arası olması gerek diyo bende anlamıyorm. Çocuk mutlu etli ama çok tombul değil . Fit bir erkek
Neden kız diye düşündüm ki hiç konuşmamıştık doğru :)
Doğum kilosu iyi miydi? Olsun gerekirse günde bir iki mama da alır yapacak bişey yok.

180 ne kadar yolu var büyüyorlar artık ama sen yavaş yavaş arttır
Ya düne kadar 80 veriyordum 2 saat sonra ağlamaya başlıyordu,önce 100 verdim akşam,çocuk sustu,baktı ne oluyor dedi anlayamadı,sonraki öğünde şakkadanak 110 verdim,şak 120 verdim şuan mis gibi uyuyor rahatlık varmış ya selozy

Doktorumuz böyle devam ederse bana değil doktor Novzaradana gidersiniz dedi korktum bendeBende günde 3 kere sağmaya gayret ediyorum,meme boşalınca meme istiyor bazen o zaman sıkıntı olabiliyor,akşam 22:00 gibi sağıyorum en geç gece sütüm biriksin diye,gece sadece emziriyorum,yoksa hemen gelmiyor sütüm,sizde de öyle oluyor mu ne kadar sürede doluyor tekrar?

Bebem ya yarı tokmuş bir aydır :)
Ver annesi anne sütü nasılsa. Doydu mu istemez. Bizimki hep bırakıyor.

Tam olarak bilmiyorum ama illaki biraz zaman geçmeli. Ben 2 saatten önce sağmıyorum.

Bebem ya yarı tokmuş bir aydır :)
Ver annesi anne sütü nasılsa. Doydu mu istemez. Bizimki hep bırakıyor.
biberonda süt kalırsa fazla sonra tekrar ısıtıp verebiliyor muyuz?ben buzluktakileri kullanıyorum ekseriyetle.

biberonda süt kalırsa fazla sonra tekrar ısıtıp verebiliyor muyuz?ben buzluktakileri kullanıyorum ekseriyetle.
Biberonda kalan süt stoklanmıyor çünkü tükürükle karışıyor. Ama bi sonraki öğünde verebilirsin bikaç saatte bir şey olmaz.
Ben sadece taze sağılmış süt veriyorum.

sabine buzluktan çıkardığını bir kere ısıtabilirsin. Soğuyunca tekrar ısıtamazsn. Tükürükle karışmasa da ikinci kez ısıtılırsa bozulur.
Bu durumda artanı dökmen şart.

Kızlar bizde şimdi doktordan geldik bugün tam 2 aylığız 5 kilo olmuş bebişim 1 ayda 1 kilo 175 grm almış doktor çok iyi dedi. İçim rahatladı vallahi sütüm yetiyor mu diye telaşlanıyordum sürekli gerçi çişli bez sayısı 6-8 oluyor günde ama yinede göğüslerim biraz yumuşasın hemen telaşa kapılıyorum. Birde kaka rengimiz yeşil onu sordum bişey alerji yapıyor dedi çok fazla süt tüketiyorum o mu acaba şimdi sıra onu bulmada

Kötü değil kilosu sadece ortalamanın altında ondan demiştir çünkü alt sınır 4100 erkeklerde bence beslenmesine biraz ağırlık ver yeterli dert edinecek kadar değil
Ah o ortalamalar yaktı bizi. Fazlasıyla dikkat ediyorum ama işte yapısı bu herhalde anlamadım

Neden kız diye düşündüm ki hiç konuşmamıştık doğru :)
Doğum kilosu iyi miydi? Olsun gerekirse günde bir iki mama da alır yapacak bişey yok.
3.160 gr doğdu 3.günde 2.720 ye düşüp çok kaybetti mamaya başladık. Bir süre mama +meme gittik sonra mamayı yavaş yavaş azaltarak kestik. Şimdi sadece anne sütü ile besleniyoruz. Haklısın bazen de kabul etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…