Haklısın orası öyle ama bu doktorlar. Persentil değerine göre düşük hemen mama başlatmayacağım bir ay sonra bakıcam dedi. (Dün gittik yeni bi doktora) ama doktor şu an 5800-5900 olmamaızı istiyor 1 ay sonra biz max 6 kg oluruz anlamadım bu işiSaglikli olsun kilosu o kadar dusuk degil. Ben 6 aylikken 6 kiloymusum 2850 dogmusum cok sukur hic bir saglik sorunum yok zayif olmak daha guzel bence
Haydaaa neden ki acabaBenim cok bilmis sipam sevmedi
Huysuz cunkuHaydaaa neden ki acaba
4. Aydan sonra yavasliyo kilo alimi diye biliyorumBebekler kac aya kadsr ayda 1 kg alirlar? Kacinci ayda kilo alimlari azalacak bilen var mi ?
Kötü değil kilosu sadece ortalamanın altında ondan demiştir çünkü alt sınır 4100 erkeklerde bence beslenmesine biraz ağırlık ver yeterli dert edinecek kadar değilZeyf biz sizinle aynı gün doğumluyduk değil mi?60 cm 5100 gram(bizimde kilomuz az)
Neden kız diye düşündüm ki hiç konuşmamıştık doğru :)28 ocak doğumluyuz erkeğiz doktorumuz 5800-5900 arası olması gerek diyo bende anlamıyorm. Çocuk mutlu etli ama çok tombul değil . Fit bir erkek
Ya düne kadar 80 veriyordum 2 saat sonra ağlamaya başlıyordu,önce 100 verdim akşam,çocuk sustu,baktı ne oluyor dedi anlayamadı,sonraki öğünde şakkadanak 110 verdim,şak 120 verdim şuan mis gibi uyuyor rahatlık varmış ya180 ne kadar yolu var büyüyorlar artık ama sen yavaş yavaş arttır
Biz yarın 3 aylığız 6 kiloyuz boyu unuttum yaBugun 91 gunluguz
6700 gr olmusuz boyunuda 58 cm olctum top gibi bir sey olmasa bari bu cocuksizin bebislerin boyu kac cm ?
Doktorumuz böyle devam ederse bana değil doktor Novzaradana gidersiniz dedi korktum bendeŞimdi anladım. Fazla kilo almışsa başka.
Benimki de biraz fazla alıyor ama düşük kilolu doğmuştu. Şimdi 7 kiloya yakın. Şişko değil fit bi kız :)
Bizim de doktorumuz arkadaşım. Konu bebek olunca güvendiğin biri olması süper oluyor.
Çok şükür artık meme reddini aşıyor gibiyiz. Sütüm arttığı için sağmaktan memnunum. Yine gün içinde vaktim oldukça sağıyorum..
Bebem ya yarı tokmuş bir aydır :)Ya düne kadar 80 veriyordum 2 saat sonra ağlamaya başlıyordu,önce 100 verdim akşam,çocuk sustu,baktı ne oluyor dedi anlayamadı,sonraki öğünde şakkadanak 110 verdim,şak 120 verdim şuan mis gibi uyuyor rahatlık varmış yaselozy
Tam olarak bilmiyorum ama illaki biraz zaman geçmeli. Ben 2 saatten önce sağmıyorum.Doktorumuz böyle devam ederse bana değil doktor Novzaradana gidersiniz dedi korktum bendeBende günde 3 kere sağmaya gayret ediyorum,meme boşalınca meme istiyor bazen o zaman sıkıntı olabiliyor,akşam 22:00 gibi sağıyorum en geç gece sütüm biriksin diye,gece sadece emziriyorum,yoksa hemen gelmiyor sütüm,sizde de öyle oluyor mu ne kadar sürede doluyor tekrar?
biberonda süt kalırsa fazla sonra tekrar ısıtıp verebiliyor muyuz?ben buzluktakileri kullanıyorum ekseriyetle.Bebem ya yarı tokmuş bir aydır :)
Ver annesi anne sütü nasılsa. Doydu mu istemez. Bizimki hep bırakıyor.
Biberonda kalan süt stoklanmıyor çünkü tükürükle karışıyor. Ama bi sonraki öğünde verebilirsin bikaç saatte bir şey olmaz.biberonda süt kalırsa fazla sonra tekrar ısıtıp verebiliyor muyuz?ben buzluktakileri kullanıyorum ekseriyetle.
Bizimkini slinge de kanguruyada koyunca karnı tokta olsa hemen meme aramaya başlıyor kesinlikle durmuyor siz nasıl başardınızYok canım erkek. Bende deneyeceğim sling leydik artık kanguruyla dolaşacağız evde bakalım benimki ne yapacak
Ah o ortalamalar yaktı bizi. Fazlasıyla dikkat ediyorum ama işte yapısı bu herhalde anlamadımKötü değil kilosu sadece ortalamanın altında ondan demiştir çünkü alt sınır 4100 erkeklerde bence beslenmesine biraz ağırlık ver yeterli dert edinecek kadar değil
Neden kız diye düşündüm ki hiç konuşmamıştık doğru :)
Doğum kilosu iyi miydi? Olsun gerekirse günde bir iki mama da alır yapacak bişey yok.
Türlü danslarlaBizimkini slinge de kanguruyada koyunca karnı tokta olsa hemen meme aramaya başlıyor kesinlikle durmuyor siz nasıl başardınız