3. Ay 13 gün oldu olur canım her bebek farklı derlerMaşallah kaç günlük seninki bizimki daha dönmüyor çabalıyor arada sırada kafasını da tam tutamıyor bazen atıyor kendini ellerinden tutup kaldırınca kafası geride kalıyor hiç çabasınyokmtembel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Ay 13 gün oldu olur canım her bebek farklı derlerMaşallah kaç günlük seninki bizimki daha dönmüyor çabalıyor arada sırada kafasını da tam tutamıyor bazen atıyor kendini ellerinden tutup kaldırınca kafası geride kalıyor hiç çabasınyokmtembel
Ya doktorumuz geçen ay bu çocuk iki kişilik beslenmiş çok kilo almış dedi :) 3 saatten önce vermemeye çalıştım ve 80 üzerine çıkmadım o yüzden,bugün yine gittik kontrole bu ay kilo alımı normal dedi :) doktor kuzenimiz bu aradabizimde kedi köpek sevdamız var ama başka bahara,şuan sadece bebeğe bakabiliyorum,tuvalete bile gidemiyorum,malum yardım edecek kimse yok bu arayoksa bebeğimin bir kedi köpek arkadaşı olsun isterdim.Biberonla veriyorum. Ağlar tabi bebeğim ya annesi 80 cc sınırı koymuş daha vermiyor :)
Daha çok içmek istiyordur.
Benim kızım en çok dönenceyi seviyor. Çıngıraklı top,normal çıngırak,zeka kartı kullanıyoruz. Oyun halısı yok. Odada pek alanım yok , diğer odalarda da bebeği yere bırakmıyorum çünkü kedilerim var. Bize uymadı yani :) yoksa bu dönemde çok verimli.
Tabi en doğru kararı siz verirsiniz ama çocuğun babasını görmeden büyümesi doğru gelmiyor bana yanlış anlama lütfen dediğimiYa başından ayrılamıyorum gündüzleri evle çok zor oluyo eşiminde aklı bizde kalıyo bi kere gece geç yattı sabahta birlikte uyuya kalmışız kızla eşim aramış sessizdeydi telefon merak edip gelmiş gözleri falan doldu hatta aklına neler getirmiş ay ne kötüydü hatırladım da gündüzleri yemek bile yemiyodum eşim geliyo hazırla falan zor oluyodu, bide virüs çıktı en azından burda birinin gözü üzerinde oluyo yemek derdi yok süt açısından geldiğimde baya fark etmişti ama birden ne oldu bende anlamadım
Şimdi anladım. Fazla kilo almışsa başka.Ya doktorumuz geçen ay bu çocuk iki kişilik beslenmiş çok kilo almış dedi :) 3 saatten önce vermemeye çalıştım ve 80 üzerine çıkmadım o yüzden,bugün yine gittik kontrole bu ay kilo alımı normal dedi :) doktor kuzenimiz bu aradabizimde kedi köpek sevdamız var ama başka bahara,şuan sadece bebeğe bakabiliyorum,tuvalete bile gidemiyorum,malum yardım edecek kimse yok bu arayoksa bebeğimin bir kedi köpek arkadaşı olsun isterdim.
Seyahat yasağı bi kalksa bir an bile durmıycam ailemin yanına gidicem. Çantamı hazır bekletiyorumTabi en doğru kararı siz verirsiniz ama çocuğun babasını görmeden büyümesi doğru gelmiyor bana yanlış anlama lütfen dediğimi
aile olduğunu anlıyorsun evine geçince
Bende biran once bavulumu hazirlayip 3 hazirandaki ucaga atlamak istiyorum asiri derecede bunaldim 3 aydir eve tikildim kaldim benim tarafimdan kimsede yok 2 kati cokuntu icindeyim psikolojim bozuldu artikSeyahat yasağı bi kalksa bir an bile durmıycam ailemin yanına gidicem. Çantamı hazır bekletiyorum
Öyle bunaldım ki, çok aile olmak istiyorsa eşim de gelip kalabilir
İşin şakası tabi,söylediklerinde çok haklısın ama şu süreçte herkes ruhen zor durumda. Yalnızlık da eklenince iyice zor oluyor.
Evet, yine bir süre dışarıya mecbur kalmadıkça çıkmayız ama kendim için de kızım için de artık bir değişiklik lazım. Ailemin yanında hiç değilse kendi bahçemizde vakit geçiririz. Seyahat yasağı kalkarsa ben yazı orada geçirmeyi planlıyorum. Apartman dairesinde tıkıldık kaldık. Bebeğimi balkona çıkarıp hava aldırıyorum,hiç dışarda gezemedi,düşününce ne kadar kötü.. Balkonu olmayan daireler de var.Bende biran once bavulumu hazirlayip 3 hazirandaki ucaga atlamak istiyorum asiri derecede bunaldim 3 aydir eve tikildim kaldim benim tarafimdan kimsede yok 2 kati cokuntu icindeyim psikolojim bozuldu artik
Senin minik emmeye basladi mi ? Meme reddini astik gibiyiz demissin
Cok sukurEvet, yine bir süre dışarıya mecbur kalmadıkça çıkmayız ama kendim için de kızım için de artık bir değişiklik lazım. Ailemin yanında hiç değilse kendi bahçemizde vakit geçiririz. Seyahat yasağı kalkarsa ben yazı orada geçirmeyi planlıyorum. Apartman dairesinde tıkıldık kaldık. Bebeğimi balkona çıkarıp hava aldırıyorum,hiç dışarda gezemedi,düşününce ne kadar kötü.. Balkonu olmayan daireler de var.
Sen de inşallah gelebilrsin,çok özlemişsindir. Hepimiz ailelerden ayrı kaldık.
Evet zeyfim , artık emiyor. Çok şükür. Yine ağlama krizleri emmek istememe olabiliyor ama çok daha iyiyiz. Dün ilk kez gece uykusuna meme emerek daldık. Eskiden emse bile azıcık emer bırakırdı mecburen sağıp takviye ederdim. Ona bile seviniyordum tabi :)
Umarım böyle gideriz.
180 ne kadar yolu var büyüyorlar artık ama sen yavaş yavaş arttırHerkese merhaba birşey sormak istiyorum cevap verebilirseniz sevinirim,bebeğim 3 aylık oldu,4 saatte bir 150 cc sağılmış süt verebilirsin dedi doktor,150 çok değil mi?kaç saatte bir emziriyorsunuz ?Sağdığınız sütü kaç saatte bir ve kaç cc veriyorsunuz?
Zeyf biz sizinle aynı gün doğumluyduk değil mi?60 cm 5100 gram(bizimde kilomuz az)Bugun 91 gunluguz
6700 gr olmusuz boyunuda 58 cm olctum top gibi bir sey olmasa bari bu cocuk sizin bebislerin boyu kac cm ?
Kilosu az değil. 3 aylık kız bebek kilo ortalaması 5000-5500. Persentil değerlerine bakabilirsin.Zeyf biz sizinle aynı gün doğumluyduk değil mi?60 cm 5100 gram(bizimde kilomuz az)
28 ocak doğumluyuz erkeğiz doktorumuz 5800-5900 arası olması gerek diyo bende anlamıyorm. Çocuk mutlu etli ama çok tombul değil . Fit bir erkekKilosu az değil. 3 aylık kız bebek kilo ortalaması 5000-5500. Persentil değerlerine bakabilirsin.
Kiz miydi bebis az degil bizimki cok dun kanguruyu denedim yine begenmedi beyefendi tasiyamiyorum kucagimdan dusecek diye odum kopuyo cok hareketli bir de napicam bilmiyorumZeyf biz sizinle aynı gün doğumluyduk değil mi?60 cm 5100 gram(bizimde kilomuz az)
Saglikli olsun kilosu o kadar dusuk degil. Ben 6 aylikken 6 kiloymusum 2850 dogmusum cok sukur hic bir saglik sorunum yok zayif olmak daha guzel bence28 ocak doğumluyuz erkeğiz doktorumuz 5800-5900 arası olması gerek diyo bende anlamıyorm. Çocuk mutlu etli ama çok tombul değil . Fit bir erkek
Aynen öyle ailenin yanına gitsen eşini özlüyorsun kendi evine gitsen aileni özlüyorsunSeyahat yasağı bi kalksa bir an bile durmıycam ailemin yanına gidicem. Çantamı hazır bekletiyorum
Öyle bunaldım ki, çok aile olmak istiyorsa eşim de gelip kalabilir
İşin şakası tabi,söylediklerinde çok haklısın ama şu süreçte herkes ruhen zor durumda. Yalnızlık da eklenince iyice zor oluyor.
Yok canım erkek. Bende deneyeceğim sling leydik artık kanguruyla dolaşacağız evde bakalım benimki ne yapacakKiz miydi bebis az degil bizimki cok dun kanguruyu denedim yine begenmedi beyefendi tasiyamiyorum kucagimdan dusecek diye odum kopuyo cok hareketli bir de napicam bilmiyorum
Benim cok bilmis sipam sevmediYok canım erkek. Bende deneyeceğim sling leydik artık kanguruyla dolaşacağız evde bakalım benimki ne yapacak