- 30 Nisan 2019
- 21
- 8
Bizde bugün 2 ay aşımızı olduk ama ebe yeni çağırdığı için 74 gün oldu bugün 7.300 gram olmuş boyuda 64 cm kafamızda 42 biraz iri dedi zaten hamileyken 1 ay önden gidiyodu dedim bizim sülale iriBugun 91 gunluguz
6700 gr olmusuz boyunuda 58 cm olctum top gibi bir sey olmasa bari bu cocuksizin bebislerin boyu kac cm ?
MasaAllah benim oglumdanda tombisi varmisBizde bugün 2 ay aşımızı olduk ama ebe yeni çağırdığı için 74 gün oldu bugün 7.300 gram olmuş boyuda 64 cm kafamızda 42 biraz iri dedi zaten hamileyken 1 ay önden gidiyodu dedim bizim sülale iribıngıldağı istediğim gibi kapanmamış dedi d vitaminin 1 ay 4 damla kullan dedi bol bol güneşlet dedi bende endişeleniyorum iri kıyım olcak sanırım 3 numara 5 sıkmaya başladı gibi
3980MasaAllah benim oglumdanda tombisi varmiskac kg dogmustu
45 günde 3kilo 300 gram mı almış? Nassıl ya? :)Bizde bugün 2 ay aşımızı olduk ama ebe yeni çağırdığı için 74 gün oldu bugün 7.300 gram olmuş boyuda 64 cm kafamızda 42 biraz iri dedi zaten hamileyken 1 ay önden gidiyodu dedim bizim sülale iribıngıldağı istediğim gibi kapanmamış dedi d vitaminin 1 ay 4 damla kullan dedi bol bol güneşlet dedi bende endişeleniyorum iri kıyım olcak sanırım 3 numara 5 sıkmaya başladı gibi
Evet yapacak bişey yok takip edin doktorlar irtibatta ol sağlıklı olsun gerisi çocuğun yapısına kalmış bişeyAh o ortalamalar yaktı bizi. Fazlasıyla dikkat ediyorum ama işte yapısı bu herhalde anlamadım
1.ayda 1.400 gram aldı 5400 dü 45 günde 1.90045 günde 3kilo 300 gram mı almış? Nassıl ya? :)
MasaAallah kilosu baya iyiymis dogdugunda da
Canim sen galiba gazlari bitince emmesi azaldi gibi bisey demistin. Simdi durum nasil? Benimki 2 gündür memeyle oynuyor dogru duzgun emmiyor. Neden böyle oldu anlamadim. Onceden her dakika emmek isterdiMasaAallah kilosu baya iyiymis dogdugunda da
1 2 gun oyle surdu sonra duzeldi canimCanim sen galiba gazlari bitince emmesi azaldi gibi bisey demistin. Simdi durum nasil? Benimki 2 gündür memeyle oynuyor dogru duzgun emmiyor. Neden böyle oldu anlamadim. Onceden her dakika emmek isterdisimdi 3 saatte anca düzgün emiyor.
Atak haftasında olabilir mi?Büyüme atağı haftalarında huysuzlaşıp saçmalayabiliyorlarCanim sen galiba gazlari bitince emmesi azaldi gibi bisey demistin. Simdi durum nasil? Benimki 2 gündür memeyle oynuyor dogru duzgun emmiyor. Neden böyle oldu anlamadim. Onceden her dakika emmek isterdisimdi 3 saatte anca düzgün emiyor.
Atesini takip et cikarsa ya da cok agrisi olursa 1 cay kasigi calpol verirsin rahatlatiyo bizim ilk gun iyiydi 2. Ve 3. Gunde hafif ates ve agrisi oldu huysuzlandiBu 2. Ay aşıları neymiş yaaaa bugün yaptırdık bebişin aşılarını 71 günlük şu an kıyamam ne çok ağladı sonra da göğsümde uyuya kaldı sonra da ben ağladımsanki kötülük yapmışım gibi 2 aydır normal olan psikolojim çöktü resmen inşallah ateş fln yapmaz da geceyi kolay atlatırız
Cevap verebilecek var mı, teşekkürler3 aylığız 27 Ocak doğumlu kız bebek.2780 kg 49 cm doğdu.Simdi ise 5250 kg civarı 59 cm.Normal mk
Bizim kızda 6.700 gr. Boyu 63cm 3ay 19 günlüğüz. Boyuna gidiyor sanki . MaşallahBugun 91 gunluguz
6700 gr olmusuz boyunuda 58 cm olctum top gibi bir sey olmasa bari bu cocuksizin bebislerin boyu kac cm ?
Tabloya gore normal3 aylığız 27 Ocak doğumlu kız bebek.2780 kg 49 cm doğdu.Simdi ise 5250 kg civarı 59 cm.Normal mk
Bizimkiler yarisiyor kilodaBizim kızda 6.700 gr. Boyu 63cm 3ay 19 günlüğüz. Boyuna gidiyor sanki . Maşallahsenin tosuncuğa. artık ağırlaşıyorlar kucağımdan kayıyor sürekli. Oturmaya çalışıyor. Kıpır kıpır çok kilo almazlar bundan sonra eğzersiz yapmaya başladı yakında dönebilir. Denizden fırsat bulup yere koyamıyoruz ki
İlk çocukta pimpirikli oluyor insan ister istemez ama ikinci de fazla endişeli olmuyorsun. Oğlanda ay ay gelişimini takip ederdim aman dönsün emeklesin yürüsün diye uğraşırdık normal akışına bıraksak çocuk kendi halledecekti. Eşim kızda kendi yapsın ne kadar geç o kadar iyi demişti. Çünkü emekleyip yürümeye başlayınca peşinden koşmak gerekiyor daha çok yoruluyorsun . Ama kız oğlandan da erkenci bizim desteklememize gerek yok. Yine erkenden koşturacağızBu 2. Ay aşıları neymiş yaaaa bugün yaptırdık bebişin aşılarını 71 günlük şu an kıyamam ne çok ağladı sonra da göğsümde uyuya kaldı sonra da ben ağladımsanki kötülük yapmışım gibi 2 aydır normal olan psikolojim çöktü resmen inşallah ateş fln yapmaz da geceyi kolay atlatırız
Bizimki kanguru da yüzü dışa dönük olmak istiyor bana dönerse yüzünü boynuma sürtüyor. Biraz duruyor sıkılıyor hemde benim belim ağrıyor. Defne tek çocuk olsa çok yorulmazdım gündüzleri uyuyor . Oyun halısında oyalanabiliyor. İhtiyaçları olursa ağlıyor giderince susuyor. Ama Deniz gürültü makinası. Evin her yerine oyuncakları saçıyor. Bağırıyor deli gibi bisiklet sürüyor alt komşu eminim hakkimızda çok güzel şeyler düşünüyordurBizimkiler yarisiyor kiloda
Valla ben tutamiyorum 5 dk dan sonra kucagimda kanguruyuda istemiyo ne yapacagiz hic bilmiyorumkanguruda bacaklarini yana dogru acinca sinirleniyo kasiyo kendini agliyo sıkıntılı cocuk