- 11 Haziran 2019
- 404
- 512
- 29
Bugun 70. Gün atak haftasi olmuyor galibaAtak haftasında olabilir mi?Büyüme atağı haftalarında huysuzlaşıp saçmalayabiliyorlar
3 subat dogumlu kizim ama 2 ay asisinda 4.700 du suan kac bilmiom boyunuda oleCevap verebilecek var mı, teşekkürler
Bizde az önce olduk 2 ay aşılarını giderken çok korkarak gittim ayaklarım geri geri gitti resmen çok ağlıcak diye ama çok şükür fazla ağlamadı kızımBu 2. Ay aşıları neymiş yaaaa bugün yaptırdık bebişin aşılarını 71 günlük şu an kıyamam ne çok ağladı sonra da göğsümde uyuya kaldı sonra da ben ağladımsanki kötülük yapmışım gibi 2 aydır normal olan psikolojim çöktü resmen inşallah ateş fln yapmaz da geceyi kolay atlatırız
Bizde dün akşam ilk kez koyalım dedik kanguruya yırttı kendiniBizimkiler yarisiyor kiloda
Valla ben tutamiyorum 5 dk dan sonra kucagimda kanguruyuda istemiyo ne yapacagiz hic bilmiyorumkanguruda bacaklarini yana dogru acinca sinirleniyo kasiyo kendini agliyo sıkıntılı cocuk
Geçmiş olsun. Bir çay kaşığı diyorlardı calpol için. Biraz uyuyabilirBizde az önce olduk 2 ay aşılarını giderken çok korkarak gittim ayaklarım geri geri gitti resmen çok ağlıcak diye ama çok şükür fazla ağlamadı kızımsonrada arabasında uyuyakaldı evde de calpol verdim şimdi yine uyuyor biraz calpolu fazla verdim ama acemilikle ona üzüldüm ilk defa süt harici bişey içmek zorunda kaldı çocuğum zorlana yuttu ağladı
Bizde dün akşam ilk kez koyalım dedik kanguruya yırttı kendinihemde yüzü dışa dönük koydum dur işte bakın biraz demi yok ama. Dursaydı benim için çok rahat olcaktı inş sonrasında alışır kucakta zorlanıyorum artık bende
Bende 40 gunden sonra 15. gunde oldum 4 gun surdu normde reglim 8 gun surerdi sonra 10 gun sonra tekrardan kanamam oldu hangisi regliydi bilmiyorum o da 5 gun surduKızlar ben hala regl olmadım. Korkmalı mıyım. Test aldıracam. Değilimdir diye düşünüyorum çok faal değilizama yine de belli olmaz.
Ay benim bile suan supriz bir bebek kaldiracak halim yok seni tahmin bile edemiyorumKızlar ben hala regl olmadım. Korkmalı mıyım. Test aldıracam. Değilimdir diye düşünüyorum çok faal değilizama yine de belli olmaz.
Evet doktorumuzda öyle dedi ben içinden çıkan kaşıkla vereyim dedim biraz fazla gitti. Normalde 2.5 ml vercektim kaşığa 5 ml döktm sanırım acemilikle hepsini içemedi gerçi birazı aktı birazı kaldı faln ama yine de tahminimce 2.5 mlden fazla içmiştirGeçmiş olsun. Bir çay kaşığı diyorlardı calpol için. Biraz uyuyabilirendişe etme.
Eşine çok güldüm. Onlar için bebek sahibi olmak ne kolay. Benimki de 3. Olursa adını bile düşünmüş. Ay gerçekten kaldıramam ya. Benimki çok kötü geçiyor hemde sürekli iğne olmam gerekiyor. Gerçekten iki tane küçük çocuk çok zor oluyor .Ay benim bile suan supriz bir bebek kaldiracak halim yok seni tahmin bile edemiyorumesimde dalga geciyo oglum simdi sira kardesinde Sare nerde kaldi diyip duruyo manyak (kiz olsaydi ben adini sare koyacaktim)
Özel hastanemi sağlık ocağı mı canım. Bende pazartesi gidicem. Ne kadar verir bilmiyorum. 1 ay iyiymiş acaba sağlık ocağı ne kadar verir?Ay Kızlar çok mutluyum. Sabah Başhemşireyle konuştum haftaya gidip 1 ay rapor alacağım. Alamayacağım diye çok korkmuştum
Aynen oyle cok kolay saniyorlar. Benimkiside cok rahat gecti sayilmaz doguma kadar mide bulantisi 7. Ayda baslayan sancilar durdurmaya calismalari benim o ara odem tutan vucudum erken dogum kuvoz sureciEşine çok güldüm. Onlar için bebek sahibi olmak ne kolay. Benimki de 3. Olursa adını bile düşünmüş. Ay gerçekten kaldıramam ya. Benimki çok kötü geçiyor hemde sürekli iğne olmam gerekiyor. Gerçekten iki tane küçük çocuk çok zor oluyor .
Ya valla sorma acayip pimpirikliyim biraz burnu tıkansa uykular haram banaİlk çocukta pimpirikli oluyor insan ister istemez ama ikinci de fazla endişeli olmuyorsun. Oğlanda ay ay gelişimini takip ederdim aman dönsün emeklesin yürüsün diye uğraşırdık normal akışına bıraksak çocuk kendi halledecekti. Eşim kızda kendi yapsın ne kadar geç o kadar iyi demişti. Çünkü emekleyip yürümeye başlayınca peşinden koşmak gerekiyor daha çok yoruluyorsun . Ama kız oğlandan da erkenci bizim desteklememize gerek yok. Yine erkenden koşturacağız
Bizimki çok ağladı ya kıpkırmızı oldu çok üzüldüm. Bana hemşire ateşi 37,8 e çıkarsa ver dedi ateş düşürücü sen niye hemen verdin canım bende mi versem şimdiBizde az önce olduk 2 ay aşılarını giderken çok korkarak gittim ayaklarım geri geri gitti resmen çok ağlıcak diye ama çok şükür fazla ağlamadı kızımsonrada arabasında uyuyakaldı evde de calpol verdim şimdi yine uyuyor biraz calpolu fazla verdim ama acemilikle ona üzüldüm ilk defa süt harici bişey içmek zorunda kaldı çocuğum zorlana yuttu ağladı
Ayyyy bizde korunmuyoruz hemşirede bugün sordu nasıl korunuyosunuz diye bende korunmuyoz dedimKızlar ben hala regl olmadım. Korkmalı mıyım. Test aldıracam. Değilimdir diye düşünüyorum çok faal değilizama yine de belli olmaz.
Tabloya gore normal
Maşallah,peki doğduğunda kaç kgdu.Kilosuna doktor birşey dedi mi.Bizimki kıpır kıpır hiç durmuyor,oyun halısında güzel vakit geçiriyor3 subat dogumlu kizim ama 2 ay asisinda 4.700 du suan kac bilmiom boyunuda ole
Vuuu korunmamak mi cok buyuk cesaretttAyyyy bizde korunmuyoruz hemşirede bugün sordu nasıl korunuyosunuz diye bende korunmuyoz dedimdikkat edin dedi ben adet oldam spiral taktırayım diyorum ama nasıl bişey merak ediyorum
Kullandigim programda var ama nettende bulabilirsinizÇok teşekkür ederimBu tabloyu internetten mi nuldunuz
Canım bu hangi programTabloya gore normal
2.5aylık 6 kiloysa süper.selozy çok mutluyum boşu boşuna kendimi yemişim komşumun terazisi yanlış sonuç vermiş. Kızım 6 kilo 2.5 aylık 72 günde 1 kilo almış. Bu doydugu anlamına geliyor değil mi