Çatlak olmadı bende ama o çizgi bende de varBenim oglum kolik oldugu icin her istedigimi yiyemedim yiyemiyorumda hala
Bende catlak izlerine ve gobekteki uzun cizgiye gicigim gecmediler halaaaa
Gobegimde cizgi yoktu gobegimde cok sismemisti ama dogumdan sonra koyu kahve cizgi olustu
Ah o çizgi dört gözle bekliyorumgeçsin diye ama geçmeyecek sanırımBenim oglum kolik oldugu icin her istedigimi yiyemedim yiyemiyorumda hala
Bende catlak izlerine ve gobekteki uzun cizgiye gicigim gecmediler halaaaa
Gobegimde cizgi yoktu gobegimde cok sismemisti ama dogumdan sonra koyu kahve cizgi olustu
Ayni biz dur oglum sus oglum ses yapma oglum off off cildirmamak elde deil sozde yaz gelince babasi goturcekkdi is yerine bemde kafa dinlicekdm yalann olduoyle aliscim ,benimki bile bile yapiyor uyandirmak icin bide ,sonra butungun cocuga dur sus sessiz ol diye diye cocuklarda evde bunaliyor diye uzuluyorum ,
oyle boyle geciyor gunler ,okullarin kapali olmasi cok kotu oldu ,yoksa suan okulds olsalardi onlarda mutlu olucakti bizde
cengiz kurdoglundan hepimize gelsinAyni biz dur oglum sus oglum ses yapma oglum off off cildirmamak elde deil sozde yaz gelince babasi goturcekkdi is yerine bemde kafa dinlicekdm yalann oldukendime zalim geceler sarkisini armagan ediyorjm
Benim oglumdan sonra gecmediAh o çizgi dört gözle bekliyorumgeçsin diye ama geçmeyecek sanırım
allahim sabir versin canim gercekten zor vala senin yemek isipatates ve et yiyorumsabah patates haslama zeytin ve dereotu ,oglenve aksam pilav makarna etveya kofte ,arada hurma ceviz fln yiyorum ,ben hic benimkiler kadar gazli cocuk gormedim hayatimda anacim niye boyle oldu bilmiyorum
Yoğurtla ye dere otunu ben ole tuketiyorumKontrol süremize 20 gün var hemen hemen bende başlamak istemiyorum mamaya,
Tazyikli gelen süt hemen bitmez canım öyle moralini yüksek tutmaya çalış belki regl dönemin falandır etkilemiştir yinede ye süt yapan şeyler ben yemedim bin pişmanım bugün dereotunu denicem hiç sevmem nasıl yicem bilmiyorum
Sade limonla yedim zar zorallahim sabir versin canim gercekten zor vala senin yemek isi
Yoğurtla ye dere otunu ben ole tuketiyorum
Bence karına sıcak uygulama yapmayınGaz damlasi işe yaramiyor benim bebegimde. Havlu ısıtıp karnina koyabilirsin. Karnina masaj yapabilirsin. Ilık duş aldirabilirsin. Bacaklarini karnina itip cekebilirsin. Bebegi bacagina ters cevirip sirtina masaj yap. Karni dizinle sıkışincada gazini cikariyor. Ben bunlari yapiyorum gazi çıksın diye.
Diyelim emmeden iki saat geçti tek göğüs en az 60 cc olmalıVarsa kac ml cikmasi lazim
Oldu iyi günler diyorum o zamanBenim oglumdan sonra gecmediartik beraber yasiyoruz cizgiyle
Çocuğun hazırbulunuşluğu da önemli tabi ama genel olarak Uyku eğitimi 4 ü doldurup 5 e girerken mi yoksa 4. Aya girer girmez mi veriliyor?bir çok yöntem var, çok fazla ağlatmadan da uyku eğitimi verilebilir, biraz zaman biraz sabır başarırız umarım :) ilk 3-4 ay ne isterlerse onu yapmak gerek, anneyle kendilerini bir bütün zannederlermiş. diyorum zaten ona da şimdi dokunulmazsın sallan bakalım, 4. aydan sonra görcen sen diye
bu arada evet tabii biliyorum adımız sistemde çıksa bile kayıt yaptırmamız gerek. hatta mayıs ayı içerisinde okulu arayacağım eğer çalışan birileri varsa bilgi alacağım. öğlen istiyorum bir çok veli gibi, hemen doluyor. ya para istiyorlar ya torpil, bu işler böyle yürüyor ne yazıkki.
Ben bu tarifle yapıyorum hem tatlı ihtiyacımı gideriyor, tadı da güzel oluyorDüzelir morallll
Yulafı nerden bulucam tadı güzel değilmiş nasıl yiyiyodun canım sen
Hazır paket sut gaz yapar bana ama ev sutu yapmiyor canim denemelisinSizce kaynamis sut icsem gaz olur mu ya da kaynadigi icin gazi gitmis olur mu ?
Burda cok soran olmustu ama cevaplamamisdm moralman bozulmasin kimse diyeOldu iyi günler diyorum o zamanKalmaz dediler kandırdılar mı bizi dövme yaptırayım oraya boydan boya
Kiiizzz ne diyonn senn benim vucudum sut gibi bembeyaz suan o kahve cizgi o kadar kotu o kadar abes duruyo kii boyle mi kalacakBurda cok soran olmustu ama cevaplamamisdm moralman bozulmasin kimse diyegecmio yani bende gecmedi geceni bilmem
Teşekkür ederim deneyeyimGaz damlasi işe yaramiyor benim bebegimde. Havlu ısıtıp karnina koyabilirsin. Karnina masaj yapabilirsin. Ilık duş aldirabilirsin. Bacaklarini karnina itip cekebilirsin. Bebegi bacagina ters cevirip sirtina masaj yap. Karni dizinle sıkışincada gazini cikariyor. Ben bunlari yapiyorum gazi çıksın diye.
Cc ve ml farklı mı aynı miDiyelim emmeden iki saat geçti tek göğüs en az 60 cc olmalı
Zeyf gibi bende beyazım yoksa artık beyazdık şimdi desenli beyazız hayırlısı olsun.Hiç mi geçmedi 1cm i bileKiiizzz ne diyonn senn benim vucudum sut gibi bembeyaz suan o kahve cizgi o kadar kotu o kadar abes duruyo kii boyle mi kalacak
Malesef gecmediZeyf gibi bende beyazım yoksa artık beyazdık şimdi desenli beyazız hayırlısı olsun.Hiç mi geçmedi 1cm i bile