- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Bir ODTÜ sevdalısı da bizim evde. Hanımefendinin gözü yükseklerde . Bu özgüven nerden geliyor bunlara anlamıyorum İnş. Kazanır da sürekli stres yaşatmaz bize.Hepimize aynı korku kaygı var Allah yarcımcımız olsun ülke olarak,
Yapılan test sayısı çok az test sayısı arttıkça vakalarda artıyo test sayıları artmalı insanlar dinlemiyo sokakta bir sürü insan var kesinlikle ilk vakada sokağa çıkma yasağı gelmeliydi, eşim özel sektörde sanayide sanayi kapanmaz diyo 1 ay ücretsiz izin yapabiliriz yarı maaşını vericekmiş olsun dedim ama iptal olmuş izne çıkılmıcakmış patronu ile gidip geliyo
zaten ben annemdeyim hafta sonları geliyo burayada çok zor oluyo böyle hergün çok özledim sizi dedikçe içim gidiyo,
Annem çalışıyo ama şirket baya tedbirli 1 hafta gidip 1 hafta gitmiyo bu hafta gitti şirket şöförü alıp bırakıyo belki bu haftadan sonra hiç gitmez dışarı teması olan bi annem oda tedbirli babam evden çıkmıyo sıkılıyo ms hastası diğer hastalıklarıda cabası, en korktuğum o şimdi eve gitsem babam sıkılıcak aklım onda kalıcak en azından arya ile gelip gidip konuşuyo arya duruyomu durmuyomu zaman bi şekilde ilerliyo
Kız kardeşim ünv sınavına hazırlanıyo dersanelerde kapalı evde engelliyoruz onu gibi geliyo aryanın doğumu onu gevşetti biraz gecen seneki puanınada güveniyo biraz kazandı ama gitmedi ben otü de okucam diye sınırları üst düzeyde hanfendinin dışarı işlerini o yapıyo tedbirle gidip geliyo,
Şuna şükrediyorum hamile olsaydık ne yapardık ben zaten panik bi insanım çok zor olurdu, şuan hamile olanların Allah yardımcısı olsun en azından yavrularımız yanımızda ben dışarı çıkmamayada rağzıyım yeterki kimseye bişey olmasın.