Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum alışmadı tam ayırt edemedi belkidesıkıyorum öyle anlıyo bi bağırıyo hiç yapmadığı bişey saat 4 oldu hala uyumadı bu aradaemZikle ilgili oldugunu sanmiyorum ya, emzikle memeyi cok guzel ayirt ediyolar cnku
Hatirlar misin bilmem ama bizimde ilk emzik denememizde ayni sey olmustu emzigi emdikten sonra beni emmemek icin direnmisti emzik kuru gelince bendende bir sey gelmeyecek sanmisti sanirim ama sonra emdi cok sukur uzun surmedi duzelir merak etme 2 3 gun ara ver emzige istersenBilmiyorum kii nasıl benim kızımda öyle yapıyodu ben ağzına tuttum tam sokmadan aldı hemen düşürdü verdik bi kaç kez baktık uyumuş emzikle
Ama bugün meme reddi yaşıyorum sanırım moralim çok bozuk umarım sancısından böyle yapıyodur ama hiç böyle yapmazdı vermicem emziği
Bebegin hayirli olsun saglicakla buyutSlm anneler bende yeni 2.kez anne adayıyım 2 ay 19 günlüğüm ve panik atak hastasıyım ilaç almama rağmen uyuyamıyorum ve sabaha kadar ağlıyorum çok yanınızım çok sıkılıyorum lütfen benide yanlız bırakmayın
Gaz geliyodur cikaramiyodurKızlar bazen bebeğim uykudayken ağzını kusacakmış gibi açıp açıp kapıyor bu neden olabilir?
Ogurme hareketiyse reflu baslangici olabilir benim oglumda yapiyo uykusunda midesinden bogazina geliyo yedikleri sonra oguruyo sonra yutkunup yuzunu burusturuyoKızlar bazen bebeğim uykudayken ağzını kusacakmış gibi açıp açıp kapıyor bu neden olabilir?
Reflu yatagi kullandin mi peki, onu deneyebilirsinKızlar bazen bebeğim uykudayken ağzını kusacakmış gibi açıp açıp kapıyor bu neden olabilir?
Reflü yatağımız var ama sürekli benim kucağımda uyuyor çok nadir yatağına koyabiliyorum. Benim kucağımdaykende kolumun altına destek yapıp açı sağlıuorum.Reflu yatagi kullandin mi peki, onu deneyebilirsin
Teşekkür ederim canımOgurme hareketiyse reflu baslangici olabilir benim oglumda yapiyo uykusunda midesinden bogazina geliyo yedikleri sonra oguruyo sonra yutkunup yuzunu burusturuyo
Güzel bi banyo yaptırsanız sonrasında masaj ve güzel bir emmeyle uykusu gelir mi acaba annesi?Ay kafayı yicem bi çocuk neden uyumaz ya
Bebegim cok gazli ve cok ağlıyor. Baska çare bulamiyorum malesef :) banyo yapinca bi kac saat uyuyor :) bence karnindaki agriya iyi geliyor suEvet evet var küveti biz hep seremoni şeklinde yıkıyoruz da. Bazen günde 2 yıkıyorum deyince kolay yolu keşfettiler galiba dedim :) hani yaz olsa anlaşılır duşa girer çıkarsın :)
Reflu minderinde yatirinca genelde öyle bi sıkıntı olmuyor. Ama reflu minderide cok sert geliyor bana. Sanki onda uyusa her yeri agriyacak gibi hissediyorum :) annem yün yatak yapti yumuşacık o daha rahat geliyor. başını biraz yuksekte tutmaya calisiyorum :)Evet öksürükte oluyo acaba reflü dolayısıyla mı oluyo ki
Bizimki çok sert değil güzel bir reflü yatağı var ama illa benim kollarımda uyuyacak. Aldık ama kullanamadıkSizde süper yapmışsınız mis gibi uyuyodur ordaReflu minderinde yatirinca genelde öyle bi sıkıntı olmuyor. Ama reflu minderide cok sert geliyor bana. Sanki onda uyusa her yeri agriyacak gibi hissediyorum :) annem yün yatak yapti yumuşacık o daha rahat geliyor. başını biraz yuksekte tutmaya calisiyorum :)
Valla dusunmedim değil ama gece 4te yemedi pekGüzel bi banyo yaptırsanız sonrasında masaj ve güzel bir emmeyle uykusu gelir mi acaba annesi?
Belki öncesinde yapsanız. Hatta her akşam bi rutin oluştursanız. Benimki çok rahat ediyor. Dilerim sizinkinede iyi gelirValla dusunmedim değil ama gece 4te yemedi pek
bizim eskisi kamerasızdı ve bozuldu bunu aldık memnunum ben çok.Annem giderse telsiz almam gerekecek. Telsiz önerisi olan var mı ?
Oğlan evin içinde bağıra çağıra dolaşıyor. Kız mümkün değil uyuyamaz aynı ortamda. Yemek bile yaptırmazlar bana. İnş. Gitmez dicem ama bununda sonu yok. Denize 2.5 aylıktan sonra yalnız bakmıştım hiç zorlanmadım emer yatak odasında uyurdu gidip gelip bakardım öyle kusma, tıkanma, gaz ve ağlama nöbeti hiç olmadı. Kız öyle değil ve denizle ikisine bakmam zor olacak ve feda ettiğim ötelediğim maalesef kız büyüyene kadar Deniz olacak. umarım bu süreçte kafayı sıyırmam