- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
Canim benimkiside kolik bio bizde sanki ise yaramadi gibi ama her bebekte etkisi farklidir umarim sizde ise yarar biz acillik oldugumuzda dr metsil verdi o bizde daha cok ise yaradi metsilden once bende zinco almistim ama cok kullanamadik bende metsille birlikte versem mi acaba nasil olsa zinco bitkisel diye dusunurken senin mesajini okudum denk geldi bio yu gunde kac kere ve kac damla olarak verdi bir de zincoyu ?İki gündür ağlaması huysuzluğu gaz problemi pik yaptı benim oğlanın. Uyku neredeyse sıfır. Çocuk uyuyamıyor bir türlü derin dalamıyo. Ağlama krizleri yavrum benim mahfoldu. Daha pazartesi 1.ay kontrolüne gitmiştik. Dün artık dayanamadık kalkıp özel doktora götürdük. Tahmin ettiğim gibi kolik teşhisi koydu doktor. Biogaia zaten 2 haftadır kullanıyordu yanına zinco damla verdi günde 3 sefer 4 damla. Buda iyi gelmezse metsil deneriz dedi. Zinco ilaç değil tamamen bitkisel gaz rahatlatıcı takviye iş. İlk postayı biraz önce verdik. Eğer memnun kalırsak burdan deneyimlerimizi yazıcam kolik bebek annelere belki şifa olur. Gerçekten çok zor Bi bebeğim var. Yorgunluktan uykusuzluktan düşüp bayılcam. Sakin bebekleri olanlar çok şanslısınız kıymetini bilin. Hamileliğim de çok zor geçmişti neredeyse bir yıl olcak rahat yastık yüzü görmeyeli. Şükür tabi bu günlere canım oğlumun kuş uykusundaki Bi gülüşü dünyaya bedel
Ben metsili gunde 3 kere 5 damla veriyodum ama artik buyudugu icin bi cay kasigi anca etki ediyo zaten kullanim talimatinda da 8 damla yaziyodu bize dr verdiginde oglum kucuk oldugu icin sanirim azaltip verdirmisti