- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
Çok geçmiş olsun. Ben de ailemi ne zaman tekrar görürüm, kızım ne kadar apartman dairesinde hapis kalacak diye düşünüyorum. İlk günler hemen geçip bitecek gibiydi, ilk defa yaşadığımız bişey ve ciddiyetini anlamadık. Artık aylarca böyle sürer mi diye düşünüp duruyorum.Çok zor zamanlar geçiriyoruz tüm dünyaca, Allah güzel günler görmeyi nasip etsin
her şey bitsin, eski günlere dönelim artık
annemin üç gündür stresten tansiyonu yirmilere kadar çıkıyor. tansiyon hastası zaten. cumartesi uçakla dönecek mecbur, çocuklar babam istanbulda. yasak gelirse hiç gidemez. onun stresini yaşadı sanırım. korktuk gitmeye ama kadın felç geçirse ne olacak aldım randevu medicalden gitti bu sabah. ilaçlarını düzenlemiş, kalbine bakmış vs. orda da şüpheli iki vaka varmış. dün gece de pozitif birini sevketmişler. her yerde var artık. bir şey olsa gideceğimiz hastane kalmadı ama önlemler çok iyiydi dedi annem. refakatçi de almıyorlarmış eşimi almamışlar annem yalnız girdi. gelir gelmez banyoya girdi.
annem gidince ne yapıcam onu da bilmiyorum ama tabii tek derdim sağ sağlim gitsin. yalnız idare edicem mecbur. eşim de izindeydi tekrar başladı işe, ona da ayrı korkuyorum. çok karamsarım bir türlü güzel düşünemiyorum bu aralar..
Tabi öncelik sağlık. Umarım en az zararla atlatırız.