2020 Şubat Anneleri

Sizin kv. De sanki siz b8lmiyormussunuz gibi bebeğin herşeyi karışıyor mu?yoksa bi tek benim kv. Mı öyle 😠 çıldırmak üzereyim, bekar görümcem bile sanki 10 çocuk annesiymis gibi herşeye karışıyor. Emzik veriyorum verme diyor çocuk doyuyor.Yok bu çocuk doymuyor diyorlar ikide bir laf sokuyorlar bıktım artık.Rahat rahat bi anneligimi yasatmadilar. Artık bi şey dediklerinde cevabını vereceğim yeter artık 😔😔
şükür karışmaz seninkiler baya bir sabir isteyen insanlar cnm allah kolaylik versin
Sağol canım. Daha tuvalete yaptıramadık.🤣 3kez üstüne 1 kezde halıya ciş yaptı. Sakin olup birşey demiyorum ama çiş yaptığı yere diş fırçası sürmese iyiydi 🥴 giyinip soyunma ritüellerini pek sevmedi tuvalete gidiyor soyunmak istemiyor bende geri çıkarıyorum. Islak Islak dursun bakalım daha ilk günü. Bir yerde pes edecek. Eskiler nasıl yıkayıp kullanıyormuş o bezleri halimize şükretmek lazım 🙏 tavsiyen var mı ?
benim avantajim oglum suyla oynamayi vok sevrdi cis yaparsan tuvalete su dokeriz derdim o da su dokcem diye bi heves yapardi ama buyuk cisini uzub sure yaptiramadm azcik da hirpalamadm desem yalan olur gozumun icine baka baka altina sicardi😁ve ben sartelden atardim o derece delirirdim resmeb kabus gibiydi o donem😐
Kayınvalidelerden bahsetmisşiniz. Hiç girmeyeyim dedim o konuya dayanamadım. Ameliyat olan benim yarası beresi olan Benim.bana sürekli bez getir çocuğun altını değiştircem. Mama hazırla sütün yetmiyor. Seni unuttu memeyi istemiyor biberon seviyor bu çocuk. Onu getir bunu götür.sobalı ev tek oda yanıyor. Koltuğun Üstüne tünedik kaldık oğlumla. Lohusa teri tonlarca içeri gir dışarı çık tuvalete bile gitsem soğuyorum hemen. Babamız idlibde 😩 bir de bunlarla onu üzmeyeyim diye birşey diyemiyrm. Başa gelen çekilir dedim Allah’a bıraktım artık
Rabbim yardimcin olsun canim gercekden zor bir donem senin icin esinde yok yaninda insallah en kisa surede gelirde bu sikintilardan kurtulursunuz

Sol mememin basiyla derisi artik ustten ayrilmis durumda ve kaniyo sizliyo cok kotu bu cocuk resmen mememi kopardi ciddi ciddi keske uclari yara olsaydi bu kokten gidiyo artik kopcak 😭😭 emerken gaz sancisi geldiginde hep saga sola yukari asagi cekistirip durdu memede napsin o kadar cekistirmeye ayrildi deriden sinirden acidan agliyorum suan 😫😫

Sol mememin basiyla derisi artik ustten ayrilmis durumda ve kaniyo sizliyo cok kotu bu cocuk resmen mememi kopardi ciddi ciddi keske uclari yara olsaydi bu kokten gidiyo artik kopcak 😭😭 emerken gaz sancisi geldiginde hep saga sola yukari asagi cekistirip durdu memede napsin o kadar cekistirmeye ayrildi deriden sinirden acidan agliyorum suan 😫😫
Canim ya bi doktora gosterdin mi cok kotu olmus kopani bile duydum ben ihmal etme bence😐 benimkide sut gelmio diye habire cekistirio ve berbat aciyorlar 😥

Canım emerken ucunumu emiyo sadece siyah kısmıda sokmak lazım bana hemşire öyle gösterdi öyle yaptım hep hiç sorun yaşamadım bişeyfe kullanmadım şimdiye kadar sadece ucunu alıyo bazen öyle değil diyip düzeltiyorum acıyoda o sıra ondan mı acaba geçer inşallah dikkat et yinede 😞

Ben doğumdan bi hafta sonraki kontrol harici kadın doğum doktoruma gitmedim çağırmadı belki unuttu.
Genelde sizleri 40. Günden sonra çağırmışlar sanırım,neler yapıldı? Gitmeli miyim?

Ben doğumdan bi hafta sonraki kontrol harici kadın doğum doktoruma gitmedim çağırmadı belki unuttu.
Genelde sizleri 40. Günden sonra çağırmışlar sanırım,neler yapıldı? Gitmeli miyim?
Bende gitmedim ilk haftadan sonra 40 cikinca gel demisdi oglumda da gitmedim şahsen bu huysuz kizimla da hic gidesim yok gozum yemiyor🙄

Beni çağırdı kan ilacın bitince görüyüm dedi 20. Güne denk geliyodu kızım için gittiğimde izinliydi 1. Ayda denk gelemedik gecen nöbetciyken gittik doğuma girmişti bi türlü denk gelemedim 🤣 2. Ayda gitmek istiyorum ve kendime hiç dikkat etmedim resmen ne durumdayım bakalım belki vajinal bakar zaman çok geçtiği için

Canim ya bi doktora gosterdin mi cok kotu olmus kopani bile duydum ben ihmal etme bence😐 benimkide sut gelmio diye habire cekistirio ve berbat aciyorlar 😥
Gostermedim o mememi vermiyorum artik bakima aldim duzelene kadar tek meme arti mama takviyesi devam edicem tek memeyle doymuyo cunku digerinide makineyle sagiyim dedim vakum daha cok kanatti elimle sagip rahatlatiyorum fazla sagamiyorum aciyo cok fena

Canım emerken ucunumu emiyo sadece siyah kısmıda sokmak lazım bana hemşire öyle gösterdi öyle yaptım hep hiç sorun yaşamadım bişeyfe kullanmadım şimdiye kadar sadece ucunu alıyo bazen öyle değil diyip düzeltiyorum acıyoda o sıra ondan mı acaba geçer inşallah dikkat et yinede 😞
Yok canim kahverengi kisminida aliyo ama kendisi cok gazli bi bebek oldugu icin hep bi gaz sancisi var meme emerkende sancilaninca emmeye devam ediyo bi yandan da sancinin acisiyla mememi cekistiriyo o yuzden oldu 🥺

Beni de aylik kontrole cagirmadi ama su kanama icin gidicem sanirim 🙄

O çekiştirmeyi sancıdan mı yapıyolar ben keyiften sanıyordum

Sizinkini bilemem ama benimki sancidan yapiyo cunku o sirada kipkirmizi oluyo bacaklarini karnina cekiyo kiziyo nefes alisi hizlaniyo olan mememe oluyo sonra 🤦🏻‍♀️
Benim de çok yara oldu içten içten de acıyodu kanama olmadı ama ucu kızarıktı. Ayva jelini karbonatlı suyu ve has zeytinyağını sürdüm.. iyileşti epey. Ucu beyazımsı şimdi içten içten bazen acıyo. Senin epey de oldu hala neden geçemedi ya..

Kızlar dua edin kıxzım iyileşsin anne sütü yetmiyormuş mama ya başladık öneriniz var mı ki bunu sana bir ay sonra anladık aptal doktorumuz yüzünden çok kötü doktora denk gelmişiz onun yüzünden hasta oldu çocuğum :KK43:
Dualarınızı gr yardımlarınızı bekliyorum 60 ml verdim fışkırarak burnundan ağzından kustu şimdi 40 ml veriyoruz
Siz ne kadar veriyorsunuz bu arada nasıl emziriyonuz sütü nasıl arttıracağım birde şu kabızlık olayı ne durumda aptamil kullanıyoruz ne olur yardı

Benim de çok yara oldu içten içten de acıyodu kanama olmadı ama ucu kızarıktı. Ayva jelini karbonatlı suyu ve has zeytinyağını sürdüm.. iyileşti epey. Ucu beyazımsı şimdi içten içten bazen acıyo. Senin epey de oldu hala neden geçemedi ya..
Surekli emmekten, benim meme ucu degil meme ucunun meme dokusuna bitistigi yer ayrildi ince deriden. Bende simdi ayva cekirdegi jeli,zeytinyagi,madecassol suruyorum karbonatli suylada siliyorum bakalim iyilesmesi ne kadar surecek

X