2020 Şubat Anneleri

Bende öyle saatimiz hiç yok bazen uyumuyo durmuyo yarım saatte bir emdiriyom bazen çok güzel uyuyo 2 3 saati buluyo. Bende lansinoh ve zeytinyağı sürüyordum zaten sürekli ama geçirmedi şimdi lansinoh ve gamestan dönüşümlü sür dedi doktor onu deneyeceğim 😔

Canım onu bende duydum ama emzirme öncesi silmek gerekiyor mu bilemediğimden yapmadım sen siliyor muydun ?
Silmene gerek yok dediler fakat ben emin olamadım sonuçta onu yutacak diye düşündüm ve sildim ama beni iyileştiren o oldu yoksa çok acı çektim o ne berbat gibi acıdır

Kızlar lütfen yardımcı olun. Bebeğim sadece anne sütü ile besleniyor ve 3 gündür kaka yapmıyor. Karın masajları, ayak masajları, sıcak su torbaları, her yöntemi denedim ama yok kakasını yapmıyor. Gazlı bir bebek gazlarını çıkarıyor ama 3 gün oldu kaka yapmıyor. Doktor 4 gün sonunda fitil verebilirsin demişti ama kullanmakda istemiyorum pek. Önerebileceğiniz bir şey var mı çok üzülüyorum.

Kızlar lütfen yardımcı olun. Bebeğim sadece anne sütü ile besleniyor ve 3 gündür kaka yapmıyor. Karın masajları, ayak masajları, sıcak su torbaları, her yöntemi denedim ama yok kakasını yapmıyor. Gazlı bir bebek gazlarını çıkarıyor ama 3 gün oldu kaka yapmıyor. Doktor 4 gün sonunda fitil verebilirsin demişti ama kullanmakda istemiyorum pek. Önerebileceğiniz bir şey var mı çok üzülüyorum.
Asm deki hemsire sadece anne sutuyle beslenen bebeklerin 10 gune kadar kaka yapmamasi normal demisti gazini cikariyosa ve bundan sonraki yapacagi kakasi eger sert degilse kabiz degildir korkma

Anne sütü ile beslenen bebekler 10 gün yapmasada olur diyolar ama bana bu mantıklı gelmiyo çocuk çatlar illaki yani 3 günde baya olmuş canım bence fitil ver doktor öyle söylediyse rahatlar en azından

Asm deki hemsire sadece anne sutuyle beslenen bebeklerin 10 gune kadar kaka yapmamasi normal demisti gazini cikariyosa ve bundan sonraki yapacagi kakasi eger sert degilse kabiz degildir korkma
Gazını çıkarıyor ama çok ıkınıyor ne yapacağımı bilemedim.
Anne sütü ile beslenen bebekler 10 gün yapmasada olur diyolar ama bana bu mantıklı gelmiyo çocuk çatlar illaki yani 3 günde baya olmuş canım bence fitil ver doktor öyle söylediyse rahatlar en azından
Değil mi ben de bekleyemicem sanırım 10 gün çok fazla değil mi

Bende geçenlerde senin gibi telaşlandım.Asm ye gittim hemşire aynen arkadaşımızın dediği gibi 10 güne kadar bekliyoruz dedi. Karnına baktı karnı taş gibi sert olsa belki derdim dedi bebeğinin keyfide yerinde eğer gazda çıkarıyorsa fitil öncesi bekleyelim dedi nitekim bekledim. (Bebeğim pazartesiden beri kaka yapmıyordu. Asm ye cuma gittim. Pazar gece kaka yaptı. Sonra doktora da sordum aynısını söyledi. Anne sütü lifli bir besin olmadığı için kaka geç gelebilir dedi.

Bende geçenlerde senin gibi telaşlandım.Asm ye gittim hemşire aynen arkadaşımızın dediği gibi 10 güne kadar bekliyoruz dedi. Karnına baktı karnı taş gibi sert olsa belki derdim dedi bebeğinin keyfide yerinde eğer gazda çıkarıyorsa fitil öncesi bekleyelim dedi nitekim bekledim. (Bebeğim pazartesiden beri kaka yapmıyordu. Asm ye cuma gittim. Pazar gece kaka yaptı. Sonra doktora da sordum aynısını söyledi. Anne sütü lifli bir besin olmadığı için kaka geç gelebilir dedi.
Benimkide gazını falan çıkarıyor ama kendini çok sıkıyor kıyamamıştım o zaman bşraz daha bekleyeyim belki benimkide yapar kendiliğinden

Benimkide gazını falan çıkarıyor ama kendini çok sıkıyor kıyamamıştım o zaman bşraz daha bekleyeyim belki benimkide yapar kendiliğinden
Yapar yapar olmadı sende bugün asm ye götür için rahat edecekse fitilden önce bi bekleyin. Poposunu ılık hafif ıslak pamukla uyarabilrsin.💜

2.ay aşıları kabız yapıyormuş kızım da aşılardan beri kaka yapamıyodu.
Dün üç günlük kakayı bikaç saat içinde yaparak acısını çıkardı. Kaka içinde kaldık. Mama kullanmayan bebeklerin fitile ihtiyacı yok bekleyin yapar. Çok sıkıntısı olursa zorlamaya gerek yok kullanılacak ama tabii.

Belki söyleyen olmuştur ama bikaç ayva çekirdeğini yarım çay bardağı suya koyup jel haline gelince uçlarına sür canım ilaçdan daha iyi bebek emse de sıkıntı yok bide hava alsın uçlar
Dün akşm ıslattık çekirdekleri bugün sürücem bakalım inşllh fayda eder 🙏 hava almasını nasıl sağlayabilirim peki?
Bugün bu sorun yüzünden doktora gittim canım. garmastan ve madecassol verdi. Kullacağım bakalım iyi gelecek mi. Doktor görünce off çok kötü dedi. Gerçekten off çok kötü durumdayım.
Benim aslında görünürde çok kötü değil kan falan akmıyo yarık yarık da değil ama acayip acıyo ve o emdiğinde kan çıkıyo 😔 gerçi dünden beri bi daha olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor biran önce iyileştirmem lazım 🙏
Silmene gerek yok dediler fakat ben emin olamadım sonuçta onu yutacak diye düşündüm ve sildim ama beni iyileştiren o oldu yoksa çok acı çektim o ne berbat gibi acıdır
İnşllh bana da fayda eder canım bende silerim büyük ihtimalle , çektiğim acıyı herşeyi geçtim bebeğimin kan kusması beni çok üzdü 😔

Dün akşm ıslattık çekirdekleri bugün sürücem bakalım inşllh fayda eder 🙏 hava almasını nasıl sağlayabilirim
Evde göğüslerin açık gez canım ben öyle yapmıştım. Ya da emzirme geceliğin varsa onu giy göğüs bölümünü aç öyle gez. Yarayı kapatmak daha kötü yapıyo.

Dün akşm ıslattık çekirdekleri bugün sürücem bakalım inşllh fayda eder 🙏 hava almasını nasıl sağlayabilirim peki?

Benim aslında görünürde çok kötü değil kan falan akmıyo yarık yarık da değil ama acayip acıyo ve o emdiğinde kan çıkıyo 😔 gerçi dünden beri bi daha olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor biran önce iyileştirmem lazım 🙏

İnşllh bana da fayda eder canım bende silerim büyük ihtimalle , çektiğim acıyı herşeyi geçtim bebeğimin kan kusması beni çok üzdü 😔
İnşallah faydası olur canım ,biraz göğüs uçlarını açık bırak bide göğüs pedi kullanma o da havasız bırakıyor

Sİzin bebekleriniz de iç emdikten sonra doymamış gbi aranıyor . Ben sadece benim öyle olduğunu düşünüyordum .

Kayınvalidelerden bahsetmisşiniz. Hiç girmeyeyim dedim o konuya dayanamadım. Ameliyat olan benim yarası beresi olan Benim.bana sürekli bez getir çocuğun altını değiştircem. Mama hazırla sütün yetmiyor. Seni unuttu memeyi istemiyor biberon seviyor bu çocuk. Onu getir bunu götür.sobalı ev tek oda yanıyor. Koltuğun Üstüne tünedik kaldık oğlumla. Lohusa teri tonlarca içeri gir dışarı çık tuvalete bile gitsem soğuyorum hemen. Babamız idlibde 😩 bir de bunlarla onu üzmeyeyim diye birşey diyemiyrm. Başa gelen çekilir dedim Allah’a bıraktım artık

X