- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
2020 de yasadigimizi keske artik kabul etselerİşte sorun şu ki ben de eski usul şeylere izin vermiyorum. Ben lavabo vs. Bi yere gidince benden habersiz pat diye yapıyorlar. Delirmemek elde değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2020 de yasadigimizi keske artik kabul etselerİşte sorun şu ki ben de eski usul şeylere izin vermiyorum. Ben lavabo vs. Bi yere gidince benden habersiz pat diye yapıyorlar. Delirmemek elde değil
Kurtlananı ilk defa duydum ama pipinin ucu daralmasın diye banyo yaparken ucunu açın diyorlardı. Ben yapmadım ve daraldı o yüzden erken sünnet oldu.Keske anlasalar bende cok diyorum ama kv dinlemiyo bize buyuklerimiz boyle dedi diyo buyuklerde ne cok sey biliyomus mubarek bi ara tutturmustu pipisinin derisini bez degistririken yikarken hep geriye it diyodu neden diyorum kurtlaniyo diyo en son bende gittigimizde dr a sor bakalim ne dicek dedim kontrolde sordu dr a yapmayin oyle bisey cisini yapiyosa orasi zaten temizleniyodur zarar verirsiniz daha cok zorlanir enfeksiyon kapar ben hic kurtlanani duymadim dedi eve geldik hala inatla yapilmasi lazim diyo simdi gelde neyseeee demicem
Ben bu gece bezini değiştirmeyi düşünmüyorum uyusun kakalı kakalıAaa ben yazdım sandım 1 den 4 e kadar emiyor uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor şimdi tekrar uyandı emdi kaka ve değiştirdim uykusu açıldı
Dr da yapmayin zararli oyle seyler dedi bizeKurtlananı ilk defa duydum ama pipinin ucu daralmasın diye banyo yaparken ucunu açın diyorlardı. Ben yapmadım ve daraldı o yüzden erken sünnet oldu.
Beenn mahfoldular ama benimkisi yarim saatte bir emdigi icin krem vs hic bisey suremiyodum gercek zeytinyagi suruyorum emerkende silmiyorum birazcik kaygan kalinca emerken daha cok tahris olmuyoKızlar göğüs yarası yaşayanınız var mı ben bugün kahroldum ya göğüs çatlağını çektiğim acıyı geçtim bugün bebeğim kan kustu süt ile birlikte hep kan çekmiş demekki o kadar üzüldüm ki anlatamam 2 krem sürücem dönüşümlü inşllh biran önce geçer
Çocuk cerrahisine götürdük ucunda darlık vardı. Doktor sert bir şekilde eliyle açtı her banyoda ucunu açın dedi bize. Aman yine fazla beklemeden sünnet ettirdik.Dr da yapmayin zararli oyle seyler dedi bize
Çok normal canım ya takmamaya çalış bak benim annem yanımda ona laf dinletemiyorum 2 saatte bir emzirmem lazım sarılık olmasın diyorum yazık çok güzel uyuyo uyandırmayalım diyo gündüz uyandırıyorum gece de kalkıyordum bi şekilde ama bu sabah dedim beni 2 saat sonra uyandır bilerek uyandırmamış çocuk uykuda büyürmüş bi uyandım 3,5 saat geçmiş söylendim ama yine bildiğini okuyor maalesef bu bi örnekti daha bissürü şey var ama takmamaya çalışıyorum çünkü onlarda iyilik olsun diye yapıyorlar. Biz kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz onlar daha bebişi görmeye gelmediler 17 gün oldu doğalı ama eminim gelseler daha çok şeyi kafama takıcam o yüzden hiçç dert etmiyorumSizin kv. De sanki siz b8lmiyormussunuz gibi bebeğin herşeyi karışıyor mu?yoksa bi tek benim kv. Mı öyle çıldırmak üzereyim, bekar görümcem bile sanki 10 çocuk annesiymis gibi herşeye karışıyor. Emzik veriyorum verme diyor çocuk doyuyor.Yok bu çocuk doymuyor diyorlar ikide bir laf sokuyorlar bıktım artık.Rahat rahat bi anneligimi yasatmadilar. Artık bi şey dediklerinde cevabını vereceğim yeter artık
Bana demşlerdi denedim mutlaka dene ayva çekirdeği jeli 2-3 kere sür dua edersinKızlar göğüs yarası yaşayanınız var mı ben bugün kahroldum ya göğüs çatlağını çektiğim acıyı geçtim bugün bebeğim kan kustu süt ile birlikte hep kan çekmiş demekki o kadar üzüldüm ki anlatamam 2 krem sürücem dönüşümlü inşllh biran önce geçer
Kolay gelsin inşallah kolaylıkla alışır.ben oğluma bazı taktiklerle alıştırmıştım belki işine yarar.benim oğlan arabaları çok sever ona renk renk çıkartmalar almıştım banypya bırakmıştım her tuvaleti geldiğinde küçük tuvaletini yapımca gülen surat kazanıyordı duvara yapıştırıyordu büyük tuvalaet yapımca( büyüğün ödülü büyük olmalı tabi ) araba çıkartması kazanıyordı baya şaşalı bi hale getirmiştim olayı benböle böle derken nerdeysr hiç kaçırmadan alıştı çok şükür.küçüğe aynı taktik işleyeckmi bakalımKızlar bugün itibari ile Deniz’e tuvalet eğitimi vermeye başladık. Bir süredir bezi çekiştiriyordu. Bu sabah anne ciş pipi değiştir götür gibi bir sürü kelime kullandı. Geceleri de tutmaya başladı. Direk naylon bezi bağladık valla. Annem alıştırma külodu bile giydirtmedi şimdilik kaçırıyor ama yapınca rahatsız olup geliyor. Haftasonu babası da evde olacak inş. Çok uzatmadan alışır
Bende öyle saatimiz hiç yok bazen uyumuyo durmuyo yarım saatte bir emdiriyom bazen çok güzel uyuyo 2 3 saati buluyo. Bende lansinoh ve zeytinyağı sürüyordum zaten sürekli ama geçirmedi şimdi lansinoh ve gamestan dönüşümlü sür dedi doktor onu deneyeceğimBeenn mahfoldular ama benimkisi yarim saatte bir emdigi icin krem vs hic bisey suremiyodum gercek zeytinyagi suruyorum emerkende silmiyorum birazcik kaygan kalinca emerken daha cok tahris olmuyo
Canım onu bende duydum ama emzirme öncesi silmek gerekiyor mu bilemediğimden yapmadım sen siliyor muydun ?Bana demşlerdi denedim mutlaka dene ayva çekirdeği jeli 2-3 kere sür dua edersin
gündüz iyi canım. bazen sabahları huysuz. ama bu akşamki şey çok farklı. hiç bir şekilde sakinleşmiyor. saatleri hep aynı ve çok amansız gaz ağlamaları varsa koliktir ne yazıkki.Gündüz nasıl canım bende aynı sorunu yaşıyorum gündüz iyi ama akşam durmuyo kolik mi benim kızda acaba
off sorma aynen! annem sürekli aranıyor diyor. diyorumki 2 saat geçmeden verirsem çok gazlanıyor sende görüyorsun diyorum ama yok. ya aranıyor ya üşüyor. bir türlü öyle olmadığına inandıramadım bende annemiSürekli ağlayan bebek çok zor ya. Allah yardımcımız olsun. Bizim kızında saatleri var. Ama bence sık emzirmek gaz yapıyor. Dün gece başka bir rahatsızlığım için ilaç içmeye başladım. Oda uyku yapıyor. 9dan sonra sızdım ben. Abartmıyorum yarım saat yada bir saaatte bir yanıma gelip çocuk aranıyor aç mı memme ver. Artık sinir tepeme çıktı. Biraz çıkıştım. Verin çocuğu çıkın dışarı diye.
sağol canımgercekten mi rabbim yardimcin olsun bana da saglik ocagindan bu brbek cok gazli olacak dediler icimi kararttilar saolsunlar
Seninki yanlis cnm ya cay kasigi deil olcegini kullanman gerek
Benim annem de aynen kafayı koyuyorum aranıyo meme ver dio ya diyom tok sen ver dio sonrada gaz çıkar derken tekrar uyku açılıyo tekrar sancı başlıyo resmen kısır döngügündüz iyi canım. bazen sabahları huysuz. ama bu akşamki şey çok farklı. hiç bir şekilde sakinleşmiyor. saatleri hep aynı ve çok amansız gaz ağlamaları varsa koliktir ne yazıkki.
off sorma aynen! annem sürekli aranıyor diyor. diyorumki 2 saat geçmeden verirsem çok gazlanıyor sende görüyorsun diyorum ama yok. ya aranıyor ya üşüyor. bir türlü öyle olmadığına inandıramadım bende annemi
sağol canım
inşallah kızın seni çok zorlamaz.
Benimkinin de burnundan süt geliyordu dik bi şekilde beslensin ,beslendikten sonra da hemen yatırmaMama ölçüsü için yardımcı olanlara teşekkür ederim . Ölçüyü değiştirdim bu kez de kusuyor . 14 günlük . Sizin bebekleriniz de kusuyor mu ? Hem tıkanıyor burnundan geldi bir kere yavrum nefes alamadı acemilik çok zor ya
Belki söyleyen olmuştur ama bikaç ayva çekirdeğini yarım çay bardağı suya koyup jel haline gelince uçlarına sür canım ilaçdan daha iyi bebek emse de sıkıntı yok bide hava alsın uçlarKızlar göğüs yarası yaşayanınız var mı ben bugün kahroldum ya göğüs çatlağını çektiğim acıyı geçtim bugün bebeğim kan kustu süt ile birlikte hep kan çekmiş demekki o kadar üzüldüm ki anlatamam 2 krem sürücem dönüşümlü inşllh biran önce geçer
Hmm sizinkinde bastan beri bir problem varmis o yuzden soylemis dr. Erken sunnet ettirmeniz iyi olmus bence bu vesileyleÇocuk cerrahisine götürdük ucunda darlık vardı. Doktor sert bir şekilde eliyle açtı her banyoda ucunu açın dedi bize. Aman yine fazla beklemeden sünnet ettirdik.
Kızlar göğüs yarası yaşayanınız var mı ben bugün kahroldum ya göğüs çatlağını çektiğim acıyı geçtim bugün bebeğim kan kustu süt ile birlikte hep kan çekmiş demekki o kadar üzüldüm ki anlatamam 2 krem sürücem dönüşümlü inşllh biran önce geçer
Bu anneler niye böyle. Çocuk uyuyunca yat uyu diyor. Sonrada Deniz için beni çağırıyor benim elimden yemiyor beni istemiyor gel sen ilgilen diyor. Tabi hani ben yatacaktım anne demiyorum. Çok hassas hemen üzülüyorBenim annem de aynen kafayı koyuyorum aranıyo meme ver dio ya diyom tok sen ver dio sonrada gaz çıkar derken tekrar uyku açılıyo tekrar sancı başlıyo resmen kısır döngü
Ablamların oğulları var. her banyoda açıyorlarmış bana söylememişler kızdım onlara Sünnet olana kadar nereye gittiysem yapışık değil banyoda açın dedi. Sünnet eden doktor yapışıkmış baya dedi. 18 aylıktı iyileşme süreci zaman aldı yıprandı çocuk kesinlikle daha erken yaptırın.Hmm sizinkinde bastan beri bir problem varmis o yuzden soylemis dr. Erken sunnet ettirmeniz iyi olmus bence bu vesileyle
Haziranda istanbula gidicez insaAllah orada yaptiricaz 5 aylik falan olmus olucak isteAblamların oğulları var. her banyoda açıyorlarmış bana söylememişler kızdım onlara Sünnet olana kadar nereye gittiysem yapışık değil banyoda açın dedi. Sünnet eden doktor yapışıkmış baya dedi. 18 aylıktı iyileşme süreci zaman aldı yıprandı çocuk kesinlikle daha erken yaptırın.