2020 Şubat Anneleri

Kurtlananı ilk defa duydum ama pipinin ucu daralmasın diye banyo yaparken ucunu açın diyorlardı. Ben yapmadım ve daraldı o yüzden erken sünnet oldu.

Beenn mahfoldular ama benimkisi yarim saatte bir emdigi icin krem vs hic bisey suremiyodum gercek zeytinyagi suruyorum emerkende silmiyorum birazcik kaygan kalinca emerken daha cok tahris olmuyo

Çok normal canım ya takmamaya çalış bak benim annem yanımda ona laf dinletemiyorum 2 saatte bir emzirmem lazım sarılık olmasın diyorum yazık çok güzel uyuyo uyandırmayalım diyo gündüz uyandırıyorum gece de kalkıyordum bi şekilde ama bu sabah dedim beni 2 saat sonra uyandır bilerek uyandırmamış çocuk uykuda büyürmüş bi uyandım 3,5 saat geçmiş söylendim ama yine bildiğini okuyor maalesef bu bi örnekti daha bissürü şey var ama takmamaya çalışıyorum çünkü onlarda iyilik olsun diye yapıyorlar. Biz kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz onlar daha bebişi görmeye gelmediler 17 gün oldu doğalı ama eminim gelseler daha çok şeyi kafama takıcam o yüzden hiçç dert etmiyorum

Bana demşlerdi denedim mutlaka dene ayva çekirdeği jeli 2-3 kere sür dua edersin

Kolay gelsin inşallah kolaylıkla alışır.ben oğluma bazı taktiklerle alıştırmıştım belki işine yarar.benim oğlan arabaları çok sever ona renk renk çıkartmalar almıştım banypya bırakmıştım her tuvaleti geldiğinde küçük tuvaletini yapımca gülen surat kazanıyordı duvara yapıştırıyordu büyük tuvalaet yapımca( büyüğün ödülü büyük olmalı tabi ) araba çıkartması kazanıyordı baya şaşalı bi hale getirmiştim olayı benböle böle derken nerdeysr hiç kaçırmadan alıştı çok şükür.küçüğe aynı taktik işleyeckmi bakalım

Beenn mahfoldular ama benimkisi yarim saatte bir emdigi icin krem vs hic bisey suremiyodum gercek zeytinyagi suruyorum emerkende silmiyorum birazcik kaygan kalinca emerken daha cok tahris olmuyo
Bende öyle saatimiz hiç yok bazen uyumuyo durmuyo yarım saatte bir emdiriyom bazen çok güzel uyuyo 2 3 saati buluyo. Bende lansinoh ve zeytinyağı sürüyordum zaten sürekli ama geçirmedi şimdi lansinoh ve gamestan dönüşümlü sür dedi doktor onu deneyeceğim
Bana demşlerdi denedim mutlaka dene ayva çekirdeği jeli 2-3 kere sür dua edersin
Canım onu bende duydum ama emzirme öncesi silmek gerekiyor mu bilemediğimden yapmadım sen siliyor muydun ?

Gündüz nasıl canım bende aynı sorunu yaşıyorum gündüz iyi ama akşam durmuyo kolik mi benim kızda acaba
gündüz iyi canım. bazen sabahları huysuz. ama bu akşamki şey çok farklı. hiç bir şekilde sakinleşmiyor. saatleri hep aynı ve çok amansız gaz ağlamaları varsa koliktir ne yazıkki.
off sorma aynen! annem sürekli aranıyor diyor. diyorumki 2 saat geçmeden verirsem çok gazlanıyor sende görüyorsun diyorum ama yok. ya aranıyor ya üşüyor. bir türlü öyle olmadığına inandıramadım bende annemi

gercekten mi rabbim yardimcin olsun bana da saglik ocagindan bu brbek cok gazli olacak dediler icimi kararttilar saolsunlar

Seninki yanlis cnm ya cay kasigi deil olcegini kullanman gerek
sağol canım
inşallah kızın seni çok zorlamaz.

Benim annem de aynen kafayı koyuyorum aranıyo meme ver dio ya diyom tok sen ver dio sonrada gaz çıkar derken tekrar uyku açılıyo tekrar sancı başlıyo resmen kısır döngü

Benimkinin de burnundan süt geliyordu dik bi şekilde beslensin ,beslendikten sonra da hemen yatırma
yavruların emdiği süt burnundan geliyor

Belki söyleyen olmuştur ama bikaç ayva çekirdeğini yarım çay bardağı suya koyup jel haline gelince uçlarına sür canım ilaçdan daha iyi bebek emse de sıkıntı yok bide hava alsın uçlar

Çocuk cerrahisine götürdük ucunda darlık vardı. Doktor sert bir şekilde eliyle açtı her banyoda ucunu açın dedi bize. Aman yine fazla beklemeden sünnet ettirdik.
Hmm sizinkinde bastan beri bir problem varmis o yuzden soylemis dr. Erken sunnet ettirmeniz iyi olmus bence bu vesileyle

Bugün bu sorun yüzünden doktora gittim canım. garmastan ve madecassol verdi. Kullacağım bakalım iyi gelecek mi. Doktor görünce off çok kötü dedi. Gerçekten off çok kötü durumdayım.

Benim annem de aynen kafayı koyuyorum aranıyo meme ver dio ya diyom tok sen ver dio sonrada gaz çıkar derken tekrar uyku açılıyo tekrar sancı başlıyo resmen kısır döngü
Bu anneler niye böyle. Çocuk uyuyunca yat uyu diyor. Sonrada Deniz için beni çağırıyor benim elimden yemiyor beni istemiyor gel sen ilgilen diyor. Tabi hani ben yatacaktım anne demiyorum. Çok hassas hemen üzülüyor

Hmm sizinkinde bastan beri bir problem varmis o yuzden soylemis dr. Erken sunnet ettirmeniz iyi olmus bence bu vesileyle
Ablamların oğulları var. her banyoda açıyorlarmış bana söylememişler kızdım onlara Sünnet olana kadar nereye gittiysem yapışık değil banyoda açın dedi. Sünnet eden doktor yapışıkmış baya dedi. 18 aylıktı iyileşme süreci zaman aldı yıprandı çocuk kesinlikle daha erken yaptırın.

Haziranda istanbula gidicez insaAllah orada yaptiricaz 5 aylik falan olmus olucak iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…