Var evet bebek bakımı diye arat ben emzirme sekmesini kullanıyorum mesela. ölçümlerini de kaydettim. Sana uygun olanı seçersin.Kızlar hamilelik programı gibi hani banu çiftçinin filan yüklemiştik ya tele bebeğimiz içinde böyle önerebileceğiniz programlar varmı bundan sonrada bize yardımcı olacak
Kutunun arkasinda bebegin haftasina gore olculer var canim ona uyarak yap ama bebegin senide emiyosa oradaki olcuyu azalt cunku oradaki olcekler tamamen mamayla beslenen bebekler icinHipp mama kullananlar mamayı nasıl yapıyorsunuz ? Kaç cc suya kaç kaşık mama . Ben bi emin olamiyorum yardımcı olacak var mi ?
9-12 de bizdeBu gece itibari ile kesin olarak oğlumun kolik olduğunu ilan ediyorum
4 gecedir 8’de başlıyoruz 11’e kadarhele bu gece hiç sakinleştiremedik. çok zor bu kolik durumu çok. kızımda da kabus gibiydi. hiç bir şey çare etmiyor.
umarım şu 3 ay çabuk geçer
İcindeki olcu kasigini kullan canim cay kasigiyla koyma90 ml ye 13 gr diye okumuştum . 90 ml ye 4 çaykaşığı kadar koyuyordum benYanlış mi veriyorum
Happy Kids de var canım ona da bak beğendim benKızlar hamilelik programı gibi hani banu çiftçinin filan yüklemiştik ya tele bebeğimiz içinde böyle önerebileceğiniz programlar varmı bundan sonrada bize yardımcı olacak
90 cc 3 ölçek icindeki kasikla cnm bunu cok aciktiginda veriyorum yoksa icmio 60 cc yede 2 ölçek yapiom normal zamandaHipp mama kullananlar mamayı nasıl yapıyorsunuz ? Kaç cc suya kaç kaşık mama . Ben bi emin olamiyorum yardımcı olacak var mi ?
gercekten mi rabbim yardimcin olsunBu gece itibari ile kesin olarak oğlumun kolik olduğunu ilan ediyorum
4 gecedir 8’de başlıyoruz 11’e kadarhele bu gece hiç sakinleştiremedik. çok zor bu kolik durumu çok. kızımda da kabus gibiydi. hiç bir şey çare etmiyor.
umarım şu 3 ay çabuk geçer
Seninki yanlis cnm ya cay kasigi deil olcegini kullanman gerek90 ml ye 13 gr diye okumuştum . 90 ml ye 4 çaykaşığı kadar koyuyordum benYanlış mi veriyorum
Gunaydin cnm uyku yapiosa bi de ben alayimGunaydinlaarrr
Dun basim catliyodu dayanamadim en sonunda minoset ictim oglum gece 3 3.5 saatte bir emmek icin kalkti sanirim ona da uyku yaptikeske hep boyle olsa
Valla ondan sanirim bi de aksam ihlamur icmistim ikisinin muthis etkisi sanirimmGunaydin cnm uyku yapiosa bi de ben alayim
Allah kolaylik versin canimKızlar bugün itibari ile Deniz’e tuvalet eğitimi vermeye başladık. Bir süredir bezi çekiştiriyordu. Bu sabah anne ciş pipi değiştir götür gibi bir sürü kelime kullandı. Geceleri de tutmaya başladı. Direk naylon bezi bağladık valla. Annem alıştırma külodu bile giydirtmedişimdilik kaçırıyor ama yapınca rahatsız olup geliyor. Haftasonu babası da evde olacak inş. Çok uzatmadan alışır
Ahhh ahh karışmayan yok sanırım fırsat vermemeye çalış canım sendeSizin kv. De sanki siz b8lmiyormussunuz gibi bebeğin herşeyi karışıyor mu?yoksa bi tek benim kv. Mı öyleçıldırmak üzereyim, bekar görümcem bile sanki 10 çocuk annesiymis gibi herşeye karışıyor. Emzik veriyorum verme diyor çocuk doyuyor.Yok bu çocuk doymuyor diyorlar ikide bir laf sokuyorlar bıktım artık.Rahat rahat bi anneligimi yasatmadilar. Artık bi şey dediklerinde cevabını vereceğim yeter artık
Sağol canım. Daha tuvalete yaptıramadık.Allah kolaylik versin canimen korktugum seylerden birisi oglima alistirans kadar anam agladi
Mamayi icirirken yatirarak degil kolunda hafif dik tutarak icir kafasini ve belini kolunla destekleMama ölçüsü için yardımcı olanlara teşekkür ederim . Ölçüyü değiştirdim bu kez de kusuyor . 14 günlük . Sizin bebekleriniz de kusuyor mu ? Hem tıkanıyor burnundan geldi bir kere yavrum nefes alamadı acemilik çok zor ya
Bende sevmem karışılmasını Artık herkes okuyor araştırıyor. Sorulunca akıl verseler ya. Kv. Benden azıcık çekiniyor sosyetik buluyor ondan mı bilmiyorumSizin kv. De sanki siz b8lmiyormussunuz gibi bebeğin herşeyi karışıyor mu?yoksa bi tek benim kv. Mı öyleçıldırmak üzereyim, bekar görümcem bile sanki 10 çocuk annesiymis gibi herşeye karışıyor. Emzik veriyorum verme diyor çocuk doyuyor.Yok bu çocuk doymuyor diyorlar ikide bir laf sokuyorlar bıktım artık.Rahat rahat bi anneligimi yasatmadilar. Artık bi şey dediklerinde cevabını vereceğim yeter artık
Keske anlasalar bende cok diyorum ama kv dinlemiyo bize buyuklerimiz boyle dedi diyo buyuklerde ne cok sey biliyomus mubarekBende sevmem karışılmasını Artık herkes okuyor araştırıyor. Sorulunca akıl verseler ya. Kv. Benden azıcık çekiniyor sosyetik buluyor ondan mı bilmiyorumben eski usul birşey önerince cevabını veriyorum. Ben yaptırmam diyorum bu konunun uzmanları önermiyor diyorum. Üsteleyemiyor.
Çok haklısın canım yalnız değilmişim demekkiAhhh ahh karışmayan yok sanırım fırsat vermemeye çalış canım sende
Benim çok şükür yanımda kalmadı ama kalsaydı çıldırırdım onu anladım toplamda 4 kez bir araya geldik doğumdan sonra onda bile anladım İyi ki dedim yani,
Hastaneden çıktım halasıyla kv geldi oldukça hassasım zaten haberlerde bi küçük çocuk marketten bişeyler çalıyomuş çekiştiriyo yani bişeyleri
Ama bunlar aman aman aman çocuğu kaşırıyolat bebegi kaçırıyolar öyle bi dediler ki anlatamam eşimde bi sakin olun ya ne kaşırması bişeyler çalıyo dedi tabi ben aldırış etmedim kucağımda çocuk dengesizler ya
eltim emzirememiş sütü gelmemiş olabilir benimde gelmeye bilirdi o günde sezaryanda gelmiyo dedi ki benim geldi o gün çocuk uyuyo emziremiyorum üstüm başım süttü geldiklerinde öyle diyince çıkıştım sütüm taşıyo üstüm başım süt oldu dedim tersledim,
Halasının çocuğu yok yiğenlerni büyütmüş hep çok düşkün bi kaynanada o bana ama yaptırmıyorum
Oda geçen gittim eşimi kırmamak adına emziriyorum geldi başıma dikildi altını değiştiriyorum başıma dikildi bidaha sil dedi bana
Bide eyrek emziriyosun dedi ya bana 3 saatte bir emziriliyo dedim öylemi dedi gelde çıldırma işte
Cahil insana bişey anlatamazsın anlatsanda anlamaz kendi bildiğinden şaşmazlar
İşte sorun şu ki ben de eski usul şeylere izin vermiyorum. Ben lavabo vs. Bi yere gidince benden habersiz pat diye yapıyorlar. Delirmemek elde değilBende sevmem karışılmasını Artık herkes okuyor araştırıyor. Sorulunca akıl verseler ya. Kv. Benden azıcık çekiniyor sosyetik buluyor ondan mı bilmiyorumben eski usul birşey önerince cevabını veriyorum. Ben yaptırmam diyorum bu konunun uzmanları önermiyor diyorum. Üsteleyemiyor.