2020 Şubat Anneleri

Kızlar hamilelik programı gibi hani banu çiftçinin filan yüklemiştik ya tele bebeğimiz içinde böyle önerebileceğiniz programlar varmı bundan sonrada bize yardımcı olacak
Var evet bebek bakımı diye arat ben emzirme sekmesini kullanıyorum mesela. ölçümlerini de kaydettim. Sana uygun olanı seçersin.

Hipp mama kullananlar mamayı nasıl yapıyorsunuz ? Kaç cc suya kaç kaşık mama . Ben bi emin olamiyorum yardımcı olacak var mi ?
Kutunun arkasinda bebegin haftasina gore olculer var canim ona uyarak yap ama bebegin senide emiyosa oradaki olcuyu azalt cunku oradaki olcekler tamamen mamayla beslenen bebekler icin

Hipp mama kullananlar mamayı nasıl yapıyorsunuz ? Kaç cc suya kaç kaşık mama . Ben bi emin olamiyorum yardımcı olacak var mi ?
90 cc 3 ölçek icindeki kasikla cnm bunu cok aciktiginda veriyorum yoksa icmio 60 cc yede 2 ölçek yapiom normal zamanda
Bu gece itibari ile kesin olarak oğlumun kolik olduğunu ilan ediyorum 😭

4 gecedir 8’de başlıyoruz 11’e kadar :KK43: hele bu gece hiç sakinleştiremedik. çok zor bu kolik durumu çok. kızımda da kabus gibiydi. hiç bir şey çare etmiyor.
umarım şu 3 ay çabuk geçer :KK43:
gercekten mi rabbim yardimcin olsun 😞😞 bana da saglik ocagindan bu brbek cok gazli olacak dediler icimi kararttilar saolsunlar😥😥
90 ml ye 13 gr diye okumuştum . 90 ml ye 4 çaykaşığı kadar koyuyordum ben 🤦🏻‍♀️ Yanlış mi veriyorum
Seninki yanlis cnm ya cay kasigi deil olcegini kullanman gerek

Kızlar bugün itibari ile Deniz’e tuvalet eğitimi vermeye başladık. Bir süredir bezi çekiştiriyordu. Bu sabah anne ciş pipi değiştir götür gibi bir sürü kelime kullandı. Geceleri de tutmaya başladı. Direk naylon bezi bağladık valla. Annem alıştırma külodu bile giydirtmedi 🤣 şimdilik kaçırıyor ama yapınca rahatsız olup geliyor. Haftasonu babası da evde olacak inş. Çok uzatmadan alışır 🙏

Kızlar bugün itibari ile Deniz’e tuvalet eğitimi vermeye başladık. Bir süredir bezi çekiştiriyordu. Bu sabah anne ciş pipi değiştir götür gibi bir sürü kelime kullandı. Geceleri de tutmaya başladı. Direk naylon bezi bağladık valla. Annem alıştırma külodu bile giydirtmedi 🤣 şimdilik kaçırıyor ama yapınca rahatsız olup geliyor. Haftasonu babası da evde olacak inş. Çok uzatmadan alışır 🙏
Allah kolaylik versin canim :halay:en korktugum seylerden birisi oglima alistirans kadar anam agladi:kızgın:

Sizin kv. De sanki siz b8lmiyormussunuz gibi bebeğin herşeyi karışıyor mu?yoksa bi tek benim kv. Mı öyle 😠 çıldırmak üzereyim, bekar görümcem bile sanki 10 çocuk annesiymis gibi herşeye karışıyor. Emzik veriyorum verme diyor çocuk doyuyor.Yok bu çocuk doymuyor diyorlar ikide bir laf sokuyorlar bıktım artık.Rahat rahat bi anneligimi yasatmadilar. Artık bi şey dediklerinde cevabını vereceğim yeter artık 😔😔

Sizin kv. De sanki siz b8lmiyormussunuz gibi bebeğin herşeyi karışıyor mu?yoksa bi tek benim kv. Mı öyle 😠 çıldırmak üzereyim, bekar görümcem bile sanki 10 çocuk annesiymis gibi herşeye karışıyor. Emzik veriyorum verme diyor çocuk doyuyor.Yok bu çocuk doymuyor diyorlar ikide bir laf sokuyorlar bıktım artık.Rahat rahat bi anneligimi yasatmadilar. Artık bi şey dediklerinde cevabını vereceğim yeter artık 😔😔
Ahhh ahh karışmayan yok sanırım fırsat vermemeye çalış canım sende
Benim çok şükür yanımda kalmadı ama kalsaydı çıldırırdım onu anladım toplamda 4 kez bir araya geldik doğumdan sonra onda bile anladım İyi ki dedim yani,
Hastaneden çıktım halasıyla kv geldi oldukça hassasım zaten haberlerde bi küçük çocuk marketten bişeyler çalıyomuş çekiştiriyo yani bişeyleri
Ama bunlar aman aman aman çocuğu kaşırıyolat bebegi kaçırıyolar öyle bi dediler ki anlatamam eşimde bi sakin olun ya ne kaşırması bişeyler çalıyo dedi tabi ben aldırış etmedim kucağımda çocuk dengesizler ya
eltim emzirememiş sütü gelmemiş olabilir benimde gelmeye bilirdi o günde sezaryanda gelmiyo dedi ki benim geldi o gün çocuk uyuyo emziremiyorum üstüm başım süttü geldiklerinde öyle diyince çıkıştım sütüm taşıyo üstüm başım süt oldu dedim tersledim,
Halasının çocuğu yok yiğenlerni büyütmüş hep çok düşkün bi kaynanada o bana ama yaptırmıyorum 🤣🤣
Oda geçen gittim eşimi kırmamak adına emziriyorum geldi başıma dikildi altını değiştiriyorum başıma dikildi bidaha sil dedi bana 🙄
Bide eyrek emziriyosun dedi ya bana 3 saatte bir emziriliyo dedim öylemi dedi gelde çıldırma işte 🤣🤣
Cahil insana bişey anlatamazsın anlatsanda anlamaz kendi bildiğinden şaşmazlar

Mama ölçüsü için yardımcı olanlara teşekkür ederim . Ölçüyü değiştirdim bu kez de kusuyor . 14 günlük . Sizin bebekleriniz de kusuyor mu ? Hem tıkanıyor burnundan geldi bir kere yavrum nefes alamadı acemilik çok zor ya

Allah kolaylik versin canim :halay:en korktugum seylerden birisi oglima alistirans kadar anam agladi:kızgın:
Sağol canım. Daha tuvalete yaptıramadık.🤣 3kez üstüne 1 kezde halıya ciş yaptı. Sakin olup birşey demiyorum ama çiş yaptığı yere diş fırçası sürmese iyiydi 🥴 giyinip soyunma ritüellerini pek sevmedi tuvalete gidiyor soyunmak istemiyor bende geri çıkarıyorum. Islak Islak dursun bakalım daha ilk günü. Bir yerde pes edecek. Eskiler nasıl yıkayıp kullanıyormuş o bezleri halimize şükretmek lazım 🙏 tavsiyen var mı ?

Mama ölçüsü için yardımcı olanlara teşekkür ederim . Ölçüyü değiştirdim bu kez de kusuyor . 14 günlük . Sizin bebekleriniz de kusuyor mu ? Hem tıkanıyor burnundan geldi bir kere yavrum nefes alamadı acemilik çok zor ya
Mamayi icirirken yatirarak degil kolunda hafif dik tutarak icir kafasini ve belini kolunla destekle

Bende sevmem karışılmasını Artık herkes okuyor araştırıyor. Sorulunca akıl verseler ya. Kv. Benden azıcık çekiniyor sosyetik buluyor ondan mı bilmiyorum 🤣 ben eski usul birşey önerince cevabını veriyorum. Ben yaptırmam diyorum bu konunun uzmanları önermiyor diyorum. Üsteleyemiyor.

Bende sevmem karışılmasını Artık herkes okuyor araştırıyor. Sorulunca akıl verseler ya. Kv. Benden azıcık çekiniyor sosyetik buluyor ondan mı bilmiyorum 🤣 ben eski usul birşey önerince cevabını veriyorum. Ben yaptırmam diyorum bu konunun uzmanları önermiyor diyorum. Üsteleyemiyor.
Keske anlasalar bende cok diyorum ama kv dinlemiyo bize buyuklerimiz boyle dedi diyo buyuklerde ne cok sey biliyomus mubarek 🤦🏻‍♀️ bi ara tutturmustu pipisinin derisini bez degistririken yikarken hep geriye it diyodu neden diyorum kurtlaniyo diyo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ en son bende gittigimizde dr a sor bakalim ne dicek dedim kontrolde sordu dr a yapmayin oyle bisey cisini yapiyosa orasi zaten temizleniyodur zarar verirsiniz daha cok zorlanir enfeksiyon kapar ben hic kurtlanani duymadim dedi eve geldik hala inatla yapilmasi lazim diyo simdi gelde neyseeee demicem 🤣🤣

Ahhh ahh karışmayan yok sanırım fırsat vermemeye çalış canım sende
Benim çok şükür yanımda kalmadı ama kalsaydı çıldırırdım onu anladım toplamda 4 kez bir araya geldik doğumdan sonra onda bile anladım İyi ki dedim yani,
Hastaneden çıktım halasıyla kv geldi oldukça hassasım zaten haberlerde bi küçük çocuk marketten bişeyler çalıyomuş çekiştiriyo yani bişeyleri
Ama bunlar aman aman aman çocuğu kaşırıyolat bebegi kaçırıyolar öyle bi dediler ki anlatamam eşimde bi sakin olun ya ne kaşırması bişeyler çalıyo dedi tabi ben aldırış etmedim kucağımda çocuk dengesizler ya
eltim emzirememiş sütü gelmemiş olabilir benimde gelmeye bilirdi o günde sezaryanda gelmiyo dedi ki benim geldi o gün çocuk uyuyo emziremiyorum üstüm başım süttü geldiklerinde öyle diyince çıkıştım sütüm taşıyo üstüm başım süt oldu dedim tersledim,
Halasının çocuğu yok yiğenlerni büyütmüş hep çok düşkün bi kaynanada o bana ama yaptırmıyorum 🤣🤣
Oda geçen gittim eşimi kırmamak adına emziriyorum geldi başıma dikildi altını değiştiriyorum başıma dikildi bidaha sil dedi bana 🙄
Bide eyrek emziriyosun dedi ya bana 3 saatte bir emziriliyo dedim öylemi dedi gelde çıldırma işte 🤣🤣
Cahil insana bişey anlatamazsın anlatsanda anlamaz kendi bildiğinden şaşmazlar
Çok haklısın canım yalnız değilmişim demekki

İşte sorun şu ki ben de eski usul şeylere izin vermiyorum. Ben lavabo vs. Bi yere gidince benden habersiz pat diye yapıyorlar. Delirmemek elde değil

X