Ahhh ahh karışmayan yok sanırım fırsat vermemeye çalış canım sende
Benim çok şükür yanımda kalmadı ama kalsaydı çıldırırdım onu anladım toplamda 4 kez bir araya geldik doğumdan sonra onda bile anladım İyi ki dedim yani,
Hastaneden çıktım halasıyla kv geldi oldukça hassasım zaten haberlerde bi küçük çocuk marketten bişeyler çalıyomuş çekiştiriyo yani bişeyleri
Ama bunlar aman aman aman çocuğu kaşırıyolat bebegi kaçırıyolar öyle bi dediler ki anlatamam eşimde bi sakin olun ya ne kaşırması bişeyler çalıyo dedi tabi ben aldırış etmedim kucağımda çocuk dengesizler ya
eltim emzirememiş sütü gelmemiş olabilir benimde gelmeye bilirdi o günde sezaryanda gelmiyo dedi ki benim geldi o gün çocuk uyuyo emziremiyorum üstüm başım süttü geldiklerinde öyle diyince çıkıştım sütüm taşıyo üstüm başım süt oldu dedim tersledim,
Halasının çocuğu yok yiğenlerni büyütmüş hep çok düşkün bi kaynanada o bana ama yaptırmıyorum
Oda geçen gittim eşimi kırmamak adına emziriyorum geldi başıma dikildi altını değiştiriyorum başıma dikildi bidaha sil dedi bana
Bide eyrek emziriyosun dedi ya bana 3 saatte bir emziriliyo dedim öylemi dedi gelde çıldırma işte
Cahil insana bişey anlatamazsın anlatsanda anlamaz kendi bildiğinden şaşmazlar