- 19 Temmuz 2019
- 636
- 888
- 35
Kızlar bebeğimin karın ultrasyonu çekildi böbreklerde küçük bir genişleme var önemli değil ama 2 ay sonra bir daha bakalım dedi. Çok endişeleniyorum daha önce yaşayan var mı ya da duyan?
[/QUOTE
İlk hafta bize de söylendi. Böbrek genişlemesi var diye . ultrason da bakıldı iki kere . Sonra normal dediler takip etmekte fayda var . Çiş durumunuz nasıl ? Günde kaç kere çiş kaka alıyorsunuz mesela
Ayni durumdayız cnm bizim de 20 gün oldu hala gitmedi tukendik korku endişe hepsi var .s!!!!! Allah rızası için ya . Bu sarılık nasıl geçer ..bebeği sarılık geçiren anneler ne yaptınız ? Ne olur bana bir yol gösterin . Ben tükendim artık bu çocuk sürekli uyuyor . 11 günlük olduk ne yapmalıyım
Günaydın kızlar uyuyan insanlara çok özeniyorum uykusuzluk ne zormuş gerçekten annelik çok zor Allah yardım etsin hepimize
Cikmaz insallah canim2.ay kontrolümüzü yaptırdık. Sağlık ocağında aşıları da yaptırdık. Ateş takibi yapıcaz umarım ateşi çıkmaz
Geçmiş olsun canım. Çıkmaz inşallah.. nasılmış deniz bebek?2.ay kontrolümüzü yaptırdık. Sağlık ocağında aşıları da yaptırdık. Ateş takibi yapıcaz umarım ateşi çıkmaz
1.ay aşısı hafif zaten. Bebek ne kadrlık oldu?Cikmaz insallah canimbizimde 1.ay asimiz var bugün henuz gitmedim hic gidesim yok
Ölçümleri gayet iyi. 4860 gr,56cm,38cm de baş çevresi.Geçmiş olsun canım. Çıkmaz inşallah.. nasılmış deniz bebek?
Anca alışcak demek hastanede yatıp biberon kullanması soğuttu memeden çocuğu.. ne kadar emse iyi kuzum. Maşallah Denize.Ölçümleri gayet iyi. 4860 gr,56cm,38cm de baş çevresi.
Emzirme danışmanıyla da görüştüm emzirdim baktı,tutuşu emişi harikaymış.
Ama çok isteksiz dedi .
Emzir sonra da sağdığını ver dedi. O bile bizim kızın emeceğinden ümitsiz
Hep sola yatıyodu farkettikçe çeviriyodum bugün sağlık ocağındaki hemşire kafası yassılaşmış biraz dedi napcaz ona ya hep o tarafa dönüyoAnca alışcak demek hastanede yatıp biberon kullanması soğuttu memeden çocuğu.. ne kadar emse iyi kuzum. Maşallah Denize.
Bugün demişsin ben geciktirdin gitmedin anladım pardon. Bebek bir aylık tabiki :)1.ay aşısı hafif zaten. Bebek ne kadrlık oldu?
arkasına destek için bir yastık vs koysana, o şekilde dönemez diğer tarafa.Hep sola yatıyodu farkettikçe çeviriyodum bugün sağlık ocağındaki hemşire kafası yassılaşmış biraz dedi napcaz ona ya hep o tarafa dönüyo
Hemşire tülbeti kıvır yuvarlak yap uyuyunca içine koy dönemez dedi canım öyle deneHep sola yatıyodu farkettikçe çeviriyodum bugün sağlık ocağındaki hemşire kafası yassılaşmış biraz dedi napcaz ona ya hep o tarafa dönüyo
Baştan bi o tarafa bi bu tarafa yatırsaydın iyiydi hep sola alışmazdı kuzum. Yastık koy dönemesin o tarafa. Ezgi de bi sağa bi sola dönüyor kafa arkasına yatıramıyoz:))Hep sola yatıyodu farkettikçe çeviriyodum bugün sağlık ocağındaki hemşire kafası yassılaşmış biraz dedi napcaz ona ya hep o tarafa dönüyo
Reflü yatağında yatıyo, kendi destekleri de var.arkasına destek için bir yastık vs koysana, o şekilde dönemez diğer tarafa.
Uyurken sagina ve soluna donusumlu yatirabilirsinHep sola yatıyodu farkettikçe çeviriyodum bugün sağlık ocağındaki hemşire kafası yassılaşmış biraz dedi napcaz ona ya hep o tarafa dönüyo
Oooff ooffff seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki bizimkiside artik kucakta uyuyo hep surekli kucakta memede durmak yuzunden uyuyo birakiyorum aninda aciyo gozlerini saka gibiKızlar yanıyorumhavalar ısındı güzel bir şey ama ben çok terliyorum ya bu lohusalığın en zor yanı buymuş. habire duş almaktan yoruldum.
oğluşum çok yoruyor bizi sabah ve akşamları özellikle. sanırım kolik sancılarımız başladı. üç akşamdır 8’de başlıyor sancıları. kızımdaki gibi çok kötü ağlamaları yok ama klasik gaz sancısı. emmek istiyor sürekli, emdikçe sancılanıyor.
şimdi memede uyumak dışında kucakta gezdirerek uyumayı da keşfetti. o şekilde uyutabiliyoruz bazen. en azından 3 ay kendimi bunlara alıştırdım. ama evde kızım varken zor işte. annem olmasına rağmen zor. bazı şeylerle benim ilgilenmemi istiyor kızım haklı olarak. annem gidince napıcam bilmiyorum. her sabah ufak bir kriz yaşanıyor çünkü. kızım kahvaltı edip hazırlanıp okula gideceği vakitler oğlum uyumuyor huysuzlanıyor hep.
annem gidince kızımı servise nasıl bindiricem o da ayrı bir sorun. uyuyor olursa bırakıp gidicem mecbur iki dakika.
doğum günü bir de cumartesi. cuma okulda kutlayacağız, ctesi evde kendi aramızda. cuma annem Meteye bakacak. derin uykuya dalarsa 3 saat uyuyor ama uyanırsa yandık
artık banyo yaptırır emzirip uyutur öyle giderim.
göbeği de daha düşmedi bugün 20. gün. koptu yarısından çoğu ama hala düşmedi
kahverengi yapışkan bir sıvı yapışıyor gazlı beze normal mi acaba? ebe baktı normal demişti geçen gün.
Yok dikkat ettim aslında. Aman yassıkafa olmasın güççük gızım :)Baştan bi o tarafa bi bu tarafa yatırsaydın iyiydi hep sola alışmazdı kuzum. Yastık koy dönemesin o tarafa. Ezgi de bi sağa bi sola dönüyor kafa arkasına yatıramıyoz:))
Teşekkürler bunu deniyim :)Hemşire tülbeti kıvır yuvarlak yap uyuyunca içine koy dönemez dedi canım öyle dene