2020 Şubat Anneleri

Bebeğimle benim rh uyuşmazlığı dan kaynaklı sarılık çıktı 15 Di değeri, ilk doğunca kan alındı sonra 15 gün kontrolünde bir cihazla ölçüldü 13e düşmüştü 3 0.gün de kan alındı doktor dedi bu bebek sapsarı 11 e düşmüş yoksa ilaç vericem demişti normal de 10 gnde bir gidiyordum ama artık gitmicem Kars hastaneleri çok sıkıntılı Özel hastane de yok napacam bilmiyorum mama vermedim hiç

Emiyo da ne kadar emiyor kaç kilo doğdu kaç kilo şimdi?
E doğru onlar öyle olunca bizim de tadımız tuzumuz olmuyo. Tez zamanda rabbim şifa versin inşallah..
3.510 doğdu ödemler gidince 3280 e düştü . Şimdi 3700 küsür dü en son. Amin . Hip mama da veriyorum ben . Doktorum başladı on gündür alıyor . Bi mama bir süt şeklinde besleniyoruz

3.510 doğdu ödemler gidince 3280 e düştü . Şimdi 3700 küsür dü en son. Amin . Hip mama da veriyorum ben . Doktorum başladı on gündür alıyor . Bi mama bir süt şeklinde besleniyoruz
E iyi de baya kilosu.. çok doyuyo ondan mı uyanmıyo acabaa.. kilo da alıyo sorun yok diye düşünüyorum ama yine de aklında kalmasın bi gösterin bence.

Sarılık sanırım bizde 20 gunumuzdeyiz kan uyuşmazlığı yok.ama hala atlatamadik ne zor bı durum ne yapmalıyım ne zaman geçer bu ya

Bugün Kızımın yeşil kaka sorunu için doktora götürdüm. Doktor muayene ederken arada çok hızlı nefes alıyor dedim. Doktor buna taktı. İyice muayene etti. EKG röntgen istedi ve kuveze aldı. 3 saat gözetim altında tutalım dedi.
Doğduğunda bile kuveze girmemişti. 3 saat kadar kaldık ama ömrümden ömür gitti. Dışarıda bekledim. Çok ağladı. Sesi geldi hep. En son hemşire gelip annesi gel sakinleşir dedi. Gittim gözlerinden yaş gelmiş. Onu öyle görünce beraber ağladık. Emzirdim, pışpışladım sakinleştirdim.
Sonuçlarda kalbinde küçük bir delik varmış normal dendi, bebeklerde oluyormuş. 1 yaşında çocuk kardiyoloji görecek dedi. Röntgen de kalbi biraz büyük gibi dedi. Tam net değil cuma röntgen tekrarlayacak. Onu takip edeceğiz. Panik yapma dedi ama ne mümkün.
Kaka için gittik kakayı önemsemedi bile. Diyet verdi süt alerjisi olup olmadığına bakılacak. Kakada enfeksiyon falan yok çok şükür.
Bebeklerin her yaptığını takip etmek gerekiyor demek ki. Benim öylesine sorduğum bir soru daha önemliymiş. Bu kızı büyütürken benim ömrüm kısalacak anlaşılan.
Allah herkesin evladını korusun sağlık sıhhat versin inşallah.

Geçmiş olsun canım iyiki söylemişsin en azından tetkikleri yapılmış. Annelik böyle bişey sanırım kendi ömrümüzden yiyoz ama değerr

Kızlar bebeğimin karın ultrasyonu çekildi böbreklerde küçük bir genişleme var önemli değil ama 2 ay sonra bir daha bakalım dedi. Çok endişeleniyorum daha önce yaşayan var mı ya da duyan?

Kızlar bebeğimin karın ultrasyonu çekildi böbreklerde küçük bir genişleme var önemli değil ama 2 ay sonra bir daha bakalım dedi. Çok endişeleniyorum daha önce yaşayan var mı ya da duyan?
Karin ultrasonunu ilk defa duyuyorum ne icin cekildiniz acaba dr mu soyledi ?

Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin. Bizim kızda hızlı nefes alıyor . Erzurum’da şu an özel hastaneden başka yere gidemeyiz. Oda kalbini dinliyor tetkik yapar mı bilmiyorum. Yarın söyleyeceğim bakalım.

Son düzenleme:
Bizim kızda arabada çok ağlıyor. Hemde direk yüksek volumden .Ben onu arkaya atıp tek başıma gidemem. Zaten denizle ikisini düşünemiyorum. Denizi eve sokamıyoruz yazın eve dönerken parkı görünce çıldırıyor. Arabadan iner inmez parka koşuyor. Zaptedemiyoruz. Milletin çocuğu arabadan iniyor ebeveyninin elini tutup eve giriyor. Gitsek de kimsemiz yok avmye ancak sen çok şanslısın bu konuda.

Evet arada nefes alabilcem kisiler var şükürdeniz de o yuzden parka saldiriyordur napsin cocuk hakli yani annemin evi müstakil devamli bahcede ablamin da ole oralarda hic bana zarari yok hep toprakla oynar durur ve cok yoruluncada aksam erkenden uyurdu

buycuy bizde de dilbagi varmis kucuk ama. Emmesini etkilememis dedi doktor aldigi kiloya bakarak. Konusmasini da etkileyecegini dusunmuyorum dedi

Geçmiş olsun canım iyiki söylemişsin en azından tetkikleri yapılmış. Annelik böyle bişey sanırım kendi ömrümüzden yiyoz ama değerr
Aynen değer canım çok şükür
Bence yaparlar zaten hemen kardiyoloji sevk ediyor bizim buradaki özel hastane de çok iyi değil ama ilgilendiler baya

buycuy bizde de dilbagi varmis kucuk ama. Emmesini etkilememis dedi doktor aldigi kiloya bakarak. Konusmasini da etkileyecegini dusunmuyorum dedi
Bizim de ufak varmış asm deki hemşire söyledi dedi peltek olur ilerde çoçuk cerrahı hemen çıt diye kesiyor kan bile akmaz dedi 2.ay kontrolünde göster dedi

Kızlar bugün kontrole gittik. 4.750 kilosu 55 boyu olmuş. Kalça ultrasonu 3.ayda yapalım dedi. Yüzü kuru kalmış dedi losyon önerdi hiç test vs. yapmadı Genel bir sıkıntı görmedi. Az emiyor dedim kilosu iyi dedi. Kalbini dinledi.

bende kadın doğuma gittim. Doktor direk arabayı ne yaptınız dedi. Unutmamış değiştirdik büyüttük dedim. Gebelikte iğne kullanmıştın ya . Bir kalp damar cerrahına görün bazen ömür boyu aspirin gibi bir tedavi önerebiliyor dedi. Kararsızım gitsem mi.

Elim donmuştu ya onun için nörolojiye gittim o baya test yaptı öğleden sonra emar’a gireceğim. Komşu varmış emarda erken saate aldırdım. Kimse maske eldiven takmıyordu bizde takmadık. Sordum neden diye. Sürekli temizlik yapılıyormuş. İlginç bir hastane Buhara hastanesi.

Geçmiş olsun maşallah bebişine Atlattın neyse ki .Bende korkudan resmen hastaneye ayağım varmıyor gitmeye ne kilosundan haberim var ne başka birşeyden hastaneye gidip hasta geleceğim sanki o pskoloji mevcut şuan yarın ilk aşımız var bakalım nasılgeçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…