2020 Şubat Anneleri

Kuzenim almanyadan getirmisti kuzunun icerisinde mikrodolgaya atiyosun cekirdekler isiniyo ama ben mikrodalga kullanmadigim icin kuzunun icinden cikarip ocakta isitiyorum nettede var aynisi olmasada bakabilirsiniz
Aaa bu kuzu karnina fln koymak icinmi ? ilk defa goruyorum boyle bir yontem ,bakiyim internetten canim.sagol

Aaa bu kuzu karnina fln koymak icinmi ? ilk defa goruyorum boyle bir yontem ,bakiyim internetten canim.sagol
Evet 2. Resimdeki beyaz bezin icinde cekirdekler var onlar isiniyo ve uzun sure sicak kaliyo ayagina karnina donusumlu koyuyorum rahatlatiyo

Son düzenleme:

Eklentiler

• Screenshot_20200302-220338258.jpg
    Screenshot_20200302-220338258.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 34
Bizimde 2 gün boyunca nabız ölçümü fln yapıldı o zaman hiç bir sorun yok dediler bakalım bende takip edeyim 1 2 gün devam ederse bende götüreyim doktora. İnşallah sizinde düzelir pazartesi gittikten sonra durumu bana da yazarsanız sevinirm🙏
Gittik bugün çocuk doktoru ölçtü normal dedi biraz düşmüş dedi ,kalp doktorunu aradı o hala biraz yüksek bi hafta sonra tekrar ölçelim dedi düzelcek inşallah düşmeye başlamış

Gittik bugün çocuk doktoru ölçtü normal dedi biraz düşmüş dedi ,kalp doktorunu aradı o hala biraz yüksek bi hafta sonra tekrar ölçelim dedi düzelcek inşallah düşmeye başlamış
Kendi kendine düşmesini bekliyosunuz anladığım kadarıyla canım inşallah 1 haftaya hiç bişeyi kalmaz🙏🙏

Kızlar gece bebişleri emzirmek için nasıl uyandırıyorsunuz yada uyandırıyormusunuz🙈🙈 13 günlük bizim bebiş ve uyanmıyor altını değiştiryorum oynuyorum ama okadar güzel uyuyorki kıyamıyorum😭😭 ne zamana kadar 2 saatte bir emzirmek gerekiyor bide

Kızlar gece bebişleri emzirmek için nasıl uyandırıyorsunuz yada uyandırıyormusunuz🙈🙈 13 günlük bizim bebiş ve uyanmıyor altını değiştiryorum oynuyorum ama okadar güzel uyuyorki kıyamıyorum😭😭 ne zamana kadar 2 saatte bir emzirmek gerekiyor bide
Ben bazen ıslak pamukla yüzünü siliyorum emzirirken.O daldıkça hafif nemli pamuğu yüzğne sürüyorum.Birde ayağının altına hafif bastırıp ya da gıdıklar gibi tırnaklarımla hafif değiyorum.

Ben bazen ıslak pamukla yüzünü siliyorum emzirirken.O daldıkça hafif nemli pamuğu yüzğne sürüyorum.Birde ayağının altına hafif bastırıp ya da gıdıklar gibi tırnaklarımla hafif değiyorum.
Islak pamuk iyimiş bende öyle yapıyım bari yoksa katiyen uyanmıyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ben altını alıyorum uyansın diye biraz uyanır gibi oluyor sonra uyumaya devam ama kendi acıkınca basıyor yaygarayı

Islak pamuk iyimiş bende öyle yapıyım bari yoksa katiyen uyanmıyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ben altını alıyorum uyansın diye biraz uyanır gibi oluyor sonra uyumaya devam ama kendi acıkınca basıyor yaygarayı
Ayak altıda işe yarıyor. Bende ne yapacağımı şaşırdım.Yoksa gece beslenmesini yapamıyor.Kilo almıyor. Ondan sonra bir sürü sorun. İnşallah sizinkindede işe yarar.🤗

Gunaydin yorgun ve uykusuz anneler 😃
Sabah geldik trabzona eko cekildik cok sukur dr onemli bir seyi yok ufak bir aciklik var o da zamanla kapanir dedi 6 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz
Günaydın yorgun ve uykusuz bir anne olarak çok sevindim canım. 🥰 İnş. Bir sonrakinde birşeyi kalmayacak. 🙏

Son düzenleme:

Eklentiler

• IMG_20200303_093924.jpg
    IMG_20200303_093924.jpg
    149,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20200303_093825.jpg
    IMG_20200303_093825.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 25
X