2020 Şubat Anneleri

emzik olmasa ben napardım kızımda.
hiç sorun yaşamadım, emme içgüdüleri olduğu için emzik onları rahatlatıyor.

teşekkürler canım ❤

evet istemeyince ağzını kapatmıyor almıyor, çok akıllı bunlar ya 😂

kabızlığı bilmiyorum ama içimde dolaşan gazı o kadar net hissettimki, çok sancılandım bir süre. o kadar da dikkat ediyorum yediklerime ya.

inşallah canım çok sağol.
40. gün de olur sanırım, 1 aylıkken de yapıyorlar. farketmiyor galiba.
Hemde ne akil valla cin gibiler parmaklarinda oynatiyolar bizi 😆

Hemde ne akil valla cin gibiler parmaklarinda oynatiyolar bizi 😆
Düşmesin ağzından diye eliyle destekliyo mu? O çok harika bi görüntü:KK200:
Benim kızım genelde diliyle geri atıyo. Hem de nasıl atmak odanın öbür ucuna fırlatıyo.
Bazen de bayılıyo emmeye çözemedik ki

Burası çok sessizleşti ,herhalde herkes başka mecralarda :)
Biz 3e geçicez 2yi bitirmeye çalışıyorum.
Bizim kız lopez tipi vücuda sahip kalçası bezlere sığmıyor ondan sanırım :KK70: @Alisden
1le 2 arası pek fark yok bana kalırsa ben 2 paket 2 numara kullandım küçülüverdi.
Ne diyosunnn eyvahhh 2 paket 88+88 🤦🏻‍♀️ 2 den var küçük mü gelir oda

Burası çok sessizleşti ,herhalde herkes başka mecralarda :)
Biz 3e geçicez 2yi bitirmeye çalışıyorum.
Bizim kız lopez tipi vücuda sahip kalçası bezlere sığmıyor ondan sanırım :KK70: @Alisden
1le 2 arası pek fark yok bana kalırsa ben 2 paket 2 numara kullandım küçülüverdi.
2.doguranlar cildirio ilkler acemilikle bogusuo😂😂

Ben meme ucu yaralarım çok kötü durumda et kopmuş resmen. Emzirirken baygınlık geçireceğim acıdan. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Gümüş göğüs kalkanı var o Bi e acıtıyor. Ne kullanmam gerekli akıl verin bana.

Ben meme ucu yaralarım çok kötü durumda et kopmuş resmen. Emzirirken baygınlık geçireceğim acıdan. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Gümüş göğüs kalkanı var o Bi e acıtıyor. Ne kullanmam gerekli akıl verin bana.
Allah yardimcin olsun canim ben lansinoh ve zeytin yagi kullandm hala aciyor ama onlar hafifletiyor kendini cok sıkma emzirirken ablam hep ole derdi serbest biraka bıraka sanki daha iyi oldum

ebe bana en etkili ilaç kendi sütün dedi. emzirmeden önce memene yukardan aşağı doğru masaj şeklinde bastırarak sütünü getir uçlarına sür. emzirdikten sonra da sür.

onun dışında zeytinyağ sürüp meme pediyle kapattım ve arada lansinoh sürdüm çok iyi geldi bana.

Allah yardimcin olsun canim ben lansinoh ve zeytin yagi kullandm hala aciyor ama onlar hafifletiyor kendini cok sıkma emzirirken ablam hep ole derdi serbest biraka bıraka sanki daha iyi oldum
Sıkmamak mümkün değil ama deneyeceğim canım sağol
kendi sutunu sur cNim
ebe bana en etkili ilaç kendi sütün dedi. emzirmeden önce memene yukardan aşağı doğru masaj şeklinde bastırarak sütünü getir uçlarına sür. emzirdikten sonra da sür.

onun dışında zeytinyağ sürüp meme pediyle kapattım ve arada lansinoh sürdüm çok iyi geldi bana.

Kendi sütüm akıyor sürekli ama masaj yaparak yedirmedim hiç bir de onu deneyeyim gerçekten dayanılacak acı değil. Emzirirken acıdan bayılacağım

Düşmesin ağzından diye eliyle destekliyo mu? O çok harika bi görüntü:KK200:
Benim kızım genelde diliyle geri atıyo. Hem de nasıl atmak odanın öbür ucuna fırlatıyo.
Bazen de bayılıyo emmeye çözemedik ki
Emzigi degilde mama icerken biberonunu kendi tutuyodu 2 eliyle bildigin 😂😂

Kendi sütüm akıyor sürekli ama masaj yaparak yedirmedim hiç bir de onu deneyeyim gerçekten dayanılacak acı değil. Emzirirken acıdan bayılacağım
Kuru kuru emzirirsen bebegin cekmesiyle o aci 2 ye katlaniyo bende ayni durumdayim emzirmeden once gogsume ve ucuna zeytinyagi suruyorum emerken o kadar acimiyo

Aynen ya inş. değildir çok yorucu olur o şekilde.

Bizimki de çok kararsız dün çok emdi gece sabaha doğru yorgunluktan baya uyudu ama bir taraftan nasıl ağlıyor emerken. yaşlanmışım uykusuzluk baya zorluyor beni.

Parol normalde uyku yapan bir ilaç mı. Ben anason içtim dün gece uyusun diye gerçekten işe yaradı 🤣

Memen acıyor mu kanadığı zaman. Yine de o memeni sağ tıkanmasın. Bizim kız da öyle daha çok annemle aşk yaşıyormuş gülüyormuş ona. Ama iki gündür uyanıkken durmuyor kucağa alıyorum yakamı çekiyor boynumu çiziyor. Şöyle adam akıllı etrafı seyretmiyor. Hep bir ıkınma kızarma hali.
Evet paroldan öyle olmuş normale döndük 🤣

Ayva çekirdeğini suya koyup bekletiyorsun jel gibi oluyor o su emzirdikten sonra sürüp kurumasını bekle memeyi öyle kapat Canım Allah şifa versin..

Kizlar yarin 1 aylik olacagiz gorme testine gidecegiz yaptiranlar anlatabilir mi nasil oluyor ?

Kızlar bebeğim pazartesiden beri kaka yapmıyo mama(günde 2defa sabah 60 akşam 60cc)+ meme besleniyoruz. Ne yapabilirim yapması için? Fitil vermeden önce?

X