Canım kimyon çayını nasıl yapıyorsun?Ben dut kurusu ve yer elması yiyorum birde badem sabah akşam rezene ve kimyon çayı içiyorum bol bol yeşillik salatası bol su ama bence en önemlisi dinlenmek
Aktarda çekilmemiş satılıyo onu fincanın içine bi çay kaşığı koyup kaynar su ekliyorum 5 dkda demleniyo tadıda çok ağır değil,yemeklere çorbalarada toz halinde olandan ekliyorumCanım kimyon çayını nasıl yapıyorsun?
Bunu bende merak ediyorumKızlar bizim kızce emerken sonuna doğru kusuyor. Bu durumda tekrar besliyor musunuz. Aç kalıyor mudur.
Ayyyy kendimi gördüm şuan bende öyleyim ya annemde yatınca oluyo ama bugün mesela yorgana sarılmışım annem kalk kızım hadi açıkmış falan diyo uyku sersemi yorganı pış pışlıyodum
Bi kerede yine annemdeyiz eşim var bu sefer ben yine yorgana sarılmışım eşim diyoki yatırdım ben işe gidicekti al al ezerim diyorum al oda anlamamış al ezerimm diyorum meğerse yorganı bebek sanıyorum onunda jeton sonradan düşmüş
Hepimizde devreler yandi ya benimde gecen gece kolum uyusmus anneme kafasi nerde diye sormusum kucagimda sanmisim gunduz hic inmedigi icin
Aynen yandı yandıvalla ama benim eşim uyku sersemi yaptıklarını hatırlamıyo sinir oluyorum güvenemiyorum ona geçen o durmadığı gün 2 kadar baktı 2 saat uyudum uyandım emzirdim şansıma uyudu çocuk ama ses çıkaramıyorum uyanıcak diye nasıl yorgunum yatırdım çocuğu üzerini falan örttüm eşimide diğer koltuğa geç diye kaldırdım kalktı beşiğin başına geçti battaniyesini aldı bıraktı sanki çocuk yok orda napıyosun sen diye bi çıkıştım üzerini örtmücekmiydim dedi bide neyin kafasını yaşıyosa sabah hatırlamıyodu tabi
Kizlar valaha hepinize ayri güldüm ama bizdede ayni durumlar kiz ortamizda uyuyi biz iki büklüm yatioz komediyiz ya esime cocuk veriom koluna yatirmis uyuyo kiz ıkınıp tıkınıp duruo dedim uyuyon mi yok dio ne uyumasi horluyor halbukiİyiki burası var valla bi manyak ben değilmişim diye seviniyorum
İnşallah bu günlerde geçecek ve biz bu günleri ne güzel günlerdi diye hatırlayacağız
Ac olsa aglar canim benimki cok kusarsa aglio durmuo tekrar veriom agliyormu seninkideKızlar bizim kızce emerken sonuna doğru kusuyor. Bu durumda tekrar besliyor musunuz. Aç kalıyor mudur.
sagi solu dinleme canim .vakti gelince elbette yatagina alistirirsin.,ama simdi bebisin senin kokuna ve sicakligina ihtiyaci var suan.bolbol emzir koynunda uyut bisey olmaz,buyuyunce istesende gelmiyolar kucagina☺
Benimki gece benle kalkiyor alt degstryot canim kocamHahahah çok iyiymiş ya çok güldüm.
Eşini tebrik ediyorum benim eşim de yanımda yatıyo ama (neden yatıyo acabaa?) ilk ağlamada yorum bile yapmadan battaniyesini alıp yan odaya geçiyo.
İlk kalktığında yardım etmeye kalktı sandım baktım gidiyo
Aaa süzülerek gitti adam
Boşa gıcığım demiyorum
bunu ilk çocukta idrak edebilmek o kadar güzelki. ben kızımda hep etraftakilerin dediklerine kulak astım, yok kucağa alışmasın, yok memeye çok alışmasın vs. yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum ve oğlumda bunu yapmıyorum.Bana da sürekli alışır diyorlar bende alışırsa alışsın bir daha bugünlerine dönemeyeceğim diyorum. Zaman çabuk geçmesin her anı doya doya yaşansın istiyorum. Koynumda uyutuyorum konuşuyorum şarkı söylüyorum bence öyle daha sakin oluyor. 11 günlük ama bence bağ kurabildik. Tepkileri çok güzel
Benim kız bu ara sürekli ağlıyor altını temizliyorum. Emzirmeye geçince ağlamaya başlıyor bırakıyor yine ağlıyor. Nedenini anlayamıyorum. Denizde hiç görmedim şeyler. Beni bırakmaya mı çalışıyor. Ablamın kızı 4.aydan sonra reddetmişti o baya erken doğmuştu. Umarım öyle değildir.Ac olsa aglar canim benimki cok kusarsa aglio durmuo tekrar veriom agliyormu seninkide
tabi canim iyi yapiyosun,bebis daha mutlu ve sakin oluyor,vakti gelince biraz sabirla hersey yoluna giriyor,odasinada geciriyosun emzigide biraktiriyosunBana da sürekli alışır diyorlar bende alışırsa alışsın bir daha bugünlerine dönemeyeceğim diyorum. Zaman çabuk geçmesin her anı doya doya yaşansın istiyorum. Koynumda uyutuyorum konuşuyorum şarkı söylüyorum bence öyle daha sakin oluyor. 11 günlük ama bence bağ kurabildik. Tepkileri çok güzel
Yemeklere ekliyordum ama çay olarak içmemiştim.Çok teşekkürler canım.Aktarda çekilmemiş satılıyo onu fincanın içine bi çay kaşığı koyup kaynar su ekliyorum 5 dkda demleniyo tadıda çok ağır değil,yemeklere çorbalarada toz halinde olandan ekliyorum
reflu yastigi deneyebilirsinSelam kızlar benim bu ikinci oğlan çok kusuyor yaa gece emİyor gaz çıkartıyoruz yatırıyoruz sürekli bi tıkanma sesi kafayı yicem uykusuz sürekli sürekli çıkartıyo rahat uyuyamıyorum o uyusa bile birde iki gecedir çok huysuz kendini kasıyo kızarıyo ıkınıyo bilemedim gazıda çıkıyor hem üstten hem alttan ama yinede bu haldeyiz
Birde bugün yine uykuya geçemiyordu beyaz gürültü sesi açtım gerçekten başarılı ve uykuya daldı buna inanmayan ben denedim oldu
Bizimki de baya uyanık kaldı bugün akşam gece uyuycak inşallahh..Gece mesaimiz varrr
Oglen banyo yaptik bu saate kadar toplasan 2 saat falan anca uyanik kalmistir gece kesin uyumayacak
Ne guzeellBizimki de baya uyanık kaldı bugün akşam gece uyuycak inşallahh..
Gaz sancisi oldugu zamab agliyo kavga ediyoe resmen agliyor kotu bir sekilde yapana kadat da uyumuyo yavrumKızlar gece emzirmeleriniz nasıl emiyolarmi agliyolarmi memede agladiklari zaman napiyosunuz
Kız maşallah ya bir zamanlar hamile kalmaya uğraşırken bugünleri gördün çok şükür :)) inşallah ben de görürüm hayırlısıyla :)) bebişko nasıl iyi mi:)) uzun zaman sonra annelik nasıl :))Bizimki de baya uyanık kaldı bugün akşam gece uyuycak inşallahh..