2020 Şubat Anneleri

Aaaaa gercekden şok oldum yani o battaniyeyle bogardim ben olsam onu:işsiz::bicak::KK11: sen yapma tabi🤣🤣

Dünyaya keyif yapmaya gelmiş. Açıkçası ben de keyif yapmaya gelmiştim ama şu ara yapamıyorum :KK70:
Dün yarım saat ilgilendi ağırlaştı bu kız benim sırtım ağrıdı dedi. Ben napayım acaba bütün gün taşıyorum?
Hep 2.5 kilo mu kalsındı çocuk? :KK70:

Ben varım çünkü doğduğundan beri ağzına kusmuk geliyo bügün 10 gün oldu ama o kadar yoruldumki dün boğulur gibi ses çıkardı koştum hemen kaldırdım bişey olcak diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu bende sürekli nefes alışverişini takip ediyorum 😓
Aynı ben Kızlar demek ki herkes de oluyormuş ilk çocuklarda Allah sabır metanet versin bende öyle bir keyfini çıkaramadım kızımla yeni yeni düzen kuruluyor derken grip oldum şimdi de Sağlık olsun

Dünyaya keyif yapmaya gelmiş. Açıkçası ben de keyif yapmaya gelmiştim ama şu ara yapamıyorum :KK70:
Dün yarım saat ilgilendi ağırlaştı bu kız benim sırtım ağrıdı dedi. Ben napayım acaba bütün gün taşıyorum?
Hep 2.5 kilo mu kalsındı çocuk? :KK70:
Bu zamnalar en hafifi 8 9 10 kilo oluncaaa vay haline :KK70:

Hahahah çok iyiymiş ya çok güldüm.
Eşini tebrik ediyorum benim eşim de yanımda yatıyo ama (neden yatıyo acabaa?) ilk ağlamada yorum bile yapmadan battaniyesini alıp yan odaya geçiyo. 😂
İlk kalktığında yardım etmeye kalktı sandım baktım gidiyo :KK57:
Aaa süzülerek gitti adam
Boşa gıcığım demiyorum :KK70:
Biz limoniyiz gece yatmadan iyi geceler derdi demedi. Kız ağlardı onu sevip yatardı gelmedi. Valla böyle daha rahat. İlginç de bir huyu var öğlen gelecek şimdi hiçbirşey olmamış gibi konuşur. Bizimki gece küsen gündüz barışan tiplerden🤷‍♀️

Bizim kız saçını çekiyor baya asılıyor. Elini zor açıyorum. Yakaladığı her şeyi sıkıyor. Deniz defneye göre daha hantaldı bu çevik. Annemde denizden için çocuğumun kordonu kısaymış ne yapsın acısını şimdi çıkarıyor diyor. 🤣 Deniz kız güzeliydi peşi kız derlerdi. Defnede erkek hatları var. Ama üçüncü düşünmüyorum 🥴

Sonra ben yardım etmiyosun dedim diye kaç gece benimle sabahladı. Ortası yok bizimkinin. Hayır bi işe de yaramıyo. Her şeyi yatarak yapıyo. Ağlıyosa yattığı yerden ver bana diyo. Nerdeyse altını yatarak değişecek. :KK70:
Bikere yatarak beslemeye kalktı. Bi yandan uyurken bi yandan çocuğa süt içiremezsin kendine gel dedim.
Sonunda ben yan odaya gönderdim çünkü1-2 saat uyuyup işe gidiyodu. O da artık benimle yatıp kız ağlarsa kaçıp gidiyo. kaderdene varsa kaderdene varsa
Kriz anında kalkıp gidebilme lüksü olması can sıkıcı :KK70:
Erkeklerin bebek bakimi aglayana kadar zaten 😂 ilk geceden batirdin diyorum sabah esime ben hatirlamiyorum oyle bir sey yaptigimi ya diyo zaten o an kafan yerinde olsa bos battaniyeyi sallamazdin dimi 🤣

Esim 2 gun izinliydi dun ona sen yaticaksin yanimda annem burdayken bi deneme yap dedim biz oturma odasinda yattik annem salona gecti bir sey olursa uyandirin dedi bizimkisi o ara uyuyodu 1 saat sonra aglama krizlerine girdi annemde uyandi geldi neyse odada 3 muz yattik bu sefer bebek uyuyunca bizde uyuduk gece acikinca aglamis esim kalkmis kendi yattigi battaniyeyi pis pis liyomus halbuki bebek benim yanimda babynestin icinde yatiyo annem anlatinca gulmekten oldum 😂😂 annem de ben giderken oglumu istanbula goturucem siz bu cocuga bakamicaksiniz anlasildi diyip duruyo 🤣🤣
Ayyyy kendimi gördüm şuan bende öyleyim ya annemde yatınca oluyo ama bugün mesela yorgana sarılmışım annem kalk kızım hadi açıkmış falan diyo uyku sersemi yorganı pış pışlıyodum 🤣🤣
Bi kerede yine annemdeyiz eşim var bu sefer ben yine yorgana sarılmışım eşim diyoki yatırdım ben işe gidicekti al al ezerim diyorum al oda anlamamış al ezerimm diyorum meğerse yorganı bebek sanıyorum onunda jeton sonradan düşmüş 🤣🤣

Ayyyy kendimi gördüm şuan bende öyleyim ya annemde yatınca oluyo ama bugün mesela yorgana sarılmışım annem kalk kızım hadi açıkmış falan diyo uyku sersemi yorganı pış pışlıyodum 🤣🤣
Bi kerede yine annemdeyiz eşim var bu sefer ben yine yorgana sarılmışım eşim diyoki yatırdım ben işe gidicekti al al ezerim diyorum al oda anlamamış al ezerimm diyorum meğerse yorganı bebek sanıyorum onunda jeton sonradan düşmüş 🤣🤣
Hepimizde devreler yandi ya benimde gecen gece kolum uyusmus anneme kafasi nerde diye sormusum kucagimda sanmisim gunduz hic inmedigi icin 😂😂😂

Hepimizde devreler yandi ya benimde gecen gece kolum uyusmus anneme kafasi nerde diye sormusum kucagimda sanmisim gunduz hic inmedigi icin 😂😂😂
Aynen yandı yandı 🤣🤣valla ama benim eşim uyku sersemi yaptıklarını hatırlamıyo sinir oluyorum güvenemiyorum ona geçen o durmadığı gün 2 kadar baktı 2 saat uyudum uyandım emzirdim şansıma uyudu çocuk ama ses çıkaramıyorum uyanıcak diye nasıl yorgunum yatırdım çocuğu üzerini falan örttüm eşimide diğer koltuğa geç diye kaldırdım kalktı beşiğin başına geçti battaniyesini aldı bıraktı sanki çocuk yok orda 🙄 napıyosun sen diye bi çıkıştım üzerini örtmücekmiydim dedi bide neyin kafasını yaşıyosa sabah hatırlamıyodu tabi 😒

Hepsini yaşadım hala ara ara bakamıcakmışım gibi geliyo hele gaz sancısından ağladığı zamanlar 🥴
O manyaklığı bende yaptım hastanede uyuyamıyodum eşimle annem nöbetleşe kalıyolarfı sürekli soruyodum anne nefes alıyo mu falan diye 1 hafta bizde nöbetleşe durduk yanında,
yan yatırırsan bişey olmaz canım
Ben varım çünkü doğduğundan beri ağzına kusmuk geliyo bügün 10 gün oldu ama o kadar yoruldumki dün boğulur gibi ses çıkardı koştum hemen kaldırdım bişey olcak diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu bende sürekli nefes alışverişini takip ediyorum 😓
Biz de ilk zamanlar nöbetleşe beklemiştik. Korkularımız çok doğal,zamanla azalacak ama bitmeyecek annelik içgüdüsü böyle işliyor, her anımız endişe :)
Güçlüyüm yapabilirim demelisin çünkü bi salarsan gerisi ağlama krizleri hatta depresyon olarak geliyor. Çünkü daha 6 günlükmüş zamanla yorgunluğun da artacak. Ben düzelir lafına inanmıyorum çünkü her geçen gün daha bitkin hissediyorum. Bişey düzelecekse o biziz bence yoksa bişeyin düzeleceği yok :)
Yani alışıcaz, alışınca düzen oturunca her şey keyifli olacak.
İyiki burası var valla bi manyak ben değilmişim diye seviniyorum😂😂
İnşallah bu günlerde geçecek ve biz bu günleri ne güzel günlerdi diye hatırlayacağız

Valla bizimkilerde uyuyor ben ayakta sinir oluyorum. Daha düzgün uyku uyumadım. Ama sanki kızın uyku süresi uzamaya başladı.
Gece uyumaması bir ayrı zor oluyor. Gündüz o uyuyunca uyumaya çalışıyorum lakin gece uykusu gibi olmuyor.
Evet sinir bozucu durum valla.
Neyse işe gitmeyeceği gün ilgilendi bari babiş:)

Ne 11 aylığı şekerim daha 1.5 aylık .😘 gece artık 3saati buluyor uyanması. sabaha doğru bir sıklaşıyor sonra uyumaya devam inş. Abisine çeker. 🙏
Kızımın da gece uykuları uzadı ama gündüz sürekli uyanık bugün kahvaltımı 3 te yapabildim bana nefes aldırmıyo

X