Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana 🙏🏼
Üzülme emin ol en korunakli yerde bakiliyor gidip gorunce icin rahat edicek merak etme cok cok gecmis olsun 🩷

Kizlar Tracy Hogg - Yeni annelere mucize cozumler kitabini okumaya basladim bugun, baya da beğendim kitabin dili cok şefkatli bir yerden. Dolayısıyla iyi geldi bana rahatlamış hissediyorum size de tavsiye ederim

36+2 haftalık olduk . Bugün kontrolüm vardı nst de sancılarım gözüktü bebek kanala girmiş 1 cm acıklıgım var bebek 2400 gr olmus. Suyun az gibi geldi dedi doğum yapacagım hastaneye görünmem gerektigini orda da testler yapılır ultrason nst ye baksınlar dedi. Almanyada kontrol eden doktor ayrı dogum yapacagım hastane ayrı yerlerde . Gitmedim yarın gideriz diye . Kac hafta 1 cm acıklıkla dayanabilir mi bebek iki hafta falan daha acaba? Sıvısı az olması tehlikeli bir sey mi acaba bilgisi olan yazabilir mi? Riskli gebelik bu arada
Öncelikle sağlıkla kavuşun kuzunuza, bana da doktorum 37. Haftada suyun biraz azalmış demişti ve bol bol havuç ye demişti. Ben o hafta hergün havuç yedim salatalara rendeledim. Bir sonraki hafta sorun yoktu ama ben 38. hafta havuca dikkat etmedim ve 39. Hafta gittiğimde doktorum suyun azalmış yine demişti, beni ertesi gün doğuma çağırmıştı.
1cmlik açıklık seni haftalarcada götürebilir ya da açılman devam edip sabah 9 cm bile olabilir. Rabbim kuzucuğunun doğumunu ne zaman takdir ettiyse sağlıkla huzurla gelsin 🤲🤲

Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana 🙏🏼
Üzülme canım 2700 gayet iyi bir kilo zaten ölçümlerde 500 gram eksik yada fazla olabilir diyor doktorlar. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun❤️

Öncelikle sağlıkla kavuşun kuzunuza, bana da doktorum 37. Haftada suyun biraz azalmış demişti ve bol bol havuç ye demişti. Ben o hafta hergün havuç yedim salatalara rendeledim. Bir sonraki hafta sorun yoktu ama ben 38. hafta havuca dikkat etmedim ve 39. Hafta gittiğimde doktorum suyun azalmış yine demişti, beni ertesi gün doğuma çağırmıştı.
1cmlik açıklık seni haftalarcada götürebilir ya da açılman devam edip sabah 9 cm bile olabilir. Rabbim kuzucuğunun doğumunu ne zaman takdir ettiyse sağlıkla huzurla gelsin 🤲🤲
Amin insallah . Bende gördüm havuc yazmıstı kızlar ama suyu daha faydalıymıs diye yazmıslardı bende yemek icin almıstım deniyecem

Çatı muayenesinde bebek kanalda yumusamada var diyince acaba hemen acılmam olur mu diye korkttum bugün ekstra bebek odasını yetistirebilmek icin cok yoruldum sag kaburga agrısı beni mahvetti oturup aglasayım var bu agrı sancıya girmiyordur degil mi

Çatı muayenesinde bebek kanalda yumusamada var diyince acaba hemen acılmam olur mu diye korkttum bugün ekstra bebek odasını yetistirebilmek icin cok yoruldum sag kaburga agrısı beni mahvetti oturup aglasayım var bu agrı sancıya girmiyordur degil mi
Kişiye göre değişir ben 2 haftadır bekliyorum

Yaa gözünüz aydın 🌸
Analı babalı büyüsün, sağlıklı ömrü olsun 🌸
Aslinda ggününüze göre 2700 gr kilosu gayet normal,canınızı sıkmayın hic ,doktor bu zamana kadar fazla ölçmüş sanırım
Bu zamana kadar gayet normal gelişimini takip etmiş,şimdide aynı hızda devam edecektir ,biran önce toparlar ve inşallah kavusursunuz tamamen 😇😊

Inş tez vakitte çıkar canım kucağına alırsın. Içini ferah tut iglesmeye bak gözün aydın.

Canım gözün aydın 🙏 hiç stres yapma önlem amaçlı almışlardır, sen bu sürede iyi olmaya toparlanmaya bak. bebeğin geldiğinde gayet iyi olup öyle bakmış olacaksın 🥹 10 gün geçer gider benimki 1 ay olacak küvezde onlar iyi olsun da kavuşacaz Allahın izniyle 🤲

Allah şifa versin inşallah stres yapmayın kilosu düşük değil aslında dışarda alır

Canımmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağlıkla mutlulukla büyüt insallah bebeğini. Eminim solunum sıkıntısı en yakın zamanda çözülecek ve alacaksın minnoşunu koynuna. Kiloya hiç takılma doğduktan sonra alıyorlar zaten.
Benim kızlarıma da 4 kilo derlerdi sonra 3.300 doğmuştu kızım. Ultrasonda oluyor yanılmalar doğduktan sonra fazlasıyla alıyor canım takılma

Gözün aydın canım, maşallah kilosu da kötü değil ki. İnşallah kısa sürede toparlar, bir çok bebekte solunum sorunları olabiliyormuş sen içini rahat tut çok güçlüler kısa zamanda yanına gelecek ❤️

hsrttt hsrttt ve Wiraya Wiraya gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişleriniz

Üzülme emin ol en korunakli yerde bakiliyor gidip gorunce icin rahat edicek merak etme cok cok gecmis olsun 🩷

Teşekkür ederim ☺️
Wiraya Wiraya merhaba nasılsınız doğumunuz nasıl geçti

Üzülme canım 2700 gayet iyi bir kilo zaten ölçümlerde 500 gram eksik yada fazla olabilir diyor doktorlar. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun❤️

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun.Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusurabakmayın. Bebeğimi gördüm çok şükür gittiğimde uyuyordu sesimi duyunca uyandı direk. Dokunabilirsin dediler dokundum elini tuttum minik elleri ile parmağımı sımsıkı tuttu ve ağladı beni tanıdı. Hiç bırakmak istemedim ama arkamı dönüp gelmek zorundaydım. 3. Basamak yoğun bakımda olması da beni çok tedirgin etti lütfen dua edin bana kucağıma bile alamadım çok korkuyorum.
İnşallah biran önce toparlayacak yavrun🤲🏼
Ki çok erkende doğmadı
İçinizi ferah tutun 🤲🏼

Canım Benım sağlıkla kucağına alacaksın . Ne zordur kim bilir.. Allah sana güç kuvvet versin . Gelecek kucağına alacaksın 🙏

canım içini ferah tut Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz
En kısa zamanda bebişinle eve dönersin inşallah 🥰🤲

çok geçmiş olsun iyi olucak gönlünü ferah tut allahın izniyle bir şey olmaz ciğer geliştirici iğne vs yapmışlarmıydı

Kızlar bende 2 gündür hastahanede yatıyorum 36 hafta 2 günlük oldum böbrek ve sırt ağrısı mide ağrısından ölüyprdum resmen tahlillerim vs herşey normal çıkıyor aslında ama ağrısı dünyaya bedel şeklinde nst de sancılarım 80-90 100 lerde çıkıyor karnım çok sertleşiyor ama ben sancı hissetmiyorum dün sabah suyum çok azalmıştı akşam tekrar dğzeldiğini söyledi doktorum şuan ağrım yok çok şükür ama yarın sezeryana girebilirim 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldu bir dozu pazar günü 2. dozu da dün vuruldu bebiş 2.870 gram umarım herşey yolunda gider sağlıkla alırım alırız kucağımıza 🥺🙏🏻

Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok 🥰🥰🥰
Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 kilosu gayet iyi canım en kısa zamanda alırsın kucağına inşallah 🙏 sakın kafana takma bol bol da su iç ki sütün gelsin 😘

Back
X