Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar yaaa tüm gün dışardaydım yenice okuyabiliyorum cok ağırlaştım artık kasıklarımda ağırlık hissediyorum ve çok çabuk yoruluyorum penguen yürüyüşlerim arttı bacaklarımı asla kapatamıyorum 🥺 yarın nst ve kontrol günüm. Ayrıca gebe okuluna başlıyorum. Doğum yaklaştıkça çok duygulanıyorum bugün doğum yapan arkadaşlar için de cok duygulandım çok değisik hormonlarım🥺🥺umarım en kısa zamanda bizler de sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza🧿🙏🏻

Kızlar yaaa tüm gün dışardaydım yenice okuyabiliyorum cok ağırlaştım artık kasıklarımda ağırlık hissediyorum ve çok çabuk yoruluyorum penguen yürüyüşlerim arttı bacaklarımı asla kapatamıyorum 🥺 yarın nst ve kontrol günüm. Ayrıca gebe okuluna başlıyorum. Doğum yaklaştıkça çok duygulanıyorum bugün doğum yapan arkadaşlar için de cok duygulandım çok değisik hormonlarım🥺🥺umarım en kısa zamanda bizler de sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza🧿🙏🏻
Ben de aynı durumdayım canım, aslında istediğim kadar çıkabiliyorum dışarıya hâlâ ama bazı anlar oluyor, koltuktan kalkamıyorum. Adım atarken canım yanıyor. Bugün özellikle oldu bu, mesaneme vuruyordu hep ve sonrasında 1 saat fln ayakta duramadım, dinlendim. Ve sürekli penguen yürüyüşü 🥺

Ben de aynı durumdayım canım, aslında istediğim kadar çıkabiliyorum dışarıya hâlâ ama bazı anlar oluyor, koltuktan kalkamıyorum. Adım atarken canım yanıyor. Bugün özellikle oldu bu, mesaneme vuruyordu hep ve sonrasında 1 saat fln ayakta duramadım, dinlendim. Ve sürekli penguen yürüyüşü 🥺
Yaaa benim de günüm günümü tutmuyor🥺🥺Bebis doğum pozisyonu almadı mı henüz canım? Ben önceden cok siddetli öksürüp ya da hapsurdugumda hatta cok güldüğümde altıma kacırabiliyodum bebis doğum pozisyonunda olduğu icin mesaneme artık cok baskı hissetmiyorum ayaklarıyla tekmelemediği icin sanırım kaçırmalarım 32. Haftadan sonra bitti ama kafa capı büyük oldugu icin simdi ondan ağırlık cok hissetmeye basladım🥺 mesanene vuruyo mu ağırlık mı hissediyosun

Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana 🙏🏼
Canım gözün aydın, dilerim ki tez vakitte kavuşursunuz birbirinize. Endişelerin çok çok normal, bu süreçte iyi olmaya çalış. Sen iyi olduğunda o da iyi olacak. Çok hızlı kilo almaya başlayacak inan ki. Ben 1,5 kg doğmuşum sonra almışım hemencik.
Onun da sana ihtiyacı var, sesini duyunca hemen tanıyacak seni. 🥹
Sağ salim en güzel şekilde kavuşmanız için dua edeceğim. 🙏🏻🤍

Kızlar merhabalar ancak kendime geliyorum daha. 3 gibi doğumdan çıktım henüz ayağa kalmadım 9 u bekliyorum. Bebekte solunum sıkıntısı varmış yoğun bakıma aldılar oksijen veriyorlar 10 gün kalabilir dediler ona çok canım sıkkın. Bir de doktorlar kilosunu 3 kusur olcuyordu hep 2.700 Gr doğdu o da biraz üzdü. Ayaga kalkıp bebeğimin yanına gitmeyi bekliyorum. Dua edin bana 🙏🏼
Yaa gözünüz aydın 🌸
Analı babalı büyüsün, sağlıklı ömrü olsun 🌸
Aslinda ggününüze göre 2700 gr kilosu gayet normal,canınızı sıkmayın hic ,doktor bu zamana kadar fazla ölçmüş sanırım
Bu zamana kadar gayet normal gelişimini takip etmiş,şimdide aynı hızda devam edecektir ,biran önce toparlar ve inşallah kavusursunuz tamamen 😇😊

Inş tez vakitte çıkar canım kucağına alırsın. Içini ferah tut iglesmeye bak gözün aydın.

Yaaa benim de günüm günümü tutmuyor🥺🥺Bebis doğum pozisyonu almadı mı henüz canım? Ben önceden cok siddetli öksürüp ya da hapsurdugumda hatta cok güldüğümde altıma kacırabiliyodum bebis doğum pozisyonunda olduğu icin mesaneme artık cok baskı hissetmiyorum ayaklarıyla tekmelemediği icin sanırım kaçırmalarım 32. Haftadan sonra bitti ama kafa capı büyük oldugu icin simdi ondan ağırlık cok hissetmeye basladım🥺 mesanene vuruyo mu ağırlık mı hissediyosun
Aslında her ikisi de son 1 aydır özellikle ağırlığı hissediyorum, yerimden çok zor kalkıyorum. İri bir bebek zaten. 2 hafta önceye kadar makat gelişti pozisyonu sonra baş aşağı döndü, şuan da öyleymiş. Ama yine dönebilir dedi doktor🥺 mesaneme vuruyor çok net hissediyorum hatta karnımda her bir noktaya vuruyor çok sert hem de🥺 hapşırınca idrar kaçırmalar bende ilk aylar oluyordu

Aslında her ikisi de son 1 aydır özellikle ağırlığı hissediyorum, yerimden çok zor kalkıyorum. İri bir bebek zaten. 2 hafta önceye kadar makat gelişti pozisyonu sonra baş aşağı döndü, şuan da öyleymiş. Ama yine dönebilir dedi doktor🥺 mesaneme vuruyor çok net hissediyorum hatta karnımda her bir noktaya vuruyor çok sert hem de🥺 hapşırınca idrar kaçırmalar bende ilk aylar oluyordu
Mesaneye tekme hissediyorsan makat geliş diye düsündüm ondan sordum canım. Hafta ilerledikce öyle oluyor sanırım ya benim 35. Haftayla birlikte ağırlaşmam aşırı arttı mesela🥺Az kaldı az daha dayanalım sonra rahatlayacağız ins🙏🏻🙏🏻

Canım gözün aydın 🙏 hiç stres yapma önlem amaçlı almışlardır, sen bu sürede iyi olmaya toparlanmaya bak. bebeğin geldiğinde gayet iyi olup öyle bakmış olacaksın 🥹 10 gün geçer gider benimki 1 ay olacak küvezde onlar iyi olsun da kavuşacaz Allahın izniyle 🤲

Bende ölüyorum resmen ya hareket ettikçe karnım Bi içe Bi dışa o yüzden de idrarda ister istemez kaçıyor nefesim tükeniyor hiç rahat değilim bebiş doğum pozisyonunda ama Bi aşağı Bi yukarı gidip geliyor

36+2 haftalık olduk . Bugün kontrolüm vardı nst de sancılarım gözüktü bebek kanala girmiş 1 cm acıklıgım var bebek 2400 gr olmus. Suyun az gibi geldi dedi doğum yapacagım hastaneye görünmem gerektigini orda da testler yapılır ultrason nst ye baksınlar dedi. Almanyada kontrol eden doktor ayrı dogum yapacagım hastane ayrı yerlerde . Gitmedim yarın gideriz diye . Kac hafta 1 cm acıklıkla dayanabilir mi bebek iki hafta falan daha acaba? Sıvısı az olması tehlikeli bir sey mi acaba bilgisi olan yazabilir mi? Riskli gebelik bu arada
Dün yabancı bir ebeyi izledim 32.haftadan sonra bebeklerin suyu azalmaya başlar diyordu bence o kadar sorun değil açılma hakkında bilgim yok ama kızlardan 1cm olup bekleyenler var canım

Gecmis olsun canim yasi uzun olsun gule gule buyutun bence kilosu gayet normal hic uzulme

Allah şifa versin inşallah stres yapmayın kilosu düşük değil aslında dışarda alır

24 saat içinde yapması bekleniyor diye biliyorum.
Sütün yeterli geliyorsa çis te kaka da yapar sakince takip et, göğüslerdeki dolgunluğu hissedersin zaten. Yeterli değil gibi düşünürsen mama vermekten cekinme. İlk günler pek durumun farkında değiller ya meme reddi vs korkma yani. Şekerinin düşmemesi ve karnının doymasi önemli

Back
X