2020 Şubat Anneleri

Merhabaaaa hepinize sağlıklı hamilelikler, hayırlı doğumlar şimdiden 😍

değerim sağlıkla artarsa ben de Şubat annesi olacağım kısmetse 🤗 bat 10hazirandı. 11 Haziran’da hcg 111çıktı ❤😍 inşallah sağlıkla kat kat artar 🙏🙏🙏

Eklentiler

• 407D0F3D-9A0F-46F0-B481-D17145A3B595.png
    407D0F3D-9A0F-46F0-B481-D17145A3B595.png
    130,5 KB · Görüntüleme: 30
Benim sat 7 mayıs canım gittim geldim şimdi Dr a keseyi gorduk çok şükür haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı
Folbiol corasprin d vitamini ve kan sulandırıcı iğne başladık bugün rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı bekleyenlere😂😂😊😇😄🤗🤗🤗
kan pıhtılaşmasımı varki sizde neden onları verdi :)
bende keseyi gördüm çok şükür pazar günü 5+2 de folik asit içip içmediğimi sordu sadece başka bişeyden bahsetmedi :)
gözünüz aydın bu arada :) tam ne kadarlıkken görmüş oldunuz kaç mm di kese karındanmı gördü :)

Kızlar ptesi kan değerim 3118di bugünkü ise 5955 sizce gidişat nasıl daha doktora göstermedim

kan pıhtılaşmasımı varki sizde neden onları verdi :)
bende keseyi gördüm çok şükür pazar günü 5+2 de folik asit içip içmediğimi sordu sadece başka bişeyden bahsetmedi :)
gözünüz aydın bu arada :) tam ne kadarlıkken görmüş oldunuz kaç mm di kese karındanmı gördü :)
Evet canım kan pıhtılaşması var bende ikinci bebeğinde de 9 ay iğne kullandım bugün tam olarak 5+1 iken gorduk keseyi ama çok küçük mm ya da cm demedi hatirlamiyom yada haftaya 6+4 de gidicem inşallah kalp atışını da gorurum senin de haberlerini bekliyorum bakalım 🤗😄

Hayirli olsun canım rabbim tamamına erdirsin hoşgeldin😘

değerim sağlıkla artarsa ben de Şubat annesi olacağım kısmetse 🤗 bat 10hazirandı. 11 Haziran’da hcg 111çıktı ❤😍 inşallah sağlıkla kat kat artar 🙏🙏🙏

haberlerini bekliyoruz ☺
benim de bugün 1:30 da randevum. sağlık ocağına daha hiç gitmedim kan da vermedim önce bi doktoruma gideyim de dedim. ay bende çok heyecanlıyım, ikinci ama sanki ilk gibi. önce hiç hamileyim gibi gelmedi ama iki gündür çok heyecanlıyım 🙈
sat 5 mayıs inşallah kese görünür. hatta inşallah kalp atışını da duyarım dicem ama o biraz zor sanırım. neyse herşey yolunda olsun da hepimizin 🥰
Seninde haberlerini bekliyoruz canım😘

Evet canım kan pıhtılaşması var bende ikinci bebeğinde de 9 ay iğne kullandım bugün tam olarak 5+1 iken gorduk keseyi ama çok küçük mm ya da cm demedi hatirlamiyom yada haftaya 6+4 de gidicem inşallah kalp atışını da gorurum senin de haberlerini bekliyorum bakalım 🤗😄
bakalım ben 6+1 de duyarsam sende duyarsın i:dua::dua:nşalah :KK68: :KK68:

Canim hosgeldin aramiza.
Benim de battan sonraki gun(29 mayis) 117 cikmisti.
Cok yakın degerlerimiz:)
Idrar testi ile koyuluğu takip ettim somrasinda:KK66:
Kimyasal olur felan diye.
Hayırlı olsun bebişinnnnm💕

Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozuk :KK43:
0213D7B3-3CEA-4F04-A094-51B392279BE4.jpeg

Yorumlayabilirmisiniz

Benim sat 7 mayıs canım gittim geldim şimdi Dr a keseyi gorduk çok şükür haftaya cumaya kalp atışı için çağırdı
Folbiol corasprin d vitamini ve kan sulandırıcı iğne başladık bugün rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin darısı bekleyenlere😂😂😊😇😄🤗🤗🤗
canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına ❤️ bende hastanedeyim bekliyorum sıramı. güzel haberler veririm inşallah 😊

Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü dedi doktor.Moralim çok bozuk :KK43:Eki Görüntüle 2277995
Yorumlayabilirmisiniz
Kanama alani gozukup hamileligini tamamlayan cok kisi var canim.

Sen sadece stres yapma, stresin bebekleri etkiler..

Dr a ne zaman gostereceksin sonucu?
O sana ne yapilmasi gerektigini anlatir, icini ferah tut.

X