- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 38
cok sukur canim zor kismi atlattin bebiste saglikla geldi ,hamilelikte az korku yasamadin sukur hepsi son buldu ,Merhaba kızlar, hepiniz güzel dileklerinizi iletmişsiniz, okudum ama alıntı yapamadım mazur görün. çok çok teşekkür ederim ❤
bu sabah 11’de evimize geldik. şimdilik her şey yolunda. inanılmaz yorgunum, göz altlarım morardı ama olsun. sağlıkla kucağıma aldım, korkularım bitti ya bana yeter.
duş aldım biraz önce, umarım sütüm gelir. emiyor güzel çekiyor maşallah ama damla damla geliyor. o emerken dudağının kenarından şırıngayla mama veriyorum bir öğünde 30 cc. hemşire öyle söyledi.
dikişlerim daha iyi, kızımda daha çok kesmişti beni sanırım. daha rahatım bu sefer. oturmak zor biraz ama şikayet edemem asla. doğurmayan kızlar normal doğum için şansınızı zorlayın, o an cidden zor olabiliyor ama sonrası çok rahat. sezaryen olanların zorluğunu anlayabiliyorum, o acıyla emzirmek, yataktan kalkmak çok zor olmalı ya
kızım kardeşini çok güzel karşıladı, çok heyecanlı çok sevindi. ama tabii bana çok sardı. huysuzluk yapıyor biraz. kendine olan hassasiyetin farkında olduğu için de bunu kullanıyor ve şımarıyor biraz. neyse buna da şükür, sandığımdan daha iyi en azından
dusta goguslerine sicak su tutup boyle yuvarlak hareketlerle masaj yap canim kanallar acilsin sut bol.bol gelsin insallah ,