- 26 Eylül 2018
- 1.000
- 2.183
- 33
Hayırlı olsun canımKızlar benimde bebeğim doğdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımKızlar benimde bebeğim doğdu
Allah analı babalı büyütsün canım maşallah. Ne yapıyorsunuz kan düşüklüğü içinKızlar sağlıkla geldi yavrum. 2600 doğmuş. Kan şekeri düşüklüğü yaşıyoruz. Darısı bekleyenlere.
Kızlar sağlıkla geldi yavrum. 2600 doğmuş. Kan şekeri düşüklüğü yaşıyoruz. Darısı bekleyenlere.
Gözünüz aydın kızlar. Sağlıkla büyüsünler inşallahKızlar benimde bebeğim doğdu
Hayırlı olsun canım bebişte sende iyisinizdir inşallahh nasıl oldu doğum en son kararsızdın normalmi sezaryanmi diyeKızlar benimde bebeğim doğdu
Rabbim analı babalı büyütsün gözün aydınKızlar benimde bebeğim doğdu
Kızlar benimde bebeğim doğdu
oyle valla canim sikayet etmiyim diyorum diyorum ama artik ne uyku kaldi ne bisey ,oturamiyorum bile artk bos buldugum yere kamyon gibi devriliyorum haftaya carsamba dogurucam artik 1 hafta kaldi 2 mizinde,seninde pers gunuydu dimiYa sorma. Son zamanlar zor geçiyor. Her gün ayrı bir ağrı. Çok ağırlaştım artık gün sayıyorum
Bu kadar zor olmuyo hepsinde aslında,şimdiden gözünü korkutma,oğluşta beni çok yordu başından,arada kızlarımı yakalayıp öpüyorum sizlerde prenses gibiymişim diyorum mert doğunca poposuna poposuna vuralım diyorum gülüyolarHayırlı olsun tatlım. Analı babalı büyüsün. Biz bekleyenlere de dua et nolur. Ben mesela şuan ağrıdan kasılmalar dan canımın yanmasından resmen evin içinde dört dönüyorum. Dayancak gücüm kalmadı artık. Bu kadar zormumuş hamilelik
Seninki de bitmiş ya hayırlısıyla kucağına al canımcım ❤oyle valla canim sikayet etmiyim diyorum diyorum ama artik ne uyku kaldi ne bisey ,oturamiyorum bile artk bos buldugum yere kamyon gibi devriliyorum haftaya carsamba dogurucam artik 1 hafta kaldi 2 mizinde,seninde pers gunuydu dimi
Kan düşüklüğü değil kan şekeri düşüklüğü canım.. bol bol beslemek dışında bişiy yapmıyoruz.Allah analı babalı büyütsün canım maşallah. Ne yapıyorsunuz kan düşüklüğü için
Bence alırsın asıl zirve ondan sonra çünkü. 7 den 10a kadar sanci şiddeti aynı aralık az sadece ebe öyle söylemişti ben sanci çekerken. Bundan fazla yaşayacağın şiddet yok dedi. O da yetti zatenyaa harika olmuş gerçekten çok güzel bir doğum yaşamışsın gözün aydın, hoşgeldi meleğin
sezaryen olsa tarih ve saat bu kadar ayarlanamaz, mucize olmuş resmen.
bende yazdım daha yeni acaba naptın diye, bazı arkadaşlar söyledi doğum yaptığını. ben 40+1 bugün daha bekliyorum yani.
bişey merak ettim 7 cm den sonra mı sancılar zorlamaya başladı? ilkinde başta epidural aldığım için sancıyı çok bilmiyorum. bunda geç gidersem 6-7 cm olmuş derseler yine de epidural alayım mı karar veremedim. ama alırım sanırım ya son anlar zor olabiliyor sanırım.
amin kuzucum cok yakisti annelik sana masallah sekerimve can 09 dogum yaptilar ensonSeninki de bitmiş ya hayırlısıyla kucağına al canımcım ❤
Var mı doğuran ben kızceden pek girip de bakamıyorum artık malum ana oldum ben
Canimcim ❤❤❤ teşekkür ederimamin kuzucum cok yakisti annelik sana masallah sekerimve can 09 dogum yaptilar enson
Gözün aydın allah analı babalı büyütsünKızlar benimde bebeğim doğdu
Bence alırsın asıl zirve ondan sonra çünkü. 7 den 10a kadar sanci şiddeti aynı aralık az sadece ebe öyle söylemişti ben sanci çekerken. Bundan fazla yaşayacağın şiddet yok dedi. O da yetti zaten