2020 Şubat Anneleri

Ay kızlar bu insanlara anlam veremiyorum 🤦‍♀️ Kayınpederimi kaybedeli 40 gün oldu insanlar başsağlığı vs için sürekli bana gelmek istiyo. Bugüne kadar hep kabul ettim ama artık neredeyse 37 haftalık oldum halılarımı faln vericem yıkatmaya bugün yine aradılar kabul etmedim 😒 tamm başsağlığı için istiyolar ama sonuçta bi hazırlık istiyo yani doğuma ne kaldı niye hiç düşünmez insanlar anlamıyorum 😏
Oldu mu k kadar ya zaman ne hızlı geçmiş

Böyle güzel normal doğum hikayeleri okuyunca ahh keşke diyorum bende deneseydim🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤗 hayırlı olsun canım 😍
Çok sağolun 😊 her bebiş kendi geilişini belirliyor işte hiç keşke demeyin 🥰

Canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🏻Kasılmaların nasıl oldu yani bende şuanda bi ağrı var diyemem ama karnım çok sert normalmi bilmiyorum onuda
Çok teşekkür ederim canım kasılmalar adet sancıları şeklinde fakat düzenli aralıklarla oldu bende. Karın sertleşmesi son aylarımda hep vardı hiç geçmedi o yüzden doğumla ilgisi var mıdır bilemiyorum.

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Böyle güzel doğum hikayelerini duydukça umudum artıyor

Çok sağolun, hep olumlu düşünün ve olumlu doğum yorumlarını okuyun inanın çok fazla etkisi oluyor.
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Maşallah doğumu gibi kolaylıkla büyür inş. 👏
Çok sağolun amin inşallah🥰

Maşallah allah sağlık sıhhat versin bende şaşırarak okudum çok güzel doğumun olmuş,normal isteyenlerinde inşallah seninki gibi kolay güzel doğumu olur😍 :nazar:

Çok sağolun 🥰 ben bile hala şaşırıyorum gerçekten umarım herkesin kolaylıkla geçer doğumu ve hep güzel hatırlarız o anları.

Kızlar 27 Şubat olan doğum tarihi değişti. Doktorum 1 hafta erken almaya karar verdi. Sandım vardı ve sürekli su şeklinde akıntı oluyordu, erken alalım dedi.Haftaya pazartesi günü doğum olacak o zaman 37+4 oluyoruz çok erken değil mi
Merhaba, 37 den sonrası hiç erken değil ben de 37 oldum inşallah gelsin diye dua ediyorum bekliyorum
Bir arkadaşım da geçen hafta 37+4 te doğum yaptı maşallah 🧿 gayet iyiler şimdi darısı hepimize olsun 🙏🏻🙂
Kızlar sağlıkla geldi yavrum. 2600 doğmuş. Kan şekeri düşüklüğü yaşıyoruz. Darısı bekleyenlere.
Ayy maşallah 🧿 allah analı babalı büyütsün, normal mi oldu? Sancı ya da su mu geldi? Kaç hafta kaç günlük doğdu bebiş?

Kızlar sağlıkla geldi yavrum. 2600 doğmuş. Kan şekeri düşüklüğü yaşıyoruz. Darısı bekleyenlere.
Gözün aydın canım ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün 🙏

Diğer doğum yapan 2 arkadaşımızı da tebrik ediyorum alıntı yapamadım 🙈 sağlıkla sıhhatle büyüsünler inş 🙏 ikisininde doğum hikayesine bayıldım inş bizlerde öyle kolay atlatırız bu süreci 🥰

Kızlar bende bugün değişik hissediyorum öyle şiddetli bi ağrı diyemem ama belim de bi rahatsızlık var karnımda sürekli gazım varmış gibi bunlar sancı mı yoksa gerçekten gazım mı var anlayamıyorum 😒 hiç sancısı olmadan açıklıkları olan arkadaşları okudukcada korkuyorum anlayamam diye 🤦‍♀️ Çarşamba kontrolümüz var çabucak gelsin istiyorum sancım ne durumda çok meraktayım 😊

Kızlar bende bugün değişik hissediyorum öyle şiddetli bi ağrı diyemem ama belim de bi rahatsızlık var karnımda sürekli gazım varmış gibi bunlar sancı mı yoksa gerçekten gazım mı var anlayamıyorum 😒 hiç sancısı olmadan açıklıkları olan arkadaşları okudukcada korkuyorum anlayamam diye 🤦‍♀️ Çarşamba kontrolümüz var çabucak gelsin istiyorum sancım ne durumda çok meraktayım 😊
Yalancı sancı böyle oluyot ztn c bı haftadır aynisinicekiyorum

Hayırlı olsun tatlım. Analı babalı büyüsün. Biz bekleyenlere de dua et nolur. Ben mesela şuan ağrıdan kasılmalar dan canımın yanmasından resmen evin içinde dört dönüyorum. Dayancak gücüm kalmadı artık. Bu kadar zormumuş hamilelik
Allah sabir versin sana da canim insallah gusel bir dogum yaparsin da hatirlamazsin bile bugunleri🤲

X