sorma canim ya 17.gun bizde bir basladi 8.aya kadar,biz 3 cocuk buyuttuk gibi bisey bence ,umarim Allahim.busefer bize acir yuzumuze bakar
gözün aydın canım geçti bittiCıktı şükürler olsun teyzesi.
15.4 le yatmıştık 11.1 le taburcu oldu.
Öğlen evimize geldik yıkadık onu güzelce doyurdum uyudu :)
Mama aldık 3-5 gün emdikten sonra alıyomu diye bi denicez.
Almazsa kalıcak alırsa doymuyo demektir
Ama hastanede mesela bir kez mama verdiler sonra hep benim sütümle beslediler yetiyo demekki.
Yarın birdaha ölçülcek inşallah artmaz sabit kalır.
Sizde durumlar ne kuzum ? Nasıl oğluşun
İnsallah canım yaa hayirlisi olsun bakalım zaman ne gostercekEvet canim o zaman belli oldu enfeksiyon. Boyle olmasi gerekiyomus yasanacak seyler varmis diyip avuttum hep kendimi elimden baska bir sey gelmedi. Umarim senin hayal ettigin gibi olur her sey saglicakla alirsin yavrunu kucagina
Çok şükür canım çok sevindimCıktı şükürler olsun teyzesi.
15.4 le yatmıştık 11.1 le taburcu oldu.
Öğlen evimize geldik yıkadık onu güzelce doyurdum uyudu :)
Mama aldık 3-5 gün emdikten sonra alıyomu diye bi denicez.
Almazsa kalıcak alırsa doymuyo demektir
Ama hastanede mesela bir kez mama verdiler sonra hep benim sütümle beslediler yetiyo demekki.
Yarın birdaha ölçülcek inşallah artmaz sabit kalır.
Sizde durumlar ne kuzum ? Nasıl oğluşun
Merhaba, ben kontrollerimi devlette yaptırıyorum ankarada en fazla doğumun olduğu hastanede.Instagramda daha önce bı kere muayeneye gittiğim doktora yazdım bebeğin kilosu düşük diye sezeryan olmaz dedi
Herkese merhaba dogum yapanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤ bnde yarına doğuma gidiyorum sezeryan 38+olrak oğlum.var 28aylik bukuzuda oğlumepidural sezeryan olacağım bnm gibi olanlar varmı acaba ❤
Sancılarım artmış kızlar yarın alıyor bizi de dr. Korkum azalsa da geçmedi, bize de dua edin ihtiyacımız var ...
Yarın bende doğuma giriyorum kızlar.cmtsi doğum yapacak baya kişi var sanırım. Beni de baya bi korku ve heyecan aldı. İnşallah sağlıcakla bebişlerimlze kavuşuruzdua edin bizlere kızlar
ucakla geciyosa hergun bindiririz gerekiyorsaoyy sizin daha uzun sürmüş canımbizim her akşam olurdu ama 3 buçuk ay sürdü şükür. hatta çok acayipti bir anda bitti. uçağa bindik, annemlere istanbula geldik ve artık o günden itibaren bitti o gaz sancıları. çocuğun uçağa binmesi gerekiyomuş demekki hala da çok sever uçağa binmeyi
amin Canancım amin tek temennim önce sağlıkları sonra bu
ilk dogumumu epidural sezeryan oldum , ikincisi genel.anestezi olucak insallah ,allah saglikla kucagina almayi nasip etsinHerkese merhaba dogum yapanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤ bnde yarına doğuma gidiyorum sezeryan 38+olrak oğlum.var 28aylik bukuzuda oğlumepidural sezeryan olacağım bnm gibi olanlar varmı acaba ❤
Dün ağrılar vurunca geliyo dedimde olmadıKizlar cok yavassinizz yaa subat sonu dogurcaktim ocak sonu olmadan dogduk biz hadi abla olduk dogurmuyor musunuzzz
Herkese merhaba dogum yapanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤ bnde yarına doğuma gidiyorum sezeryan 38+olrak oğlum.var 28aylik bukuzuda oğlumepidural sezeryan olacağım bnm gibi olanlar varmı acaba ❤
Sancılarım artmış kızlar yarın alıyor bizi de dr. Korkum azalsa da geçmedi, bize de dua edin ihtiyacımız var ...
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahYarın bende doğuma giriyorum kızlar.cmtsi doğum yapacak baya kişi var sanırım. Beni de baya bi korku ve heyecan aldı. İnşallah sağlıcakla bebişlerimlze kavuşuruzdua edin bizlere kızlar
Benim doktorum tüp bebek eğitimi için Ankara’ya gidiyor sürekli artık hastanede değil . Çok sinirim bozuldu . Diyelim ki doğum başladı doktor Ankara’da arada 3.5 saatlik yol var . 38. Haftada yapılır mı bu . Oluyor işte . Bende ihtimaller dahilinde doğum yapmamak için B seçeceği oluşturdum başka doktorla görüştüm . Doğumu burada sizin kontrolünüzde yapmak istiyorum . Uygun mudur dedim. O da kabul etti sağolsun. Bence şansını dene . Başka doktorda kabul edebilir ama , doğum esnasında bebek küçük olduğu için oksijen sıkıntısı çekecekse örneğin , yada herhangi bir komplikasyon oluşma riski varsa hiç durma. Al bebişini koynuna . Bak 6 yıldır da evlisiniz . Bebeğinle taçlandir kendiniBende yürekten normal doğuracağıma ve doğumumun güzel gececegine çok inanıyordum açıkçası hayırlısı tabi nasip diyelim başka bı doktorada gitmeyi düşünüyorum bakalım bu haftadan sonra kabul ederlermi bakalım hiç bilmiyorum ama
Bende bugün kontrole gittim. 2 cm açıklık varmışKizlar cok yavassinizz yaa subat sonu dogurcaktim ocak sonu olmadan dogduk biz hadi abla olduk dogurmuyor musunuzzz
Açıklık olduğunu alttan muayene ile mi anladılar canım yani merak ettiğim açıklığı niye kontrol etme gereği duydu doktor ultrasonda yada nst de bişey mi çıktıBende bugün kontrole gittim. 2 cm açıklık varmışama sanci falan hic bisey yok. Beklemedeyim hala. Acaba ne zaman gelecek oglusum
Canım sizin maşallahhh jet gibi oldu herşey biz bile ne olduğunu anlayamadıkKizlar cok yavassinizz yaa subat sonu dogurcaktim ocak sonu olmadan dogduk biz hadi abla olduk dogurmuyor musunuzzz