2020 Şubat Anneleri

Açıklık olduğunu alttan muayene ile mi anladılar canım yani merak ettiğim açıklığı niye kontrol etme gereği duydu doktor ultrasonda yada nst de bişey mi çıktı
Bugune kadar hic çatı muayenesi olmamıştım. Normal dogum istedigim için bu hafta çatı muayenesi yapalim dedi doktorum. Alttan muayenede 2 cm açıklık var dedi. Rahim ağzı yumuşamış çatı Musait dedi. Nst çektirdim ama sancı çıkmadı.

Bugune kadar hic çatı muayenesi olmamıştım. Normal dogum istedigim için bu hafta çatı muayenesi yapalim dedi doktorum. Alttan muayenede 2 cm açıklık var dedi. Rahim ağzı yumuşamış çatı Musait dedi. Nst çektirdim ama sancı çıkmadı.
Hmm anladım canım bende geçen hafta çatı muayenesi oldum bende yoktu demekki olsa söylerdi. Bitek açıklıkla 1 2 hafta doğumu bekleyenler var diye biliyorum inşallahhh çok bekletmez seninki beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış seninle

Merhaba, ben kontrollerimi devlette yaptırıyorum ankarada en fazla doğumun olduğu hastanede.
Devlet hastanelerinin vatandaşı “kontrollerini bizde yapmamışsın şimdi de doğum yapamazsın” gibi bir durum asla söz konusu değil, hamileliğiniz boyunca hiçbir hastanede muayene olmasanız bile o an kontrolleriniz yapılır nst bağlanır ardından uygun şekilde doğumunuz gerçekleşir.
Zaten bazı durumlarda özel veya devlet hastaneleri de büyük devlet hastanelerine doğum için sevk edebiliyor.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ankarada iseniz devletteki kendi doktorumu önerebilirim.
İnş hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim de bebeğim de gerilik var normal doğum düşünüyorum
Meraba canım ankaradayim doktorunu söyleyebilirmisin eğer pazartesi günü müsaitse gitmek isterim

Benim doktorum tüp bebek eğitimi için Ankara’ya gidiyor sürekli artık hastanede değil . Çok sinirim bozuldu . Diyelim ki doğum başladı doktor Ankara’da arada 3.5 saatlik yol var . 38. Haftada yapılır mı bu . Oluyor işte . Bende ihtimaller dahilinde doğum yapmamak için B seçeceği oluşturdum başka doktorla görüştüm . Doğumu burada sizin kontrolünüzde yapmak istiyorum . Uygun mudur dedim. O da kabul etti sağolsun. Bence şansını dene . Başka doktorda kabul edebilir ama , doğum esnasında bebek küçük olduğu için oksijen sıkıntısı çekecekse örneğin , yada herhangi bir komplikasyon oluşma riski varsa hiç durma. Al bebişini koynuna . Bak 6 yıldır da evlisiniz . Bebeğinle taçlandir kendini 🙏🏼 2. Doktor önerisi de aynı cümleler içerirse hiç düşünme . Sağlıkla kavuşmanızı dilerim
Çok sevindim başka bı doktorla anlasip içinin rahatlamasına. Pazartesi günü gidiyorum başka doktora bakalım o ne diyecek benzer şeyleri duyursam riske atmicam bende inşallah. Dediğin gibi 6senelik hasretim yavrum bende sağlıkla kucağıma almak isterim

Bende pazar günü 40. haftamı doldurucam ama bu aralar doğurmak istemiyorum, eşim o kadar hastaki galiba ben domuz gribi oldum diyor. dağ gibi adam yıkıldı ya normalde hiç hasta bile olmaz. ama ateş yok, domuz gribinde ateş oluyor di mi :KK43:

şu ana kadar kızıma ve bana geçmedi, 3 gün oldu. geçmez di mi bu saatten sonra? çok korkuyorum kızlar doğum üstü bana geçerse nasıl olacak :KK43:
asm’deki doktorun ilaçları şu ana kadar işe yaramadı eşimde, yarın belki hastaneye gideriz bi serum takarlar olmadı. annem de istanbulda tutulmuş zaten sırtı kolu her yeri. ay 40. haftamı buldu herkes de hasta olmak için :mad:

Bende pazar günü 40. haftamı doldurucam ama bu aralar doğurmak istemiyorum, eşim o kadar hastaki galiba ben domuz gribi oldum diyor. dağ gibi adam yıkıldı ya normalde hiç hasta bile olmaz. ama ateş yok, domuz gribinde ateş oluyor di mi :KK43:

şu ana kadar kızıma ve bana geçmedi, 3 gün oldu. geçmez di mi bu saatten sonra? çok korkuyorum kızlar doğum üstü bana geçerse nasıl olacak :KK43:
asm’deki doktorun ilaçları şu ana kadar işe yaramadı eşimde, yarın belki hastaneye gideriz bi serum takarlar olmadı. annem de istanbulda tutulmuş zaten sırtı kolu her yeri. ay 40. haftamı buldu herkes de hasta olmak için :mad:
Yaa stres yapma çok geçmiş olsun annenmi gelecekti yanına doğumda 3gundur geçmediyse geçmez bence bağışıklığınızi güçlendirici biseyler içebilirsiniz kizinla

Hmm anladım canım bende geçen hafta çatı muayenesi oldum bende yoktu demekki olsa söylerdi. Bitek açıklıkla 1 2 hafta doğumu bekleyenler var diye biliyorum inşallahhh çok bekletmez seninki beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış seninle
Evet aynen açıklık tek basina yeterli degil malesefki. Insan hemen olsun istiyor beklemek zor geliyor. Bide bana bence senin nişanın gelmis ama sen fark etmemissin dedi. Gercekten ben hic fark etmedim nişanı falan. 2 kez yumurtlama akıntısı gibi sümüksü bi akıntı geldi ama kan falan yoktu. Bende normal akıntı diye düşündüm.

Yarın aç gel dedi kavuşuyoruz inşallah sağlıkla dualarınıza beni de katın teşekkür ederim😍
Canım yatış işlemleri nasıl yapılıyor bilgi verir msn. Bide yatış yapmaya gittiğimiz gün orda mı kalıyoruz eve mi geliyoruz

Teyzelerr Kaan Alp gunduz surekli uyuyo uyandirmak icin altini aciyoruz 2 saatte bir bezini de degistirmis oluyoruz normalde bebekler alti acilinca rahatlar ama bizimkisi agliyo hic sevmiyo 🤷🏻‍♀️ aklimda da deli sorular var mesela gunduz full uyumasi normal mi mamasini ve memeyi bile uyku halinde iciyo. Sutum yetiyo mu cok merak ediyorum emerken diger mememden sutler akiyo cekincede baya geliyo ama cenesi cok kuvvetli olmadigi icin yarisi ustume basima akiyo once 2 mememi veriyorum sonra emme durumuna gore 40 50 cc mama takviyesi yapiyorum kusuyo ona ragmen hala emmek istiyo doymasa gunduz o kadar uyumaz diyorum oofff hic bir sey anlamiyorum 😞

Yaa stres yapma çok geçmiş olsun annenmi gelecekti yanına doğumda 3gundur geçmediyse geçmez bence bağışıklığınızi güçlendirici biseyler içebilirsiniz kizinla
sürekli meyve ıhlamur vs içiyoruz. inşallah bulaşmaz ya.
evet annem gelicek doğumuma. bi kaç gün daha doğurmasam herkes iyileşse, biz de kızımla hasta olmasak. tek duam bu şu an 😔

domuz gribini atessiz gecirenlerde oliyormus canim ,tahlil yapildimi? serum cok daha cabuk toparlar valla agizlik fln ne gerekiyorsa kullanin Allah korusun gecmesin size

Teyzelerr Kaan Alp gunduz surekli uyuyo uyandirmak icin altini aciyoruz 2 saatte bir bezini de degistirmis oluyoruz normalde bebekler alti acilinca rahatlar ama bizimkisi agliyo hic sevmiyo 🤷🏻‍♀️ aklimda da deli sorular var mesela gunduz full uyumasi normal mi mamasini ve memeyi bile uyku halinde iciyo. Sutum yetiyo mu cok merak ediyorum emerken diger mememden sutler akiyo cekincede baya geliyo ama cenesi cok kuvvetli olmadigi icin yarisi ustume basima akiyo once 2 mememi veriyorum sonra emme durumuna gore 40 50 cc mama takviyesi yapiyorum kusuyo ona ragmen hala emmek istiyo doymasa gunduz o kadar uyumaz diyorum oofff hic bir sey anlamiyorum 😞
bence o kadar emmeye ve üstüne mamaya doyuyodur canım. en az 5-6 kez çiş dolu bez oluyor mu? ve kakası altın sarısı mı? bunlar oluyorsa doyuyodur. ve yenidoğanlar genelde hep uyur. bir de senin erken doğum sayılır o yüzden belki daha bile fazla uyur. yine de için rahat etmiyorsa asm’nin ebesini arayıp danışabilirsin canım.

domuz gribini atessiz gecirenlerde oliyormus canim ,tahlil yapildimi? serum cok daha cabuk toparlar valla agizlik fln ne gerekiyorsa kullanin Allah korusun gecmesin size
yok tahlil yapılmadı sağlık ocağına gitmişti, ama yarın iyi olmazsa bi özel hastaneye gidicez kesin. gripte burun akıntısı olmazmış eşimde çok var.
inşallah değildir ya. elimizden gelen önlemleri aldık, ayrı yatıyoruz, birbirimize yaklaşmıyoruz. evde maske yoktu ama yarın alıcam sanırım.

evet annem gelicek doğumuma. bi kaç gün daha doğurmasam herkes iyileşse, biz de kızımla hasta olmasak. tek duam bu şu an 😔
Eşini karantina altına alın 😄 inşallah bulaşmaz ya çok stres yapma pimpiriklenince burnunun dibinde biter derler ya öyle olmasin

Geçmiş olsun canım ama bence bi hastaneye gidin mutlaka serum vitamin takviyesi ne varsa versinler size bulaşmasın Allah korusun doğum üstü sen daha kötü olursun
Evet aynen açıklık tek basina yeterli degil malesefki. Insan hemen olsun istiyor beklemek zor geliyor. Bide bana bence senin nişanın gelmis ama sen fark etmemissin dedi. Gercekten ben hic fark etmedim nişanı falan. 2 kez yumurtlama akıntısı gibi sümüksü bi akıntı geldi ama kan falan yoktu. Bende normal akıntı diye düşündüm.
Aaaa ben de hep nişan kanlı olur diye biliyordum bunu söylediğin iyi oldu ona göre takip ederim bende. Aynen beklemek okadar zor geliyorki doğsunlar artık🙏 Ama sen sanki benden önce doğurcan gibi hem açıklık var hemde nişanın gelmiş olabilir

yok tahlil yapılmadı sağlık ocağına gitmişti, ama yarın iyi olmazsa bi özel hastaneye gidicez kesin. gripte burun akıntısı olmazmış eşimde çok var.
inşallah değildir ya. elimizden gelen önlemleri aldık, ayrı yatıyoruz, birbirimize yaklaşmıyoruz. evde maske yoktu ama yarın alıcam sanırım.
insallah yoktur canim ,bunca gundur gecmediyse artik gecmez sanirim

Benimde annem salı günü geliyo izmirden cnm. Salıdan sonra ne zaman isterse gelebilir oğluşum. Geçmiş olsun sizinkilere bu arada

X