Benn de hala beklemedeyimDogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
Yok canım yanlış anladın. Ben alınması yönünde görüş bildirdim. Ben almadığim için çöpün sürekli koktuğundan bahsettim.Koku yapmiyor bu cop kovasi zaten cnm. Ben kullaniyorum asiri memnunum. Koridorda duruyor kac kere kakali bez atiyorum hic kesinlikle kokmuyor.
37+3 ile beklemekteyim
Ben varım Kuzu kuzu sıramı bekliyorum
Ben varım yarın 40
Bende varım 37+5 sanki günler geçmiyor artık
Baya da doğurmayan varmış
Ben varım☺ Bu cmtsi olacak inşallah
Ooo geriye bayagi bir kisi kalmis yineBenn de hala beklemedeyim
epidural fikrini hiç düşündün mü?
hastaneyle konuş, mümkünse anestezi uzmanlarıyla konuş, sormak istediğin her şeyi sor. o zaman kararını daha net verebilirsin. epidural normal doğum gerçekten çok güzel bir şey. herkes aynı yaşamıyormuş ama ben çok kolay doğurdum.
bunda da öyle istiyorum, ama çok açıklıkla gidersem mesela 6-7 cm olursa gerek yok dedi doktorum ama yine de istersem yaparlarmış.
yalan yok normal doğumu beklemek, her belirtide heyecanlanmak çok yıpratıcı, ama sonrası çok rahat oluyor.
ooo harika
1 günle balık burcundan yırttınız hadi iyibenim de son günüm 9 şubat ama gelmezse doktorumun bekleyeceği son tarih 19 şubat olur. bende yırtıcam balıktan bu sefer umarım
şaka maka kızlar korkacak balıkta ne var bu kadar diye
kızım çok akıllı, zeki ve mantıklı ama inanılmaz mızmız ağlak ve duygusal bi çocuk. çoğu balık çocuğu gerçekten böyle. o yüzden bir tane daha balığı kaldıramam sanırım
evet 1 gun once sekerimAmin canım sağol
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Benden önce doğurcaksın
Bende varımDogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
Bi gün sonraya yazdırın 20.02.2020 olurvallahi hemde hicbisey soylemedim ,direk 19 subat dedi tamam dedik
valla nekadar balik taniyosam benimde oyle anacim ,saka maka 2 hafta sonra bugun 2 cocuk anasi olucam ,muhtemelen sen benden once dogurucan tabi
ilk kizimda almistim ,cokta memnun kaldim ,sakliyodum onuda cikartiyim bari ,Kızlar korbell bebek bezi çöp kovası ebe ekte indirime girmiş. 63 TL. Diğer sitelerden neredeyse yarıyarıya. Almayı düşünenlere haber vermek istedim.
cok istiyodum 20.02 olsun diye ama balik olsun istemedim canimcimBi gün sonraya yazdırın 20.02.2020 olur
Saat kaçta olacak, balıktan kaçarken yükseleni balık olmasıncok istiyodum 20.02 olsun diye ama balik olsun istemedim canimcim ☺
daha saati belli degil canim ama dogru soyluyosun oyle bir ihtimalde varSaat kaçta olacak, balıktan kaçarken yükseleni balık olmasın
Benim doğum günüm 20 şubat tam bir balık ama aynı zamanda yükselenide tam bir aslanımdır. Yani iki zıt burç. Oğluşumla aynı gün olmasını isterim doğum günlerimizincok istiyodum 20.02 olsun diye ama balik olsun istemedim canimcim
vallahi hemde hicbisey soylemedim ,direk 19 subat dedi tamam dedik
valla nekadar balik taniyosam benimde oyle anacim ,saka maka 2 hafta sonra bugun 2 cocuk anasi olucam ,muhtemelen sen benden once dogurucan tabi
sen normalmi bekliyosun ?Benim doğum günüm 20 şubat tam bir balık ama aynı zamanda yükselenide tam bir aslanımdır. Yani iki zıt burç. Oğluşumla aynı gün olmasını isterim doğum günlerimizin
Şimdilik öyle gözüküyor cnmsen normalmi bekliyosun ?