2020 Şubat Anneleri

37+3 ile beklemekteyim
Ben varım Kuzu kuzu sıramı bekliyorum
Ben varım yarın 40
Bende varım 37+5 sanki günler geçmiyor artık
Baya da doğurmayan varmış
Ben varım☺ Bu cmtsi olacak inşallah
Benn de hala beklemedeyim
Ooo geriye bayagi bir kisi kalmis yine

Bende varım doğurmayan,dün tansiyonum 15-11 olunca hastaneye koştum hemen.bebek iyi çok şükür.bende iyiyim ama 14-9 dan aşağı düşmüyor tansiyonum.takip et yükselirse hemen gel dediler.bu tansiyon ile sıradaki ben de olabilirim sanki

vallahi hemde hicbisey soylemedim ,direk 19 subat dedi tamam dedik
valla nekadar balik taniyosam benimde oyle anacim ,saka maka 2 hafta sonra bugun 2 cocuk anasi olucam ,muhtemelen sen benden once dogurucan tabi

valla nekadar balik taniyosam benimde oyle anacim ,saka maka 2 hafta sonra bugun 2 cocuk anasi olucam ,muhtemelen sen benden once dogurucan tabi
Bi gün sonraya yazdırın 20.02.2020 olur

belli olmaz canım gelmeyeceği tutarsa yine senle aynı gün bile doğurabiliriz
gerçekten bende çok merak ediyorum iki çocuklu hayat nasıl olacak, bizi neler bekliyor bakalım

Dogum yapan arkadaslar,
Bebeginizde isilik var mi?

Birkac gundur arastiriyorum nette,
Yaz bebesi olsa onemsemicem ama ev de sicak degil, ustu basi da oyle kalin değil hani...

Ağladığında kendini kastiginda kan akimindan dolayi sanirim daha da belirginlesiyor yuzunde ve boynunda var sadece ama ciddi can sıkıcı.

Hastaneye haftaya sali gidecegiz,
Umarim alerjik değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…