2020 Şubat Anneleri

Kızlar korbell bebek bezi çöp kovası ebe ekte indirime girmiş. 63 TL. Diğer sitelerden neredeyse yarıyarıya. Almayı düşünenlere haber vermek istedim.
Benim ilk bebiş olsa alırdım. İki tane bezli var evde normal çöpe atamıyorsun kokuyor. Sürekli ayrı poşete koyup atıyorum.

Kızlar Doğum yapanlara geçmiş olsun bebekleri sağlıklı mutlu sevgi dolu hayatlara sahip olsun inş.. Doğum yapacakları da Allah bir avazda Doğum nasip etsin.
Biz 19 günlük olduk bile hala gece gündüz oturmadı gece uykusuz gündüz emmeye zor kalkıyo. Annem de dönüyor artık bakalım iki çocuklu hayat asıl şimdi başlıyor bize. Benim sezaryen sıkıntım çok şükür bitti ama Doğum sonrası hemoroid başladı dün resmen ağladım wcde acıdan. Doğal takviyeleriniz var mı? Bir de hamilelikten beri egzama coşmuştu saçtan ayaklara kadar doktor da en fazla 10 gün kremleri kullan demişti içeriğinden dolayı. Ama kantaron yağı öyle iyi geldi ki 2 Aydın geçmeyen deli gibi kaşınan yerler rahatladı iki gündür.. bir de bugün gündüz uyuyor diye süt sağıp iki saat dışarı çıktım saçımı kestirdim kaş vb hallettik öyle iyi geldi ki... uykudan daha çok enerji verdi valla
😘

Buarada normal dogumun ardindan tam 2 haftalik olduk. 14. Gun. Dogumda cikan hemoroidler vardi gectiker cok sukur. Kanamam var ama adet kanamasinin son gunleri gibi az az sayilir. 12 kilo almistim hamileligimde 6 kilosu gitti 6 kilom kaldi. Gercekten herkese normal dogum tavsiye ediyorum. Dogum yaptiktan bir iki saat sonra yurudum ciktim kizimi emzirdim kuvozde. Ertesi gun kimligini cikartmaya gittim babasi ile hatta emzirme parasina falan basvurdum bir gun sonra. Iyi ki normal dogum yapmisimmm. Bir engeliniz yoksa normal dogum ❤️

Buarada normal dogumun ardindan tam 2 haftalik olduk. 14. Gun. Dogumda cikan hemoroidler vardi gectiker cok sukur. Kanamam var ama adet kanamasinin son gunleri gibi az az sayilir. 12 kilo almistim hamileligimde 6 kilosu gitti 6 kilom kaldi. Gercekten herkese normal dogum tavsiye ediyorum. Dogum yaptiktan bir iki saat sonra yurudum ciktim kizimi emzirdim kuvozde. Ertesi gun kimligini cikartmaya gittim babasi ile hatta emzirme parasina falan basvurdum bir gun sonra. Iyi ki normal dogum yapmisimmm. Bir engeliniz yoksa normal dogum ❤️
Bende çok istiyorum en doğalından doğum yapmayı ama acı eşiğim çok düşük. Nasıl Bi acı beni bekliyo dayanabikcekmiyim çok korkuyorum ya

A Alisdendef
16 doğum yaptım 17 şubatta çağırdı hemşire bana çok ilgili geliyo ya sesimi duymak için araması bile ayrı ilgili bi tatlıki sorma kanka olucaz yakında sağlık bakanlığı gerçekten çok titiz Önceden aramak takip etmek mi vardı 😒
tecrübem yok ama güvenmek gerek yıllardır süren bi şey ve ben kötü bişey duymadım hiç aşılarla ilgili bizde aşılarla büyümedik mi 🙄
Doktor 1. Ay aşısı var demişti acaba asm deki aşıdan mı bahsetti yarın bi soruyum bide özel aşısımı var acaba

Bende çok istiyorum en doğalından doğum yapmayı ama acı eşiğim çok düşük. Nasıl Bi acı beni bekliyo dayanabikcekmiyim çok korkuyorum ya
Dayanirsin canimmm. Epidural sansin varsa iste. Benim dogumum kolaydi evet sancilar zordu ama en son en agir sancilarda epidural aldim biraz daha rahat gecti.

Kızlar bu arabadan kullanan var mı aranızda ? Ben beğendim bunu almayı düşünüyorum da kullanışlı mı nasıl 🙄

Eklentiler

• EBD82C49-AF10-41FA-A1F5-58B3A43E6227.png
    EBD82C49-AF10-41FA-A1F5-58B3A43E6227.png
    298,8 KB · Görüntüleme: 32
epidural fikrini hiç düşündün mü?
hastaneyle konuş, mümkünse anestezi uzmanlarıyla konuş, sormak istediğin her şeyi sor. o zaman kararını daha net verebilirsin. epidural normal doğum gerçekten çok güzel bir şey. herkes aynı yaşamıyormuş ama ben çok kolay doğurdum.
bunda da öyle istiyorum, ama çok açıklıkla gidersem mesela 6-7 cm olursa gerek yok dedi doktorum ama yine de istersem yaparlarmış.

yalan yok normal doğumu beklemek, her belirtide heyecanlanmak çok yıpratıcı, ama sonrası çok rahat oluyor.

kizlar 19 subata gun aldik 😍

ooo harika 😍😍
1 günle balık burcundan yırttınız hadi iyi 😂 benim de son günüm 9 şubat ama gelmezse doktorumun bekleyeceği son tarih 19 şubat olur. bende yırtıcam balıktan bu sefer umarım :KK70:

şaka maka kızlar korkacak balıkta ne var bu kadar diye 😂
kızım çok akıllı, zeki ve mantıklı ama inanılmaz mızmız ağlak ve duygusal bi çocuk. çoğu balık çocuğu gerçekten böyle. o yüzden bir tane daha balığı kaldıramam sanırım :KK70:

yeb4 yeb4 bende senin gibi epidural normal dogumun ekmegini yiyenlerdenim 😍 dogumumu keyifle hatirliyorum mesela. Korku ile degil. Gercekten bir noktaya kadar zordu ama sonra epiduralle rahatladim.
ben ilkinde direkt 3-4 cm ile epidural aldım yani bana sormadan yaptılar hemen. hiç sancı çekmedim diyebilirim.
ama herkes aynı kolaylıkta yaşayamayabilir. ıkınma hissi olmuyor gerçekten, yani bende olmadı. zorla ıkındım ama çok zor bir durum değildi. kolay bi doğumum oldu yani. senin de öyle olması çok güzel olmuş 🥰

X