Bende varımm 35+6 yız henüzDogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
Bende dogum yapmadim 37+6 bugünDogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
hayirli olsun canim zamanla duzene girer canim biraz sık dişini inan gun gun daha iyi olacaksinSelamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşSelamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Dogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
Zeyf bende doğurmadım henüz 37+2 deyiZ
var yine bayağı kişi aslında şu an hepsi aklıma gelmiyor ama.
tabiiki listenin ilk sıralarında 39+3 ile bende varım
Ben varım bekliyorum
Bende varımm 35+6 yız henüzen son benim hatta sanırım
Yine yarimiz duruyomusBende dogum yapmadim 37+6 bugün
Selamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Cok sukurBen varım ilk doğum yapacak kişiydim hastaneye yatırıldığım da. Sona kaldım.
37+2 oldum çok şükür. Bugün belli olacak günüm inşallah
Amin inşallah canımCok sukurvaktinde gelir insaAllah kuzun
5-6 tane hastalığa bakıyorlar diye biliyorum. bir tanesi troid. sağlık ocağına normalde doğum yaptığında bildirmen gerekiyor. onlar da beşinci gün çağırıp bebekten topuk kanı alıyorlar. bir sorun olursa arıyorlar, sonuçlar temiz çıkarsa aramıyorlar.Kızlar topuk kan i için beni aramadı hiç bir yer. Öyle mi oluyor aranmak mi lazım. Sonucunu da paylaşmadılar 40 gün geçti alınalı. Sağlık ocağında aldırmadık biz. Yoğun bakımda iki kez almışlar. Gerek duyulmadı. Bir de bu topuk kan i ne demek oluyor?
Benide aramadılar herhangi bi sorun çıkmazsa aramıyorum dedi asm hemşire o yüzden aranmamış olabilirsin sendeKızlar topuk kan i için beni aramadı hiç bir yer. Öyle mi oluyor aranmak mi lazım. Sonucunu da paylaşmadılar 40 gün geçti alınalı. Sağlık ocağında aldırmadık biz. Yoğun bakımda iki kez almışlar. Gerek duyulmadı. Bir de bu topuk kan i ne demek oluyor?
çok zor zamanlardı, insan tecrübesizlen daha da zorlanıyor.Teşekkür ederim canım nasıl dayandın cidden insanın içi gidiyor
Maşallah kızına sabır demek ki
Dogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
Selam canım.@KARABATAK_
@can09e
Kızlar naptınız merak ettim. Bebeklerin durumu nasıl:) doğum yaptınız mı yoksaaa:))
ben sorun yaşayan hiç duymadım asmde yaptırıp da. asmler aşı konusunda çok titiz çalışıyor bence. yani en azından kızımda gördüğüm kadarıyla öyleydi. bir gün önceden ebe arardı haber verirdi, bazı aşılar taze geldiği için şu günü ve saati geçme derdi. ben güveniyorum, bu konuda sağlık bakanlığı titiz çalışıyor.Doğum yapanlar 1.ay aşılarını yaptırdınız mi bizim 11.ocakta. Bir tanıdığım aşıları ben olsam eczaneden kendim alıp yaptırırım demişti. Öyle yapmayı düşünenler var mi. Rota ve meningok aşıları dışında olanları kastetmişti.