2020 Şubat Anneleri

37+3 ile beklemekteyim
Ben varım Kuzu kuzu sıramı bekliyorum 🤣🤣
Ben varım yarın 40
🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Bende varım 37+5 sanki günler geçmiyor artık
Baya da doğurmayan varmış 🙈🙈
Ben varım☺ Bu cmtsi olacak inşallah
Benn de hala beklemedeyim:emir_bebek:
Ooo geriye bayagi bir kisi kalmis yine 😍

Bende varım doğurmayan,dün tansiyonum 15-11 olunca hastaneye koştum hemen.bebek iyi çok şükür.bende iyiyim ama 14-9 dan aşağı düşmüyor tansiyonum.takip et yükselirse hemen gel dediler.bu tansiyon ile sıradaki ben de olabilirim sanki

epidural fikrini hiç düşündün mü?
hastaneyle konuş, mümkünse anestezi uzmanlarıyla konuş, sormak istediğin her şeyi sor. o zaman kararını daha net verebilirsin. epidural normal doğum gerçekten çok güzel bir şey. herkes aynı yaşamıyormuş ama ben çok kolay doğurdum.
bunda da öyle istiyorum, ama çok açıklıkla gidersem mesela 6-7 cm olursa gerek yok dedi doktorum ama yine de istersem yaparlarmış.

yalan yok normal doğumu beklemek, her belirtide heyecanlanmak çok yıpratıcı, ama sonrası çok rahat oluyor.

ooo harika 😍😍
1 günle balık burcundan yırttınız hadi iyi 😂 benim de son günüm 9 şubat ama gelmezse doktorumun bekleyeceği son tarih 19 şubat olur. bende yırtıcam balıktan bu sefer umarım :KK70:

şaka maka kızlar korkacak balıkta ne var bu kadar diye 😂
kızım çok akıllı, zeki ve mantıklı ama inanılmaz mızmız ağlak ve duygusal bi çocuk. çoğu balık çocuğu gerçekten böyle. o yüzden bir tane daha balığı kaldıramam sanırım :KK70:
😂 vallahi hemde hicbisey soylemedim ,direk 19 subat dedi tamam dedik😀
valla nekadar balik taniyosam benimde oyle anacim ,saka maka 2 hafta sonra bugun 2 cocuk anasi olucam ,muhtemelen sen benden once dogurucan tabi

valla nekadar balik taniyosam benimde oyle anacim ,saka maka 2 hafta sonra bugun 2 cocuk anasi olucam ,muhtemelen sen benden once dogurucan tabi
Bi gün sonraya yazdırın 20.02.2020 olur🤭

belli olmaz canım gelmeyeceği tutarsa yine senle aynı gün bile doğurabiliriz 🙈
gerçekten bende çok merak ediyorum iki çocuklu hayat nasıl olacak, bizi neler bekliyor bakalım :KK17:

Dogum yapan arkadaslar,
Bebeginizde isilik var mi?

Birkac gundur arastiriyorum nette,
Yaz bebesi olsa onemsemicem ama ev de sicak degil, ustu basi da oyle kalin değil hani...

Ağladığında kendini kastiginda kan akimindan dolayi sanirim daha da belirginlesiyor yuzunde ve boynunda var sadece ama ciddi can sıkıcı.

Hastaneye haftaya sali gidecegiz,
Umarim alerjik değildir..

X