2020 Şubat Anneleri

Selamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor oldu🥺halaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa😰😰
hayirli olsun canim zamanla duzene girer canim biraz sık dişini inan gun gun daha iyi olacaksin 🙏🙏benimde 3.günüm evet kolay gecmio ama her gun biraz daha iyiyim

Selamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor oldu🥺halaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa😰😰
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inş 🥰 ikinci niye daha zor oldu ki. İnş. Çabucak atlatırsın.

Zeyf Zeyf bende doğurmadım henüz 37+2 deyiZ
var yine bayağı kişi aslında şu an hepsi aklıma gelmiyor ama.

tabiiki listenin ilk sıralarında 39+3 ile bende varım 😂
Ben varım bekliyorum :anneadayı::ıslık:
Bende varımm 35+6 yız henüz 🙈 en son benim hatta sanırım 🥰
Bende dogum yapmadim 37+6 bugün
Yine yarimiz duruyomus 😃 umarim hepiniz saglicakla sıkıntısız bir sekilde minnaklarinizi vaktinde alirsiniz kucaklariniza 💜

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Keşke normal doğurabilsem ama doktor beklemek istemiyor biraz zorlanacağız evet ama her şey onların iyiliği ve sağlığı için.

Kızlar topuk kan i için beni aramadı hiç bir yer. Öyle mi oluyor aranmak mi lazım. Sonucunu da paylaşmadılar 40 gün geçti alınalı. Sağlık ocağında aldırmadık biz. Yoğun bakımda iki kez almışlar. Gerek duyulmadı. Bir de bu topuk kan i ne demek oluyor?
5-6 tane hastalığa bakıyorlar diye biliyorum. bir tanesi troid. sağlık ocağına normalde doğum yaptığında bildirmen gerekiyor. onlar da beşinci gün çağırıp bebekten topuk kanı alıyorlar. bir sorun olursa arıyorlar, sonuçlar temiz çıkarsa aramıyorlar.

ama senin hastanede iki kere bakıldıysa gerek kalmamış zaten. ama asm ile bağlantı halinde ol her zaman, aşılarını ve takibini orada yaptıracaksın çünkü.

Kızlar topuk kan i için beni aramadı hiç bir yer. Öyle mi oluyor aranmak mi lazım. Sonucunu da paylaşmadılar 40 gün geçti alınalı. Sağlık ocağında aldırmadık biz. Yoğun bakımda iki kez almışlar. Gerek duyulmadı. Bir de bu topuk kan i ne demek oluyor?
Benide aramadılar herhangi bi sorun çıkmazsa aramıyorum dedi asm hemşire o yüzden aranmamış olabilirsin sende
Halimi hatrımı sormak için aradı hemşire telefonda görünce bi korkmuştum topuk kanıylamı ilgili diye moralim nasıl falan takip ediyolar sanırım şaşırmıştım hatta sesin çok iyi geliyo falan dedi 🙄

Doğum yapanlar 1.ay aşılarını yaptırdınız mi bizim 11.ocakta. Bir tanıdığım aşıları ben olsam eczaneden kendim alıp yaptırırım demişti. Öyle yapmayı düşünenler var mi. Rota ve meningok aşıları dışında olanları kastetmişti.

Doğum yapanlar 1.ay aşılarını yaptırdınız mi bizim 11.ocakta. Bir tanıdığım aşıları ben olsam eczaneden kendim alıp yaptırırım demişti. Öyle yapmayı düşünenler var mi. Rota ve meningok aşıları dışında olanları kastetmişti.
ben sorun yaşayan hiç duymadım asmde yaptırıp da. asmler aşı konusunda çok titiz çalışıyor bence. yani en azından kızımda gördüğüm kadarıyla öyleydi. bir gün önceden ebe arardı haber verirdi, bazı aşılar taze geldiği için şu günü ve saati geçme derdi. ben güveniyorum, bu konuda sağlık bakanlığı titiz çalışıyor.

X