- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansıma Sudocrem varmış kuzum annemde kız kardeşim silvilceler için almış onu kullandım iyi geldi pırt pırt yaptı çocuğumm yarım saat sonraHametan dı sanırım senin söylediğin krem canım ama sudo crem de çok iyiymiş
Canım annem altını temizledik ten sonra zeytinyağı ile temizliyorKızlar ya benim kızın kakasını yaptığı yer kızarık zorlanıyoda çok ağlaması yok ama pişik mi olmuş ?
Habemet miydi ne iyi geliyodu mustelanın var ama evde kaldı yarın ezcaneden ne aldırıyım hangisi iyi gelir
Benim son baktığımda kasığıma doğru iki çizgi vardı doğumdan sonra bi baktım oralar komple çatlak içindeymişGene ben ve gene catlak sorusu doguran kizlar hanimlar dogurduktan sonra gormediginiz catlaklar oldu mu? Bende oldu da ne ara buralarim catlamis dedim
Ben sayiyordum 17-18 tane tirnak seklindeydi dogumdan sonra bir baktim 40 tane falan tirnaklarBenim son baktığımda kasığıma doğru iki çizgi vardı doğumdan sonra bi baktım oralar komple çatlak içindeymiş
Hayırlı olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsün. Inşallah ağrıların da bir an önce gecerSelamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Aycacigim sebamed ile hametani karistirip yeni bir marka yapmissinbKızlar ya benim kızın kakasını yaptığı yer kızarık zorlanıyoda çok ağlaması yok ama pişik mi olmuş ?
Habemet miydi ne iyi geliyodu mustelanın var ama evde kaldı yarın ezcaneden ne aldırıyım hangisi iyi gelir
Hayirli olsun canim umarim cabuk toparlanirsinSelamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Ya merve yaAycacigim sebamed ile hametani karistirip yeni bir marka yapmissinb
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün bebeğin nasıl? oğlun nasıl karşıladı?Selamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Gözün aydın canım. Güle güle büyütün. Çabucak iyileşirsin inşallahSelamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Ben varım 36+4 teyim.Dogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
Hayırlı olsun canım biraz zor oluyor zaman bende zor kendime geldim 7.günümSelamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Vaktinde gelsin insaAllahGözün aydın canım. Güle güle büyütün. Çabucak iyileşirsin inşallah
Ben varım 36+4 teyim.
var yine bayağı kişi aslında şu an hepsi aklıma gelmiyor ama.Dogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
Ay sorma Gece gece adını araştırmak hiç aklıma gelmedi ama hametol muş bebek pişik kremi doktor önermiş birine İyi diye düşündüm neyseki sudocremle hallettimAycacigim sebamed ile hametani karistirip yeni bir marka yapmissinb