2020 Şubat Anneleri

İnşallah bi sorun çıkmaz merak etme

Çok geçmiş olsun canım benimde sırtımda omuzlarında yanaklarimda aşırı sivilce çıktı hamilelikte jel falan kullandım ama çok faydasını göremedim benimde son ümidim dogurunca geçmeleri

eyvah allahtan bugun nst ye girdin de icimiz rahat , mete gelecek gibi durmuyor ☺ grip dinlenmeden gecmiyor oda ayri

ay onun da geleceği tutarmış bu gece ne gülerim ama
ya grip mi yoksa boğaz sıkıntısı mı anlamadık tam. boğazı acıyor ve halsiz. bazen basit bir soğuk algınlığı da olabiliyor. inşallah grip değildir. kuzenim korkuttu beni zaten, bir tanıdığı doğuma gripken girmiş bebeğinde o yüzden solunum sıkıntısı olmuş küvözde kalmış. doktor grip yüzünden demiş. ay inşallah bana bulaşmaz

Ya ne oluyorsa zaten bu katılarak ağlamalarından oluyor ve dayanamıyorum onun ağlamasına bizde de çok gaz sancı var ondan ağlıyor
Bu gunlerde gececek insaAllah diyip avutuyorum kendimi bize kuvozdeyken gaz icin maflor adli damla vermislerdi aksamlari 5 damla kullaniyoruz doktora danisin istersen belki sizede tedavi uygulanir

insalah canim ,gerekirse agizlik fln takar artik

Bu gunlerde gececek insaAllah diyip avutuyorum kendimi bize kuvozdeyken gaz icin maflor adli damla vermislerdi aksamlari 5 damla kullaniyoruz doktora danisin istersen belki sizede tedavi uygulanir
Tamam canım sorarım çocuğun sesi kısılıyor resmen ((

evet valla bunlar hep di‘ li cümleler kuracağız

Gene ben ve gene catlak sorusu doguran kizlar hanimlar dogurduktan sonra gormediginiz catlaklar oldu mu? Bende oldu da ne ara buralarim catlamis dedim

Ya ne oluyorsa zaten bu katılarak ağlamalarından oluyor ve dayanamıyorum onun ağlamasına bizde de çok gaz sancı var ondan ağlıyor
kızım da öyleydi ve her akşam 5 saat durmaksızın katılarak ağlardı, sesi kısılırdı. o kadar üzülürdüm ki elimden de bir şey gelmezdi. tecrübesizlik insanı mahvediyor. ama şimdi olsa o kadar elim ayağıma dolanmaz.

çünkü biliyorum artık bunun bazı bebeklerde normal olduğunu. çok zor ama sende öyle düşün. doktorundan gaz damlası iste. karnına masaj yap. ve şu videoyu izle. kolik bebekler için yapılması gerekenleri anlatmış bir doktor güzel bir şekilde.

Tamam canım Sorarım inşallah işe yarar

Kizlar mememde iki gundur sizlama var elektrik carpiyo gibi sizde oluyo mu

Teşekkür ederim canım nasıl dayandın cidden insanın içi gidiyor
Maşallah kızına sabır demek ki

Kızlar ya benim kızın kakasını yaptığı yer kızarık zorlanıyoda çok ağlaması yok ama pişik mi olmuş ?
Habemet miydi ne iyi geliyodu mustelanın var ama evde kaldı yarın ezcaneden ne aldırıyım hangisi iyi gelir

Hametan dı sanırım senin söylediğin krem canım ama sudo crem de çok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…