2020 Şubat Anneleri

Canım annem altını temizledik ten sonra zeytinyağı ile temizliyor

Günaydın Kızlar . Çok uykusuzum , gece ben çok zor kalkıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Siz nasıl sistem oluşturdunuz.Gündüz hiç uyuyamıyorum. Gecede anneme söylemezsem kaldırmıyor. 1yıldır nerdeyse deliksiz uykuya hasretim vücut pes ediyor artık. Annemde Kızı yatağa alıştırdı beşikte yatmıyor Yanyana yatmışlar eşimi uğurlamaya kalkınca.bende denizin yanına gittim şimdiden şımartıyor

Aycacigim sebamed ile hametani karistirip yeni bir marka yapmissinb

Selamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün bebeğin nasıl? oğlun nasıl karşıladı?

bir iki gün sonra herkes toparladı umarım sende öyle olursun, kolay değil ameliyat oldun sonuçta

Selamlar hanımlar dün sabah doğum yaptım ve çok fena ağrılarım var çok bu deda çok zor olduhalaaa düzelemedim normal doğurabilecek kızlar normal doğurun bu başka birşey yaaa
Gözün aydın canım. Güle güle büyütün. Çabucak iyileşirsin inşallah
Dogum yapmayan kac kisi kaldi kizlar ?
Ben varım 36+4 teyim.

Hayırlı olsun canım biraz zor oluyor zaman bende zor kendime geldim 7.günüm

Kızlar topuk kan i için beni aramadı hiç bir yer. Öyle mi oluyor aranmak mi lazım. Sonucunu da paylaşmadılar 40 gün geçti alınalı. Sağlık ocağında aldırmadık biz. Yoğun bakımda iki kez almışlar. Gerek duyulmadı. Bir de bu topuk kan i ne demek oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…