Ben vajinal baktırmak istemiyorum o yüzden biraz beklemek gerek galibavajinal bakarsa görür canim o bile kesin degil hatta. benim oyle bakti gordu 4+2de
Bende öyle çok heyecanla bekliyorum umarım keseciklerimixi goruruzbende yarın gidicem, tarihimiz de yakın bakalım ikimize de ne diyecek doktor. ay heyecan bastı şu ana kadar yoktu ama
Bi problem yoksa Dr bakmaz aslında bi kaç gün sonra tekrar cagirirBen vajinal baktırmak istemiyorum o yüzden biraz beklemek gerek galiba
Hosgeldin canim aramizaMerhaba, hanımlar.. Sanırım bende aranıza katılacağım adetim 3 gün gecikti ve kan testi istedim Dr erken çıkmaz ama ver yine de adet olmazsan haftaya tekrarlarız dedi ama sonucuna baktım netten 741.85 diyor Allah bı zeval vermez inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
28 günde oluyorum ama neredeyse 1 senedir korunmamama rağmen olmuyordu son muayenede doktor sağ yumurtalıkta yumurta görüyorum olgunlaşmış dedi ona göre tekrar denedik ve bu sefer tuttu sanırımHosgeldin canim aramizasaglikli bir hamilelik geciririz insallah. degerinde cok iyi cikmis masallah canim. Kac gunde bir regli oluyorsun.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hoş geldinMerhaba, hanımlar.. Sanırım bende aranıza katılacağım adetim 3 gün gecikti ve kan testi istedim Dr erken çıkmaz ama ver yine de adet olmazsan haftaya tekrarlarız dedi ama sonucuna baktım netten 741.85 diyor Allah bı zeval vermez inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Teşekkürler inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hoş geldin
aynen o zaman biraz daha beklemek lazimBen vajinal baktırmak istemiyorum o yüzden biraz beklemek gerek galiba
Ben bugun gittim karnımdan baktıaynen o zaman biraz daha beklemek lazim
Hayırlı uğurlu olsun28 günde oluyorum ama neredeyse 1 senedir korunmamama rağmen olmuyordu son muayenede doktor sağ yumurtalıkta yumurta görüyorum olgunlaşmış dedi ona göre tekrar denedik ve bu sefer tuttu sanırım
Nasıldı kalp atışını gördü müBen bugun gittim karnımdan baktı
Siyah kesecik, içinde bir kese yolk kesesiymiş birde noktadan daha küçük bebek. Pazar günü tekrar çağırdı kalp atışı içinNasıldı kalp atışını gördü mü
Hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar bnde 2016 şubat annelerindeydim şimdi 2. Bebek heyecanıve yine şubat annelerindeyim herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik diliyorum ❤
Hoş geldin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba kızlar bnde 2016 şubat annelerindeydim şimdi 2. Bebek heyecanıve yine şubat annelerindeyim herkese sağlıklı sıhhatli bir hamilelik diliyorum ❤
Ay hadi bakalım benim de öğleden sonra randevum çok merak ediyorum, pazar günü gelmez artık sana heyecandanSiyah kesecik, içinde bir kese yolk kesesiymiş birde noktadan daha küçük bebek. Pazar günü tekrar çağırdı kalp atışı içinÇok heyecanlandım anlatamam.
ne guzel canimBen bugun gittim karnımdan baktı