2020 Şubat Anneleri

Merhaba, hanımlar.. Sanırım bende aranıza katılacağım adetim 3 gün gecikti ve kan testi istedim Dr erken çıkmaz ama ver yine de adet olmazsan haftaya tekrarlarız dedi ama sonucuna baktım netten 741.85 diyor Allah bı zeval vermez inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Hosgeldin canim aramiza saglikli bir hamilelik geciririz insallah. degerinde cok iyi cikmis masallah canim. Kac gunde bir regli oluyorsun.

Hosgeldin canim aramiza saglikli bir hamilelik geciririz insallah. degerinde cok iyi cikmis masallah canim. Kac gunde bir regli oluyorsun.
28 günde oluyorum ama neredeyse 1 senedir korunmamama rağmen olmuyordu son muayenede doktor sağ yumurtalıkta yumurta görüyorum olgunlaşmış dedi ona göre tekrar denedik ve bu sefer tuttu sanırım

Var mı aramızda Beylikdüzü nde olan gidecek Dr önerisi lazım, nerede doğum yapılır neresi iyi bir sürü soru var

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah hoş geldin

Siyah kesecik, içinde bir kese yolk kesesiymiş birde noktadan daha küçük bebek. Pazar günü tekrar çağırdı kalp atışı için Çok heyecanlandım anlatamam.
Ay hadi bakalım benim de öğleden sonra randevum çok merak ediyorum, pazar günü gelmez artık sana heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…