Bende de oluyor maalesef, uzanırken de oluyor ve sanki içindeki organlara bıçak saplanıyor gibi . 2010 Ağustos doğumlu oğlum var. Sezeryan sonrasındaki hapşırıp öksürünce olan sancının minik versiyonu gibi. Ben çok öksürüyorum o çok canımı acıtıyor.Kizlar yatiyordum ayaga kalktim tam o sirada hapsurdum ve inanilmaz karin altima sanci girdi yürüyemedim cok birsey olcagini düsünmüyorum ama korktum bir an
Maalesef bende sürekli var, özellikle allerjim yüzünden ve çıkaramıyorum. Her sabah istiğraf etmemin en büyük etkeni bence. ☹ Bu dönemde dr. un yazdığı balgam söktürücü ilaç ta kullandım fayda etmedi. Doğal yöntemleri tavsiye etti dr ama ben kokusuna dayanamam mide bulantısı çekerken diye yapamıyorum. Bu arada ayran, meyve suyu vs. içince sanki daha çok rahatsız ediyor ve sürekli gıcık öksürük yapıyor.Merhaba Allah nasip ederse bende ocak annesi olucam aranızda acaba çok afedersiniz balgam sorunu yaşayan var mi yok mudur bunun bi çözümü
Ben de yarın gideceğim 11+0 olmuş olacak. Yaeın 2 li testi yapar diye düşünüyordum git geli hiç sevmiyorum. Umarım 1 hafta sonra gel filan demez.Kızlar ben geldim doktordan, 12 gün sonra tekrar gideceğim ikili test için
Çok net göremedim doktor bile zor gördü :) Kanaman oldu mu dedi hayır dedim neden sordu bilmiyorum.