Hiç tedirgin olma canım için rahat olsun.Ben kalp atışını duyduğum halde 3 gün gerideydi normalde adet tarihime göre aralık sonu doğum olması lazım ama ultrasona göre ocak doğumlu görünüyor sorun olsa doktor söylerdi sanırım.Sen içini ferah tut keyfini çıkar hamileliğinin
Çok sağol canım destek mesajın için ❤ bir de progesteron seviyem düşük çıktı, o sebeple çok rahatlayamasam da kendimi telkin etmeye çalışıyorum. İnşallah her şey güzel olacak
Çok sağol canım destek mesajın için ❤ bir de progesteron seviyem düşük çıktı, o sebeple çok rahatlayamasam da kendimi telkin etmeye çalışıyorum. İnşallah her şey güzel olacak
Ben aşılama ile hamile kaldım ve aşılamadan sonra 12 gün progestron kullandım.Ama benim kan tahlillerimi 7.haftada yaptılar hatta sonuçlar 1 hafta sonra çıkar dediler daha almadım sonuçları perşembe günü alacağım inşallah.Progestron seviyen yükselene kadar dikkat et ağır iş yapma bol bol dinlen.Kabak çekirdeği ye iyi gelir derler.Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah için rahat olsun
Benim de 1 ocak görünüyor şimdilik bulantım yok ama halsizlik ve uyku isteği oluyor içim bir tuhaflaşıyor sanki zehirleniyor gibiyim tuhaf oluyorum sen de var mı ?☺
Ben ilk 2 gun tuttum calistigim icin hep yollarda otobuslerdeyim dayanamadim bayiilcak gibi oldum daha da tutmuyorum bir daha ki kisa kazasini tutucam insallah
Ben aşılama ile hamile kaldım ve aşılamadan sonra 12 gün progestron kullandım.Ama benim kan tahlillerimi 7.haftada yaptılar hatta sonuçlar 1 hafta sonra çıkar dediler daha almadım sonuçları perşembe günü alacağım inşallah.Progestron seviyen yükselene kadar dikkat et ağır iş yapma bol bol dinlen.Kabak çekirdeği ye iyi gelir derler.Allahın izni ile bir şey olmaz inşallah için rahat olsun
Çok sağol canım. Allah razı olsun ❤ Çok yormuyorum kendimi aynen, kabak çekirdeğini de bilmiyordum yiyeyim o zaman inşallah her şey yolunda gider, boşuna üzmüşüm kendimi derim bikaç ay sonra
Merhaba kızlar bugün doktora gittim alttan gebelik kesesi göründü fakat daha önce kimyasal gebelik yaşadığımdan Progestaan kan sulandırıcı iğne filan verdi açıkcası çok gereklimi bilemedim ozaman bhcg 48di ertesi günde kanamayla düştü şuna 2000küsürlerde sanırım başka doktora gideceğim
Merhaba kızlar bugün doktora gittim alttan gebelik kesesi göründü fakat daha önce kimyasal gebelik yaşadığımdan Progestaan kan sulandırıcı iğne filan verdi açıkcası çok gereklimi bilemedim ozaman bhcg 48di ertesi günde kanamayla düştü şuna 2000küsürlerde sanırım başka doktora gideceğim
Bende kimyasal yasadim daha once degerim 15 ti ama doktorum onu gebelikten bile saymiyoruz dedi her kadinda oluyor farketmeden dedi hic ilac filan vermedi cok sukur saglikli bebisim
Canim progestani cogu doktor hic bir sey olmasa bile direk veriyor. Onda bir sıkıntı yok ama kan sulandırıcı iğneyi bilemedim tabi. İçin rahat etsin tabi dene başka doktor da
Benim 4+2, değerim 1517
Sanırım keseyi görmek Betahcg değeriyle alakalı değerleriniz 2000 civarıysa görünür muhtemelen. bir de bana vajinal ultrason ile baktı.
Benim 4+2, değerim 1517
Sanırım keseyi görmek Betahcg değeriyle alakalı değerleriniz 2000 civarıysa görünür muhtemelen. bir de bana vajinal ultrason ile baktı.
Benim 4+2, değerim 1517
Sizin de görünür büyük ihtimal
Ben de internetten, oradan buradan okudum genelde 2000lerde falan görünüyormuş ama belki görünmeme ihtimali de vardır.
Eğer erken randevu alabiliyorsanız hemen doktora gidin bence