Sizin de görünür büyük ihtimal
Ben de internetten, oradan buradan okudum genelde 2000lerde falan görünüyormuş ama belki görünmeme ihtimali de vardır.
Eğer erken randevu alabiliyorsanız hemen doktora gidin bence
Benim de 5+2 ama 4+5 dedi dün. Birkaç günden birşey olmaz dedi. Ben de biraz endişelendim dün (bir de progesteronum düşük çıktı çünkü). Kalbi attıktan sonra ve devamında düzgün gelişim gösterdiği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım canım. Sabır edip umutlu olup bekliycez, başka yapcak bişi yok :) Kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Benim de 5+2 ama 4+5 dedi dün. Birkaç günden birşey olmaz dedi. Ben de biraz endişelendim dün (bir de progesteronum düşük çıktı çünkü). Kalbi attıktan sonra ve devamında düzgün gelişim gösterdiği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım canım. Sabır edip umutlu olup bekliycez, başka yapcak bişi yok :) Kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Benim de 5+2 ama 4+5 dedi dün. Birkaç günden birşey olmaz dedi. Ben de biraz endişelendim dün (bir de progesteronum düşük çıktı çünkü). Kalbi attıktan ve devamında düzegün gelişim gösterdiği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım canım. Sabır edip umutlu olup bekliycez, başka yapcak bişi yok :) Kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Aynısı oldu :) 2 hafta sonra gel dedi. Bayrama denk geliyor, öncesinde geleyim 30unda dedim. Muhtemelen erken olucak ama gel bakalım 30unda dedi. Hayırlısıyla duyalım inşallah
Aynısı oldu :) 2 hafta sonra gel dedi. Bayrama denk geliyor, öncesinde geleyim 30unda dedim. Muhtemelen erken olucak ama gel bakalım 30unda dedi. Hayırlısıyla duyalım inşallah
Merhabalar.bende 2020ocak annesiyim.pazar günü ögrendik .daha önce 2017martta olan bir oğlum var.2.bebeğim olacak.herkese güzel bir hamilelik dilerim.saglıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Kızlar haftanıza gore beta hcg degerin kac ben ilk defa dun ölçtürdüm henüz doktora göstermedim 30 mayısta ilk randevum o zaman gosterecegm insallah
Beta hcg 5+6 da 973,8 çıktı nasl sizce