Selam arkadaşlarbenimde 27 nisan. Erken döllenme oldu benim bata 2 gün var son testim dün yaptığım bu, yarın bata 1 kala kan vermeyi düşünüyorum Eki Görüntüle 2270538
[/QUOTEhayırlı olsun allah tamamına erdirsin geçen hafta benim testim böyle silik çıkmıştı çok güzel bi duygugurubumuz sıkıntılı zor gebe kalanlar gurubu olmuş hepimiz zor gebe kalmışız inşallah hepimiz burda doğum haberlerimizi paylamakta nasip olur
Tebrikler, inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.Oğlum var 3 yaşında, 2016 mart annelerindeydim bendeşimdi inşallah bu grupta devam ederiz ❣ benimde bazı arkadaşlar gibi kayıplarım var. Geçen sene bu zamanlar 10 haftalık kalbi durmuştu kürtaj olmuştum tiroidden kalp durması olmuştu. Şimdi çok şükür tiroidim tedavi altnda ilacımı içiyorum doğuma kadar da içecekmişim. Toplam 3 kayıbım var. Çok şükür oğlum var, ona kardeş bize de 2.evlat nasip etsin Rabbim yarın kan verip keainleştireceğim gebeliği
yok canım ya dün acile gittim ilaç verdiler gebesin dediler bu duymakta iyi geldi
ne güzel keseyi görmüşsün inşallah darısı kalıp atışını duymaya benimde Çarşamba randevu bende keseyi görsem biraz olsun rahatlicam ama bitmez kalp atışını duyamak istersin sonra acaba cinsiyet ne diye merak edersin sonra sabırsızlıkla doğmasını anne olmak böyle galiba hep korkuyorsunMuayeneden geldim şimdi. Keseyi gördük. Sat'a göre 5+2de olmamız gerekiyordu, ultrasonda 4+5 gorundu. Bi kaç günden birşey olmaz dedi doktor. Ama benim içim rahatlamadı tabi. Kalp atışını duymadan gebelik başlamış demiyoruz dedi. Biliyorum böyle olduğunu ama yine içim bi tuhaf oldu. Daha önce düşüğüm olduğu için progestan ve coraspin verdi. Beta hcg sonucu da 1 saate çıkıcak. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum
ne güzel keseyi görmüşsün inşallah darısı kalıp atışını duymaya benimde Çarşamba randevu bende keseyi görsem biraz olsun rahatlicam ama bitmez kalp atışını duyamak istersin sonra acaba cinsiyet ne diye merak edersin sonra sabırsızlıkla doğmasını anne olmak böyle galiba hep korkuyorsun
düşüklük için progesteron hapı iğne verdi mi benim geçen hafta 25 çıktı düşük riskin YÖK ama herihtimale karşı progesteron verdiIlk bebeğimi kaybettiğim için rahatlayamıyorum pek. İlk hamileliğimde heyecanlıydım ama bu kadar gergin değildim. En azından 12-13. haftalara gelene kadar pek rahatlayamayacağım sanırım.
Bi de progesteron seviyem düşük gibi. 12.99, doktor normal dedi ama internette baktığım değerlere göre düşük gibi sanki. Kızlar, ilk randevusuna gidenler, sizin progesteron seviyeniz kaç çıktı?
Sana göre ne kadar düşük değerimdüşüklük için progesteron hapı iğne verdi mi benim geçen hafta 25 çıktı düşük riskin YÖK ama herihtimale karşı progesteron verdi
normal dediyse sıkıntı yapma bana ne iyi ne kötü hiç yorum yapmadı doktor iyi düşün iyi oldun çok şükür keseyide gördün hamileliğin tadını çıkar sitres sokma kendiniSana göre ne kadar düşük değeriminşallah tutunur bebeğim. Progestan hap verdi ama onu daha bu değeri görmeden önce yazmıştı zaten. Bu değere de normal dedi. İnşallah bir sıkıntı yaşamam
Merhabalar kızlar benimde sat15nisan Perşembe sabah bhcg değerim 657 çıktı keseyi görmek ve kalp atışı için nezaman gitmeliyim sizce
Hayırlı olsun perşembe gitsen görürsün inşallahMerhabalar kızlar benimde sat15nisan Perşembe sabah bhcg değerim 657 çıktı keseyi görmek ve kalp atışı için nezaman gitmeliyim sizce
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağ Salim kucağına alırsınOğlum var 3 yaşında, 2016 mart annelerindeydim bendeşimdi inşallah bu grupta devam ederiz ❣ benimde bazı arkadaşlar gibi kayıplarım var. Geçen sene bu zamanlar 10 haftalık kalbi durmuştu kürtaj olmuştum tiroidden kalp durması olmuştu. Şimdi çok şükür tiroidim tedavi altnda ilacımı içiyorum doğuma kadar da içecekmişim. Toplam 3 kayıbım var. Çok şükür oğlum var, ona kardeş bize de 2.evlat nasip etsin Rabbim yarın kan verip keainleştireceğim gebeliği
Hiç tedirgin olma canım için rahat olsun.Ben kalp atışını duyduğum halde 3 gün gerideydi normalde adet tarihime göre aralık sonu doğum olması lazım ama ultrasona göre ocak doğumlu görünüyor sorun olsa doktor söylerdi sanırım.Sen içini ferah tut keyfini çıkar hamileliğininMuayeneden geldim şimdi. Keseyi gördük. Sat'a göre 5+2de olmamız gerekiyordu, ultrasonda 4+5 gorundu. Bi kaç günden birşey olmaz dedi doktor. Ama benim içim rahatlamadı tabi. Kalp atışını duymadan gebelik başlamış demiyoruz dedi. Biliyorum böyle olduğunu ama yine içim bi tuhaf oldu. Daha önce düşüğüm olduğu için progestan ve coraspin verdi. Beta hcg sonucu da 1 saate çıkıcak. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum
Ben biraz sabretmiştim 6 haftadan sonra gittim doktora o zaman çok yeni başlamıştı kalp atışıMerhabalar kızlar benimde sat15nisan Perşembe sabah bhcg değerim 657 çıktı keseyi görmek ve kalp atışı için nezaman gitmeliyim sizce
Her hamilelik bir olmaz bazen tutunamayabiliyor bebişler.İçin rahat olsun seninledir bebişin inşallah.Selamlar, benim de ocak annesi olma ihtimalim var
Bugün akşam kan testi vereceğim. İdrar testinde pozitifi gördüm :) SAT 21 Nisan
Ocak ayında dış gebelikle kimyasal arası bir şey yaşadım o yüzden biraz tedirginim aslında:)